- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.586
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.881
üzülme kuzum bak ben hiç hamile kalamadım dahaBen bu konuyu açtıktan 8 gün sonra gebelik testini çift çizgi görmüştüm 28 marttı dünya benim olmuştu ama mutluluğum çok kısa sürdü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme kuzum bak ben hiç hamile kalamadım dahaBen bu konuyu açtıktan 8 gün sonra gebelik testini çift çizgi görmüştüm 28 marttı dünya benim olmuştu ama mutluluğum çok kısa sürdü![]()
Bende daha hiç kalmaadım içimde burukluk var hepüzülme kuzum bak ben hiç hamile kalamadım daha
Aa evet :) onuda hatrliyrm gordum dun gece mesajlarina cok sukur oyleymis.benm cadiyla ugrasyrm cok ugrastryor iki tarafinda beklenen ilk torunu olunca. Biraz fazla simardi sanirm kac kisi anca gonlunu yapiyoruz.sabaha kadarda ayakta dogdugundan beri tek bir gece sabaha kadar uyumadi minnosBen Fm-isto grubu senin profilindeki eski mesajlardan buldum anca hani vardıya "2017 anneleri ve anne adayları" grubunda en son senle 6 ay önce yani Mart ayında yazışmışız
Bi sorayım dedim hiç sesin çıkmıyo seninki ekimde doğmuştu evet hatırlıyorum
Benim oğlumda 14 Eylül'de 2 yaşına girdi çok şükür:) iyisin inşallah
EceCigdem vardı hatırlıyomusun o da hamile şuan son aylarına yaklaştı geçen gün yazmıştı o da. Bende bu sayfayı açtım işte yaklaşık 7 ay oldu güzel arkadaşlarım var burda takılıyoruz![]()
Aa evet :) onuda hatrliyrm gordum dun gece mesajlarina cok sukur oyleymis.benm cadiyla ugrasyrm cok ugrastryor iki tarafinda beklenen ilk torunu olunca. Biraz fazla simardi sanirm kac kisi anca gonlunu yapiyoruz.sabaha kadarda ayakta dogdugundan beri tek bir gece sabaha kadar uyumadi minnosoglumda kocaman olmus masallah 2. Yemi niyetlendin yoksa:)
Boncuğum sen demiyorsun değil miEvet ben 8 aydır istiyorum canım ilk istediğim ayda hamile kalmıştım çok şükür ama malesef kürtaj oldum 5 ay önce☹ 10+3 haftalıktı şuan dursaydı 7,5 aylık hamile olacaktım nasip olmadı hayırlısı böyleymiş ama üzdü beni... Yaşım 33 artık inşâllah daha fazla beklemeden Rabbim sağlıkla nasip eder
Seninki başlardada öyleydi hatırlıyorum nasıl başlıyorsa öyle gidiyor ama biraz daha büyüsün hep böyle kalmayacak
Benimkide 2 yaş sendorumudur nedir çok mızmız çok sinirli hırçın bende uğraşıyorum canları sağolsun büyür giderler böyle inşallah...
Ayyy deniyorsun yazdım sanıyorumNeyi bebeğim anlayamadım?![]()
Boncuğum sen demiyorsun değil mi
Öyle bebeğim bakalım kısmet ne zamannHaaa deniyorsun dedin heralde evet deniyorum kuzum zaten kürtajdan sonra hiç korunmadımki sadece ilk adeti beklemiştim
Hayırlısı nasip
Aa gecmis olsun canim evet cok uzucu oluyor bende ikizlerimi 12 haftaya yakin kaybetmistim. Aynen benmki oyle basladi oylede devam ediyor gercekten ama cok sukur sagliklilar. Bi sekilde buyuyorlar iste :)Evet ben 8 aydır istiyorum canım ilk istediğim ayda hamile kalmıştım çok şükür ama malesef kürtaj oldum 5 ay önce☹ 10+3 haftalıktı şuan dursaydı 7,5 aylık hamile olacaktım nasip olmadı hayırlısı böyleymiş ama üzdü beni... Yaşım 33 artık inşâllah daha fazla beklemeden Rabbim sağlıkla nasip eder
Seninki başlardada öyleydi hatırlıyorum nasıl başlıyorsa öyle gidiyor ama biraz daha büyüsün hep böyle kalmayacak
Benimkide 2 yaş sendorumudur nedir çok mızmız çok sinirli hırçın bende uğraşıyorum canları sağolsun büyür giderler böyle inşallah...
Aa gecmis olsun canim evet cok uzucu oluyor bende ikizlerimi 12 haftaya yakin kaybetmistim. Aynen benmki oyle basladi oylede devam ediyor gercekten ama cok sukur sagliklilar. Bi sekilde buyuyorlar iste :)
Amin canm ins. Rabbim tez zamanda 2. Yide nasip etsin ins sana hayrlisiylaTeşekkür ederim canım.. evet ya sende neler çekmiştin ne sıkıntılıydın unutulmuyor o günler ama çok şükür geldi geçti diyoruz
Allah tekrar böyle acılar yaşatmasın
Ne bize ne de kimseye...
Amin canm ins. Rabbim tez zamanda 2. Yide nasip etsin ins sana hayrlisiyla
Nasip canımBen bu konuyu açtıktan 8 gün sonra gebelik testini çift çizgi görmüştüm 28 marttı dünya benim olmuştu ama mutluluğum çok kısa sürdü![]()