- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 31
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.661
Cok sukur canim. 30. Haftadayim ben. Erkek olacak hayirlisiylaKıyamambende istemem kimsenin gitmesini...ara ara her insanın inişli çıkışlı dönemleri oluyor işte
Kuzum uzun mesele internetim bitti internet sıkıntısı da çekiyorum ondan yazamıyorum şimdi
Sen 4,5 aydır yoktun demekki
885.sayfada açıklamam canım... sen nasılsın bebeğinde iyidir inşallah cinsiyet ne söylemişmiydin kafam yerinde değil hatırlamıyorum
ay çok şükür kötü bir şey yok.Kronik enfeksiyon
Ya benim hiç haberim yok nerde ne olmuş yaay çok şükür kötü bir şey yok.
bugün aldığım en huzurlu haber.
hala elim ayağım titriyor çok korktum depremde...
özel mesaj atabilir misin banaYa benim hiç haberim yok nerde ne olmuş ya
İstanbul da oldu üç kez Bursa da olmuş Tekirdağ da olmuşYa benim hiç haberim yok nerde ne olmuş ya
Canim benim inan cok uzgunum. Basina gelmeyen hicbir zaman anlayamaz. Biliyorsun ki bende ikinci gebeligimde 33. Haftada kaybettim bebegimi. Ama bak suan tekrar hamileyim. rabbimin nasibinden oteye gidilmiyor. Bol bol dua et. Rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah. Uzme kendini. Dik dur ki tez zamanda dualarin kabul olsun insallahCanlar size iyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef bebeğimin gelişimi 5+5'te durmuşBugün son adetime göre 9+2 'ydi , keseme göre 7 haftalıkmış ve bebeğim 5+5'te kalmış Kesem ve bebeğin beslenme kesesi olan yolk sac'da epey büyümüş ama embriyo gelişememiş Sol yumurtalığımdan yumurtlamışım, büyük ihtimal kızdı öyle hissediyordum zaten. Hayırlısı buymuş yapacak bişey yok Allah'ın dediği olur elbet hamdolsun yinede Doktor 1 hafta daha bekle kanaman gelirse kürtajı daha iyi olursun dedi, şuan sadece bunu düşünüyorum Bundan sonra tek dileğim Rabbim hayırla sağlıklı olanı nasip etsin. Bu şekilde sonlanması daha üzücü oluyor Doktor hem üstten hem alttan baktı. Bu yolladığım vajinal ultrason ve gördüğünüz gibi bebeğim minnacık kalmış Kanamam gelecekmi bilmiyorum haftaya kadar bekleyeceğim bu süreci en kolay şekilde atlatmak istiyorum Hepinize teşekkür ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin.. hamile olanları da, kalacak olanları da sağlıcakla kavuştursun.
Eki Görüntüle 2264803 Eki Görüntüle 2264804
kuzu verdi antibiyotik verdi iki tanr. Bi fitil. Bide yararlı bi bakteri verdi. Enfeksiyon kuruyana kadar bebiş yok. Bide benim akıntı çokya onu azaltacakmışız çünkü enfeksiyondan kaynaklıymış. 1 buçuk ay sonra geri gitcem bakcaz
Yaa neler olmuş ben hiç duymadım ya. Rabbim yar ve yardımcınız olsunnİstanbul da oldu üç kez Bursa da olmuş Tekirdağ da olmuş
Allah beterinden korusunburdada oldu deprem cok sallandık cok
Canim benim inan cok uzgunum. Basina gelmeyen hicbir zaman anlayamaz. Biliyorsun ki bende ikinci gebeligimde 33. Haftada kaybettim bebegimi. Ama bak suan tekrar hamileyim. rabbimin nasibinden oteye gidilmiyor. Bol bol dua et. Rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin insallah. Uzme kendini. Dik dur ki tez zamanda dualarin kabul olsun insallah
ay çok şükür kötü bir şey yok.
bugün aldığım en huzurlu haber.
hala elim ayağım titriyor çok korktum depremde...
Kronik enfeksiyon
Merhaba arkadaşlar ben 11 artı 3 haftalık hamileyim bu sabah uyandığımda hamile gibi hissetmiyordum hala daha öyleyim. Karnımdaki o ağırlık ve gerginlik yok korkuyorum daha önce böyle hisseden oldu mu
Umutumut82 sen napıyosun canım iyimisin adet oldunmu?
Evet canim bu ayda olmadi. Bu ay hicbir tedavi olmicam.sadece vitaminlerimi kullanicam. Cok stres oldum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?