• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her hamilelik aynı değilmiş canım yaa hamile kalıyorsan yine 😳
keske kalsam kiz..
keske öyle olsaa...
canım hiç gitmek istemedi bir an
BOSVER GITME
sen de sikildin di mi?
Ben de biktim ya
prolaktin yuksekliginden supheleniyorum ama inan sabah doktordan tsh recetemi aldim , randevu alip söyleyeyim sorayim diye dusundum. sonra dedim amaaan bosver..
ogle aramda yazacagim ben de buraya.
dun esimle konustuk da..

BOSVER GITME
sen de sikildin di mi?
Ben de biktim ya
prolaktin yuksekliginden supheleniyorum ama inan sabah doktordan tsh recetemi aldim , randevu alip söyleyeyim sorayim diye dusundum. sonra dedim amaaan bosver..
ogle aramda yazacagim ben de buraya.
dun esimle konustuk da..
yaaa anlat kuzum ne konuştunuz?
ben mesaj çekicem sadece doktora şimdi

mesaj atmaktan da vazgeçtim.
tedavi olmayacaksam çocuk için mesaja da gerek yok vitaminlerimi kullanmaya devam edeyim 10 gün sonra falan yumurtalarım ne alemde büyümüş mü diye baktırmaya karar verdim.
en azından işe yarayıp yaramadığını anlarım.

guzelgunler2019 guzelgunler2019 canım bak çatlamadan 4 gün önce ilişkiyle hamile kalan biri varmış

guzelgunler2019 guzelgunler2019 canım bak çatlamadan 4 gün önce ilişkiyle hamile kalan biri varmış
Canım
Ben oğluma öyle kalmışım ya gebe.
Bildiğin oluşum tarihi ilişkiden 3-4 gün önceyedenk gelmiş.
Ama bi akşam ilişkisiydi ve üzerine wc ye gitmiş olsam da uyumuştum.
Bu seferki son ilişki öğle vaktiydi ve ardından hemen duş alıp arkadaşlarla buluşmaya gittim içtim eğlendim..ihtimal çok düşük..
eşimle dün konuştum
Neyi konuştum
Nası ovu dönemlerinde benle ilişkiyi yarım bırakıyo da diğer her zaman ilişki istiyo diye.
O kadar kızdım ki kendisiyle 10 gündür ilişkiye girmiyorum çünkü.
O da bi çocugumuz daha olsunistiyormuş ama benim kadar önemsemiyormuşmuş
Yapma ovu testi dedi
Takma dedi
Seni seviyorum dedi
Dedim şu ara ilişkiye girmek dahi istemiyorum çok üzüldüm.
İyi geceler diyip uyuduk.
Eşimin bu kadar bu konuyu sallamıyo oluşu beni kırdı.
Öyle işte..
neyse düzenli adet olayım bana yeter

Canımmhatun aynen benim gecen gebeliğim gibi gebe kalmış, ve aynı fotodaki testten yaptım ben hatıra için onu saklıyorum.
Ama ben belirti aramıyorum.
Tek belirtim yumurtlamadan 4 gün önce çok ağrımaya başlayan gögüslerimin çok az ağrıyo olması.
Normalde adete kadar artar artar, adetten 2 gün sonra azalmaya başlar.
Ama dediğim üzere, belirti aramıyorum. Üzülmekten yoruldum. 30. Günüm bugün. Salı öğlen adeti bekliyprum

guzelgunler2019 guzelgunler2019
farklı bir bakış açısı sunayım mı kuzum
belki de eşin sen kendini suçlu hissetme diye böyle davranıyor olabilir. eğer bize baskı yapsalar çocuk çocuk diye kendimi yetersiz görmeye başlar daha çok üzülürdüm.
bence senin eşin de benimki gibi
çok istiyor ama seni incitmekten korktuğu için böyle davranıyor olabilir.
çünkü benim eşim de böyle takma kafana aşkım çocuğumuz olmasa da ben seni çok seviyorum falan deyip duruyor.
ama içten içe kahrolduğunu görebiliyorum.
dün bebekli misafirimiz vardı yine ve bebeğe bütün akşam o baktı atladılar zıpladılar sütünü içirdi falan...
hamilelik konusunda ise bu ay ben senden şüpheleniyorum valla ne yalan söyleyeyim.
salıya kadar alkol falan alma bence nolur nolmaz ben de alkol kullanmayacağım bu aralar hazır ilk kez kendi kendime regli olmuşken 😊

guzelgunler2019 guzelgunler2019
farklı bir bakış açısı sunayım mı kuzum
belki de eşin sen kendini suçlu hissetme diye böyle davranıyor olabilir. eğer bize baskı yapsalar çocuk çocuk diye kendimi yetersiz görmeye başlar daha çok üzülürdüm.
bence senin eşin de benimki gibi
çok istiyor ama seni incitmekten korktuğu için böyle davranıyor olabilir.
çünkü benim eşim de böyle takma kafana aşkım çocuğumuz olmasa da ben seni çok seviyorum falan deyip duruyor.
ama içten içe kahrolduğunu görebiliyorum.
dün bebekli misafirimiz vardı yine ve bebeğe bütün akşam o baktı atladılar zıpladılar sütünü içirdi falan...
hamilelik konusunda ise bu ay ben senden şüpheleniyorum valla ne yalan söyleyeyim.
salıya kadar alkol falan alma bence nolur nolmaz ben de alkol kullanmayacağım bu aralar hazır ilk kez kendi kendime regli olmuşken 😊
Ya canim
ben kendimi en sakinmadigim alkol aldiim donem gebe kaldim.
gebeligi ilmeden de bolca icmistim, bolca dedigim de bi aksamda bi bira :) benim bolum bukadan.
biliyosun bizde bitane velet var zaten.
zaten ilk 2 sene tek cocuk yeter demistik, sonradan geldi bu his.
Bende his yok
ben iste yanlislikla 2 gun önce tirod ilacimdan 50 mg yerine 100 mg almisim, hersey ondan sanirim.

Dream1988 Dream1988 kuzummm nerdesin? çatlatma iğnesi falan olacaktın en son?
Ah kuzum bir halimi bilsen:)
Oldum 9 eylulde kuzum. Idrar testlerim pozitif cikiyor dun kan verdim negatif cikti kafam cok karisik
3 tane idrar testi yaptim
Dunden beri forumda da paylastim hatta paxartesiyi beklicem bakalim. Sende bir yorum yap 🥰
6A6BFE8A-FCE0-4CDB-8FA2-EF1D09EAC220.webp

Ustteki bgn sabah alttaki dun aksam
Saatlerinde yaptigim kuzum
Laboquick normal gebelik
Testi

Ah kuzum bir halimi bilsen:)
Oldum 9 eylulde kuzum. Idrar testlerim pozitif cikiyor dun kan verdim negatif cikti kafam cok karisik
3 tane idrar testi yaptim
Dunden beri forumda da paylastim hatta paxartesiyi beklicem bakalim. Sende bir yorum yap 🥰
Eki Görüntüle 2309421

Ustteki bgn sabah alttaki dun aksam
Saatlerinde yaptigim kuzum
Laboquick normal gebelik
Testi
yaaaaa var gibiii
doktorla görüştün mü ne diyor iğnenin etkisi 10. gün geçer test yapabilirsin demişti bana doktor

Back
X