• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
b12 vitamini
d3 vitamini
folik asit
çinko magnezyum aldım
birkaç kere ada çayı içtim.
sağlıklı beslendim ve işi bıraktım kafam rahat yani 😂
ulan senin ascusa baktım leeple birlikte aydınlandım şu an. sende ne idüğü belirsiz hücreler varmış onu bekliyorlarmış ne çıkacak diye leep olursan da hemen geçecekmiş 😂😂😂
Bunlar adeti etkileyen şeyler değil demi bebeğimm. Ada çayını bilmiyorum ama.

Hee gııı işte doku bozuklukları varmış didimyaa 😂😂 leep te de amannn ne biliyim ya keşkem ilaçla tedavi olsa 😒😒 çok zor geliyor pıttışımı açmak😂😂

Bunlar adeti etkileyen şeyler değil demi bebeğimm. Ada çayını bilmiyorum ama.

Hee gııı işte doku bozuklukları varmış didimyaa 😂😂 leep te de amannn ne biliyim ya keşkem ilaçla tedavi olsa 😒😒 çok zor geliyor pıttışımı açmak😂😂
pıttışına kalem gibi bir şey bilem sokacaklar 😂😂😂😂
alış bunlara bir de anne olcam diyorsun cık cık 😁

Kızlar gebelikte detaylı ultrasonda alttan muayenede yapılıyor mu? Sadece karın ultrasonu mu ? Hani 20 haftadan sonra yaptırıyoruz ya o

Yaa devletteki doktor bugün tuhaf tuhaf konuştuda. Bende yok diye biliyorum. Neyse randevumu bekliycem artık özeldeki. Artık devlette işini bilen doktor çok az kalmış 😕 Ne varsa özelde🤦‍♀️
Ben dun yaptirdim canim normal karindan bakti artik zorunda kalmadan vajinal bakmazlar .

stresten hep bunlar 😁
ee ben yarın vajinal muayne isteyecektim ama baya regli oldum 😂 yapar mı bilmem. bir kere yapmıştı. ya da hormon mu baktırsam hazır regliyken? kafamda deli sorular
Günaydın kuzum. Bi doktora söyle bakalım doktor hangisini mantıklı bulursa. Pıttışıma bak hocam de😂😂

Back
X