• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse benide hırpalamadan ben kaçam:KK55::KK55:
Hahaha sen aldın mesajı hahaha🙈
Ya aslen ben de kullanmıyım artık bişi diyodum, bi aydır temizim abla 😂 son adetle gliforu bıraktım işte. Ama bu gögüs ağrısu, gerginlik ve uyuyamama. Ay bi de ateş basması ve üşüme var menapozlu karılar gibiyim.
Be bu sürekli böyle...
daraldım, bi süre kadınlığımı ve ürememi düşünmek istemiyorum. Çünkü bu iş bu eşle olmayacak, anca kendimi yıpratıyorum yoruldum.
Eğer oram buram ağrıyıp durmazsa daha kolay düşünmem 😂😂

Hahaha sen aldın mesajı hahaha🙈
Ya aslen ben de kullanmıyım artık bişi diyodum, bi aydır temizim abla 😂 son adetle gliforu bıraktım işte. Ama bu gögüs ağrısu, gerginlik ve uyuyamama. Ay bi de ateş basması ve üşüme var menapozlu karılar gibiyim.
Be bu sürekli böyle...
daraldım, bi süre kadınlığımı ve ürememi düşünmek istemiyorum. Çünkü bu iş bu eşle olmayacak, anca kendimi yıpratıyorum yoruldum.
Eğer oram buram ağrıyıp durmazsa daha kolay düşünmem 😂😂
Bu bi ara haberlerde çıkmıştı, kadının sırtındaki bi yerdi yahu hatırlayamadım. Ordan bi sıvı ile hamile kaldırıyorlardı. Onu mu denesen. Kocana da gerek kalmaz:KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu bi ara haberlerde çıkmıştı, kadının sırtındaki bi yerdi yahu hatırlayamadım. Ordan bi sıvı ile hamile kaldırıyorlardı. Onu mu denesen. Kocana da gerek kalmaz:KK53::KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ne dedin sen o ne çöş ciddwn mi !!
Valla dün sperm evde nası saklanır diye araştırdım bicacık bulamadım, o derece bunaldım yani ya.. gecen mavi boncuğum bi şırınga hikayesi anlatmıştı da. Acaba diyorum ovu dönemi olmayan dönem ilişki sonrası sperm toplayıp 2-3 gün sonra şırıngayla mı enjekte etsem

hahahahah çok iyisiniz yaaa
ben regl oldum kuzucum 1 eylülde
doktora gitmem lazımdı iğnelerle deneyecektik ama içimden hiç gelmedi zorla güzellik olmaz vardır bir hayır dedim
işten de ayrıldım ay başında evdeyim şu an kafa dinliyorum yumurta falan hiç takmıyorum kafaya öyle aman aman da ilişki olmuyor zaten
ekime kadar bekleyeceğim 1 yılı devirdik biz de çocuk deneyerek olmayınca olmuyor napalım
bu ara içip gezip tozuyorum tadını çıkarıyorum her şeyin

hahahahah çok iyisiniz yaaa
ben regl oldum kuzucum 1 eylülde
doktora gitmem lazımdı iğnelerle deneyecektik ama içimden hiç gelmedi zorla güzellik olmaz vardır bir hayır dedim
işten de ayrıldım ay başında evdeyim şu an kafa dinliyorum yumurta falan hiç takmıyorum kafaya öyle aman aman da ilişki olmuyor zaten
ekime kadar bekleyeceğim 1 yılı devirdik biz de çocuk deneyerek olmayınca olmuyor napalım
bu ara içip gezip tozuyorum tadını çıkarıyorum her şeyin
Regl olduusan en azından yumurtlama olmuştur. Yani bebek sözkonusu değilse bile insan düzenli adet görsün istiyor, o beynini çok yoruyor.
Ben de seble aynı kafalardayım, yakın olsak birlikte içerdik.
Artık haftada bi akşam yogaya başlıyorum ay sonu dersler başlıyo. Gecen haftada türk arkadaşlarımla buluştuk. Haftya da kuzlarla spa yapıciiz..

