- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.641
bende var işte konuştum yoğunmuş her şey iyiymiş ama canı sıkkınmış biraz döneceğim en kısa sürede dedi. bir de bebişi hastaymışKızlar kimsede mavi boncuğun teli falan yok mu.
Yaa bu kadar zaman oldu ama normal mikibende var işte konuştum yoğunmuş her şey iyiymiş ama canı sıkkınmış biraz döneceğim en kısa sürede dedi. bir de bebişi hastaymış
canını sıkma arkadaşım sen döndün ya aramıza onu kutlayalımUmutumut82 guzelgunler2019 K KurkmantoluS fer_nur benibekleyin
hepinize teşekkür ederim canlarım birkaç sorun oldu aslında ama son yaşadığım olaydan sonra iyice gerildim sağolun beni düşündüğünüz için bu arada internetimde az devamlı giremiyorum
Boncuğum ne oldu ya. Sağlık sorunu falan değildir inşallahUmutumut82 guzelgunler2019 K KurkmantoluS fer_nur benibekleyin
hepinize teşekkür ederim canlarım birkaç sorun oldu aslında ama son yaşadığım olaydan sonra iyice gerildim sağolun beni düşündüğünüz için bu arada internetimde az devamlı giremiyorum
Kuzumm simdi gordum hamilelik sonlandirildi yaziyor ne oldu hayırdırSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart -KIZ
Hayhatun 26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan KIZ
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@balarisi_14 nisan ERKEK
@Secretary34Sat:10.04 KIZ
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart KIZ
@eecemyldzSat:15.05 ERKEK
@eelifceSat:30 Mart KIZ
@sukufenazzSat:21 mayıs KIZ
@hayaksiiSat:25 mayıs
@Lostinparadise29.05 ERKEK
@hayalinizleSat:18 temmuz
@mervana8794ERKEK
@Emine HatayliSat:24 temmuz
fer_nur 28 temmuz
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@Nurov13 eylül
@szfb13 eylül
Umutumut82 7 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@Papyoon22 ağustos
@Sari NisaNEkim'de inşâllah devam♥
@Minik_kebelekBirgün döner inşâllah
K KurkmantoluS11 ekim
@Yazgele31 ağustos
@Damla19894 temmuz
@Nisanesintisi0114 eylül
@Kahvevekaktus13 ağustos
benibekleyin son adet 1 eylül
@Semaknc24 Eylül
@Dropie20 ağustos
@Loriklorik20 ağustos
@Melegim1525 eylül
@Ahsen5551 ekim
@Canm oglmmm8 eylül
@meryem6yrr28 eylül
@Olderveolur00016 eylül
hiçbiriniz gitmeyin bu topicten
çok ağlarım ben
Boncuğum ne oldu ya. Sağlık sorunu falan değildir inşallah
Kuzumm simdi gordum hamilelik sonlandirildi yaziyor ne oldu hayırdır
Canım sıkma canını milletin lafına . ayrıca kocana da kızma. Sen ayrı bir bireysin , küçük çocuk gibi aranızda hakemlik yapacak hali yok ya koca adamın. Sen kendini savun. Eşinle bozma aranı.
e benim esimin kardesi de catlak ya... yokmus gibi davraniyorum konu kapaniyor-Haklısın canım takmama bile değmez ama kendini bilmez biri beni birey olarak görmüyo diye benim arkamdan hemde gözümün önünde hakaret etme hakkına sahip değil eşimde arada kalıyor haliyle ama benim hakkımı savunduğu için o malum şahıs iyice raydan çıktı neler olduğunu anlatsam gülersiniz ve hasta bu dersiniz eminim
Ben Allah'a havale ettim
Anladım kuzum konuluruz sonra o zamanKıyamambende istemem kimsenin gitmesini...ara ara her insanın inişli çıkışlı dönemleri oluyor işte
Kuzum uzun mesele internetim bitti internet sıkıntısı da çekiyorum ondan yazamıyorum şimdi
Sen 4,5 aydır yoktun demekki
885.sayfada açıklamam canım... sen nasılsın bebeğinde iyidir inşallah cinsiyet ne söylemişmiydin kafam yerinde değil hatırlamıyorum
Ay ben burlardayim korkma.. Sadece biraz ebbeis meselesinden uzaklastim o kadarhiçbiriniz gitmeyin bu topicten
çok ağlarım ben
nedir?Kızlar sonucum çıktı
Kronik enfeksiyonnedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?