Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sıkma canını milletin lafına . ayrıca kocana da kızma. Sen ayrı bir bireysin , küçük çocuk gibi aranızda hakemlik yapacak hali yok ya koca adamın. Sen kendini savun. Eşinle bozma aranı.

Amannnn tanıdık bir yer bulacagim diye gezmedigim forum kalmadi. Kizlarr ses verin kim var tanidik ? Neler yapiyorsunuz bakalm. Bayadir gelmiyordum bir ugrayayim dedim

Kuzumm simdi gordum hamilelik sonlandirildi yaziyor ne oldu hayırdır

hiçbiriniz gitmeyin bu topicten
çok ağlarım ben

Kıyamam bende istemem kimsenin gitmesini...ara ara her insanın inişli çıkışlı dönemleri oluyor işte

Boncuğum ne oldu ya. Sağlık sorunu falan değildir inşallah

Kuzum uzun mesele internetim bitti internet sıkıntısı da çekiyorum ondan yazamıyorum şimdi

Kuzumm simdi gordum hamilelik sonlandirildi yaziyor ne oldu hayırdır

Sen 4,5 aydır yoktun demekki
885.sayfada açıklamam canım... sen nasılsın bebeğinde iyidir inşallah cinsiyet ne söylemişmiydin kafam yerinde değil hatırlamıyorum

Canım sıkma canını milletin lafına . ayrıca kocana da kızma. Sen ayrı bir bireysin , küçük çocuk gibi aranızda hakemlik yapacak hali yok ya koca adamın. Sen kendini savun. Eşinle bozma aranı.

Haklısın canım takmama bile değmez ama kendini bilmez biri beni birey olarak görmüyo diye benim arkamdan hemde gözümün önünde hakaret etme hakkına sahip değil eşimde arada kalıyor haliyle ama benim hakkımı savunduğu için o malum şahıs iyice raydan çıktı neler olduğunu anlatsam gülersiniz ve hasta bu dersiniz eminim
Ben Allah'a havale ettim

e benim esimin kardesi de catlak ya... yokmus gibi davraniyorum konu kapaniyor-

Anladım kuzum konuluruz sonra o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…