En arkada çıkıyor o dişler canım, insan çıkmadan inanamıyor nereye sığacaklar fln.
Ay bizde de diş konusu tam tersi ya 5.5 aylıkken başlamıştı iki diş patlamıştı bile, 7 aylıkken 7 dişi vardı. 14 aylıkken 16 dişi tamamlanmıştı. Biz dişten çok çektik ya, bi de aynı haftada 3-4 diş birden çıkarıyordu, ve tam eşimin olmadığı haftalardı. 11 aylıkken azıların hepsini eşim iş seyahatindeykem çıkarmıştı o benim yaşam tecrübem olmuştu hiç unutmam.
Heryerimde ısırma tırmalama izleri var zatan, bunu ilk dişini çıkarırken tırmalamıştı fln diye anlatıyorum izleri gösterip😂 sanki savaş gazisi savaş anısı anlatıyor🤣🤣

Mâşallah senin yavru erkenci kuşmuş 😂
Panter gibi bide mübarek😂

Regl olduusan en azından yumurtlama olmuştur. Yani bebek sözkonusu değilse bile insan düzenli adet görsün istiyor, o beynini çok yoruyor.
Ben de seble aynı kafalardayım, yakın olsak birlikte içerdik.
Artık haftada bi akşam yogaya başlıyorum ay sonu dersler başlıyo. Gecen haftada türk arkadaşlarımla buluştuk. Haftya da kuzlarla spa yapıciiz..
yaaa süper keşke yakın olsaydık
ben de yarın akşam konsere gideceğim baya bir dağıtmayı düşünüyorum eşime sen de gel dedim o yüzden beni toplasın😂
haftaya annemle masaja gideceğiz
ay sonunda ben de ispanyolca kursuna başlıyorum çok heyecanlı 😍

Ne dedin sen o ne çöş ciddwn mi !!
Valla dün sperm evde nası saklanır diye araştırdım bicacık bulamadım, o derece bunaldım yani ya.. gecen mavi boncuğum bi şırınga hikayesi anlatmıştı da. Acaba diyorum ovu dönemi olmayan dönem ilişki sonrası sperm toplayıp 2-3 gün sonra şırıngayla mı enjekte etsem
Kız yıllar önce duymuştum ben bunu ya. Tabi Türkiye de değil sende burda değilsin zaten😂
Kendine aşılama mı yapcan😂😂 burda öyle bi topik var bak istersen belki cidden işe yarar benim fikrim yok ama

Kız yıllar önce duymuştum ben bunu ya. Tabi Türkiye de değil sende burda değilsin zaten😂
Kendine aşılama mı yapcan😂😂 burda öyle bi topik var bak istersen belki cidden işe yarar benim fikrim yok ama
Canım günaydın.
Senin dediğini haklı buldum ve bi kere hayıt otu hapını almışken bıraktım.
Aralığa kadar hiçbişi yapmamaya karar verdim.
Hapı cuma akşamüstü aldım.
Dün almadım
Dün öğlen beyaz yoğun bi akıntı başladı
Ve bugün tüm yüzüm iltahaplı sivilce doldu ergen gibi 🙈🙈
Benim bu beyaz akıntım normalde perşeöbe cuma civarı başlamalıydı, adet öncesi işte. Hemen bozdu dengemi ilaç.
Keşke hiç almasaydım

Canım günaydın.
Senin dediğini haklı buldum ve bi kere hayıt otu hapını almışken bıraktım.
Aralığa kadar hiçbişi yapmamaya karar verdim.
Hapı cuma akşamüstü aldım.
Dün almadım
Dün öğlen beyaz yoğun bi akıntı başladı
Ve bugün tüm yüzüm iltahaplı sivilce doldu ergen gibi 🙈🙈
Benim bu beyaz akıntım normalde perşeöbe cuma civarı başlamalıydı, adet öncesi işte. Hemen bozdu dengemi ilaç.
Keşke hiç almasaydım
Yaa demekki vücudun hassas senin kız hemen bi haptan nasıl etkileniyor. Belki de hap etkili hiç kullanmadım bilmiyorum 🤨🤨
Biraz salsana yaa belki Emine Hatayli Emine Hatayli gibi boşverdiğindr olacaktır.
Zaten herkes aynı şeyi diyor boşverince oluyor diye.
Tabi kolay değil, ama senin uğraşın çok. Bebekti işti derken aklına getirmemeye çalış.
Hadi bakamm 😍😍😍
Benimde sonuçlar bi çıkaydı🙄🙄

Yine kız istiyosun heralde hayırlısı olur inşallah

Evet dün akşam gittim kesin kız 👧🏻 dedi Dr.
Benim kızkardeşim olmadığı için kızımın kızkardeşi olsun. tabi önceliğimiz sağlıklı sıhhatli olması, kız olsun hiç demedim, ama arkadaşlarım, annem “Rabbim gönlüne göre verdi” diyorlar . İnşallah hayırlı evlat olsunlar, sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım, olmayanlara bebek hasreti çeknlere Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşaallah.

Slm kızlar adetim 2 gün gecikti belime ağrı saplaniyor bıçak gibi sizce gebelik belirtisi olabilirmi ? Adetime 7 gun varken test yaptim ama negatif test yapmaktanda korkuyorum işin tuhafı adet belirtim bile yok 1 haftadan baslar belirtilerim göğüs agrilarim sinirim felan ama hiçbirisi yok:KK17:

Back
X