• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar adetim 2 gün gecikti belime ağrı saplaniyor bıçak gibi sizce gebelik belirtisi olabilirmi ? Adetime 7 gun varken test yaptim ama negatif test yapmaktanda korkuyorum işin tuhafı adet belirtim bile yok 1 haftadan baslar belirtilerim göğüs agrilarim sinirim felan ama hiçbirisi yok:KK17:
Canım valla test yapmadan bişey denmiyorki. Yalancı belirtilerde oluyor☹️☹️

Yaa demekki vücudun hassas senin kız hemen bi haptan nasıl etkileniyor. Belki de hap etkili hiç kullanmadım bilmiyorum 🤨🤨
Biraz salsana yaa belki @Emine Hatayli gibi boşverdiğindr olacaktır.
Zaten herkes aynı şeyi diyor boşverince oluyor diye.
Tabi kolay değil, ama senin uğraşın çok. Bebekti işti derken aklına getirmemeye çalış.
Hadi bakamm 😍😍😍
Benimde sonuçlar bi çıkaydı🙄🙄
Emine de mi gebe 😍
Artık takip etmediğimden bilmiyordum.
Hayıtlı olsun

Ya ne diyim g
Yaa demekki vücudun hassas senin kız hemen bi haptan nasıl etkileniyor. Belki de hap etkili hiç kullanmadım bilmiyorum 🤨🤨
Biraz salsana yaa belki @Emine Hatayli gibi boşverdiğindr olacaktır.
Zaten herkes aynı şeyi diyor boşverince oluyor diye.
Tabi kolay değil, ama senin uğraşın çok. Bebekti işti derken aklına getirmemeye çalış.
Hadi bakamm 😍😍😍
Benimde sonuçlar bi çıkaydı🙄🙄
ebelik belirtisi sayacak halim yok ya 😂😂
İlaçtan oldu diye düşünüyorum.

İlaç değil ya aslen o, hormonların düzenli çalışmasını sağlayan bi bitki. Hormonları düzene sokuyor. En çok da fsh sorunlarında ve adet düzensizliğinde öneriliomuş.

Ooooo kız sen çok şey kaçırmışın😂😂😂 hemde nasıl gebe kaldı bi bilsen 😂😂
Aybul yazıyı da yolla bana. Hatırlıyorum onun eşi örtmendi sdce sbshları olur diyodu. Sırf o yüzdem ovu haftası işten izin aldığını hatırlıyorum yani. Koca nazı çekiyoz diye bi o bi ben bi de umumut82 sövüp duruyoduk kocalara.. merak ettim nası olmuş

Aybul yazıyı da yolla bana. Hatırlıyorum onun eşi örtmendi sdce sbshları olur diyodu. Sırf o yüzdem ovu haftası işten izin aldığını hatırlıyorum yani. Koca nazı çekiyoz diye bi o bi ben bi de umumut82 sövüp duruyoduk kocalara.. merak ettim nası olmuş
Yazıyı bulamam kuzu çok eskilerdeydi. Salmış tamamen zevkine birlikte olmuş. İnşallah bana kızmaz anlattın diye 😂😂 kırbaç falan almış.

Bebek mebek düşüncesi hak getire yani😂😂
Kırbaç show 😂🤣

Abavv neler diyorsunuz🙈🙈
Bende de var kırbaç 😂denesem mi acaba..
ben o kadar sinirlendim ki eşim ilişki isteyince n
Yazıyı bulamam kuzu çok eskilerdeydi. Salmış tamamen zevkine birlikte olmuş. İnşallah bana kızmaz anlattın diye 😂😂 kırbaç falan almış.

Bebek mebek düşüncesi hak getire yani😂😂
Kırbaç show 😂🤣
e gerek var diyip çeviriyorum . Ovu dönemi dışında minimumda ilişki denicem 1-2 ay. Ki beni geri çeviremesin.

Abavv neler diyorsunuz🙈🙈
Bende de var kırbaç 😂denesem mi acaba..
ben o kadar sinirlendim ki eşim ilişki isteyince n

e gerek var diyip çeviriyorum . Ovu dönemi dışında minimumda ilişki denicem 1-2 ay. Ki beni geri çeviremesin.
Bu sefer ovu movu takma bence sen

Bu sefer ovu movu takma bence sen
Zaten bu ay ovu de yok 2 hafta iş seyahatinde olacak da.. herifi darlamıyım sık ilişki olmasın düye 3 gün darlamadım, beklemediğim bianda çatladı bu ay yumurtam işte hissettim.
Hissedince insan kendine engel olamıyor maalesef..
hissetmiyim diye şu hayıtotu hapını içmek istemiştim, hiçbişi hissetmemiştim o ay.. hissetmeyince kafaya da takmıyo insan

Back
X