Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sukur canim. 30. Haftadayim ben. Erkek olacak hayirlisiyla

Canim benim inan cok uzgunum. Basina gelmeyen hicbir zaman anlayamaz. Biliyorsun ki bende ikinci gebeligimde 33. Haftada kaybettim bebegimi. Ama bak suan tekrar hamileyim. rabbimin nasibinden oteye gidilmiyor. Bol bol dua et. Rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah. Uzme kendini. Dik dur ki tez zamanda dualarin kabul olsun insallah

K KurkmantoluS kuzum neymis bu kronik.enfeksiyon . Nasil bi tedavi vercek bebis calismalari.nolcak
kuzu verdi antibiyotik verdi iki tanr. Bi fitil. Bide yararlı bi bakteri verdi. Enfeksiyon kuruyana kadar bebiş yok. Bide benim akıntı çokya onu azaltacakmışız çünkü enfeksiyondan kaynaklıymış. 1 buçuk ay sonra geri gitcem bakcaz
İstanbul da oldu üç kez Bursa da olmuş Tekirdağ da olmuş
Yaa neler olmuş ben hiç duymadım ya. Rabbim yar ve yardımcınız olsunn

Merhaba arkadaşlar ben 11 artı 3 haftalık hamileyim bu sabah uyandığımda hamile gibi hissetmiyordum hala daha öyleyim. Karnımdaki o ağırlık ve gerginlik yok korkuyorum daha önce böyle hisseden oldu mu

İnşâllah canım Allah razı olsun Rabbimden gelene razıyız herzaman şükrediyorum
Ben 10+3 haftalıkken kürtaj oldum ama senin yaşadığın acı çok çok daha zordu...
Allah bu sefer sağlıkla yavruna kavuştursun Mâşallah doğuma az kalmış.. senin kızın mı vardı oğlun mu? Sanki kızdı diye hatırlıyorum hayırlısı olsun cinsiyet önemli değil zaten ne güzel bir oğluş geliyor inşâllah
Rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıcakla kucağına alasın bizlerede dua et emi
Arada bir gel buralara merakta bırakma

ay çok şükür kötü bir şey yok.
bugün aldığım en huzurlu haber.
hala elim ayağım titriyor çok korktum depremde...

Yaa canım benim sen daha çok korkmuşsundur 99 depremini hatırlıyomusun 10 yaşındaydın hatırlarsın heralde
12 yaşındaydım o zaman günlerce parkta yatmıştık Allah bidaha yaşatmasın...
Dünden beri bizde tedirginiz bi sürü artçı oldu Allah hepimizi korusun dua etmekten başka elimizden bişey gelmez

Kronik enfeksiyon

Çok şükür daha başka bişey olmasında enfeksiyon her türlü halledilir inşallah atlatırsın kuzum antibiyotik inşallah fayda eder.Ayaklarını sıcak tut eğer kendine dikkat etmezsen müzminleşir en ufak bişeyde tekrarlar

Merhaba arkadaşlar ben 11 artı 3 haftalık hamileyim bu sabah uyandığımda hamile gibi hissetmiyordum hala daha öyleyim. Karnımdaki o ağırlık ve gerginlik yok korkuyorum daha önce böyle hisseden oldu mu

Sadece bu sabah mı hissetmiyosun? Olabilir illa hergün hissedicen diye bişey yok ama birkaç gün daha hissetmezsen kendini rahatlatmak için bi kontrole gidebilirsin
aklına takılıp stres yapacağına gidip baktırman daha iyi bence
Sağlıkla kavuşursun inşallah

Evet canim bu ayda olmadi. Bu ay hicbir tedavi olmicam.sadece vitaminlerimi kullanicam. Cok stres oldum artik.

Bu stresi yensek zaten en büyük mesele o galiba ben geçen aydan beri folik asit bile kullanmıyorum. Geçen gün hsg çektirdim çok pahalı ama içimde kalmasın istedim çok rahat geçti hiç ağrı sızı olmadan kısacık işlem...
sırf şu kürtajdan dolayı aklıma takılıyodu tüplerim açıkmış çok şükür filmi henüz kadın doğum doktoruna göstermedim gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum sıkıldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…