• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Fm-ist 😊 o grubu senin profilindeki eski mesajlardan buldum anca hani vardıya "2017 anneleri ve anne adayları" grubunda en son senle 6 ay önce yani Mart ayında yazışmışız
Bi sorayım dedim hiç sesin çıkmıyo seninki ekimde doğmuştu evet hatırlıyorum
Benim oğlumda 14 Eylül'de 2 yaşına girdi çok şükür:) iyisin inşallah
EceCigdem vardı hatırlıyomusun o da hamile şuan son aylarına yaklaştı geçen gün yazmıştı o da. Bende bu sayfayı açtım işte yaklaşık 7 ay oldu güzel arkadaşlarım var burda takılıyoruz🤗
Aa evet :) onuda hatrliyrm gordum dun gece mesajlarina cok sukur oyleymis.benm cadiyla ugrasyrm cok ugrastryor iki tarafinda beklenen ilk torunu olunca. Biraz fazla simardi sanirm kac kisi anca gonlunu yapiyoruz.sabaha kadarda ayakta dogdugundan beri tek bir gece sabaha kadar uyumadi minnos :emir_bebek: oglumda kocaman olmus masallah 2. Yemi niyetlendin yoksa:)

Aa evet :) onuda hatrliyrm gordum dun gece mesajlarina cok sukur oyleymis.benm cadiyla ugrasyrm cok ugrastryor iki tarafinda beklenen ilk torunu olunca. Biraz fazla simardi sanirm kac kisi anca gonlunu yapiyoruz.sabaha kadarda ayakta dogdugundan beri tek bir gece sabaha kadar uyumadi minnos :emir_bebek: oglumda kocaman olmus masallah 2. Yemi niyetlendin yoksa:)

Evet ben 8 aydır istiyorum canım ilk istediğim ayda hamile kalmıştım çok şükür ama malesef kürtaj oldum 5 ay önce☹️ 10+3 haftalıktı şuan dursaydı 7,5 aylık hamile olacaktım nasip olmadı hayırlısı böyleymiş ama üzdü beni... Yaşım 33 artık inşâllah daha fazla beklemeden Rabbim sağlıkla nasip eder
Seninki başlardada öyleydi hatırlıyorum nasıl başlıyorsa öyle gidiyor ama biraz daha büyüsün hep böyle kalmayacak
Benimkide 2 yaş sendorumudur nedir çok mızmız çok sinirli hırçın bende uğraşıyorum canları sağolsun büyür giderler böyle inşallah...

Evet ben 8 aydır istiyorum canım ilk istediğim ayda hamile kalmıştım çok şükür ama malesef kürtaj oldum 5 ay önce☹ 10+3 haftalıktı şuan dursaydı 7,5 aylık hamile olacaktım nasip olmadı hayırlısı böyleymiş ama üzdü beni... Yaşım 33 artık inşâllah daha fazla beklemeden Rabbim sağlıkla nasip eder
Seninki başlardada öyleydi hatırlıyorum nasıl başlıyorsa öyle gidiyor ama biraz daha büyüsün hep böyle kalmayacak
Benimkide 2 yaş sendorumudur nedir çok mızmız çok sinirli hırçın bende uğraşıyorum canları sağolsun büyür giderler böyle inşallah...
Boncuğum sen demiyorsun değil mi

Evet ben 8 aydır istiyorum canım ilk istediğim ayda hamile kalmıştım çok şükür ama malesef kürtaj oldum 5 ay önce☹ 10+3 haftalıktı şuan dursaydı 7,5 aylık hamile olacaktım nasip olmadı hayırlısı böyleymiş ama üzdü beni... Yaşım 33 artık inşâllah daha fazla beklemeden Rabbim sağlıkla nasip eder
Aa gecmis olsun canim evet cok uzucu oluyor bende ikizlerimi 12 haftaya yakin kaybetmistim. Aynen benmki oyle basladi oylede devam ediyor gercekten ama cok sukur sagliklilar. Bi sekilde buyuyorlar iste :)

Aa gecmis olsun canim evet cok uzucu oluyor bende ikizlerimi 12 haftaya yakin kaybetmistim. Aynen benmki oyle basladi oylede devam ediyor gercekten ama cok sukur sagliklilar. Bi sekilde buyuyorlar iste :)

Teşekkür ederim canım.. evet ya sende neler çekmiştin ne sıkıntılıydın unutulmuyor o günler ama çok şükür geldi geçti diyoruz
Allah tekrar böyle acılar yaşatmasın
Ne bize ne de kimseye...

Ya kızlar ben klomen kullanınca benim akıntım olmuyo yumurtlama akıntısı neden böyle oluyo anlamıyorum döngünün 12.günündeyim hiç akıntım yok normalde aşırı akıntım olurdu bu dönemlerde

Merhaba 1 Ekim'de regli olmam gerekiyordu fakat olmadı lavaboya çıktıkça kahverengi leke pembemsi leke geliyor anlam veremedim regli belirtilerim var aslında göğüs şişliği gibi mesela

Back
X