• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adeti 4 gün gecmiş kan değeri 14 çıkan biri gebe olabilir mi yoksa değil midir

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ☺
hayırlı cumalar fındığım yeni gördüim 😍😍
Ya kızlar ben klomen kullanınca benim akıntım olmuyo yumurtlama akıntısı neden böyle oluyo anlamıyorum döngünün 12.günündeyim hiç akıntım yok normalde aşırı akıntım olurdu bu dönemlerde
benim bilgim yok ama yine de yazam dedim 😍😍🤭
Merhaba 1 Ekim'de regli olmam gerekiyordu fakat olmadı lavaboya çıktıkça kahverengi leke pembemsi leke geliyor anlam veremedim regli belirtilerim var aslında göğüs şişliği gibi mesela
test yaptın mı canım evde. Belki yerleşme falandır.
Kızlar adeti 4 gün gecmiş kan değeri 14 çıkan biri gebe olabilir mi yoksa değil midir
kuzum iki ihtimal var.
ya geç döllenmedir yeni yeni yükseliyordur.
yada kimyasaldır değer düşüyordur 🙄🙄

Merhaba 1 Ekim'de regli olmam gerekiyordu fakat olmadı lavaboya çıktıkça kahverengi leke pembemsi leke geliyor anlam veremedim regli belirtilerim var aslında göğüs şişliği gibi mesela

Adetin geldi mi? Adet zamanı lekelenme olup devamı gelmezse %90 hamileliktendir
Tabi en net testle anlaşılır idrar testi yaptınmı eğer negatif çıkarsa adet gelmezse 1-2 gün sonra testi tekrarla canım yada daha garantisi kan ver belli olur

Ablacim sonunda konuna dahil oldum Insallah ben ve benim gibi bekleyenlere rabbim tez zamanda güzel haberler almayi nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hazir girmisken bişey danismak istiyorum ben 4 5 gün once piki yakalayıp degerlendirdim ama o gunden sonra hep cok acik kahverengi lekelenme oluyo yumurtlama kanamasi dedikleri sey o mu acaba

Ablacim sonunda konuna dahil oldum Insallah ben ve benim gibi bekleyenlere rabbim tez zamanda güzel haberler almayi nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hazir girmisken bişey danismak istiyorum ben 4 5 gün once piki yakalayıp degerlendirdim ama o gunden sonra hep cok acik kahverengi lekelenme oluyo yumurtlama kanamasi dedikleri sey o mu acaba

Hoşgeldin kuzum☺️ Yumurtlama kanaması bildiğim kadarıyla bazı kişilerde çok hafif olabiliyomuş ama yumurtlaman geçti sonuçta daha olmaması lazım 🤔 yakın zamanda doktora gittinmi kist falan yoktur inşallah
Bu arada bütün dualarına amiiin mübarek yağmur yağıyor şuan🤲💗

Hoşgeldin kuzum☺ Yumurtlama kanaması bildiğim kadarıyla bazı kişilerde çok hafif olabiliyomuş ama yumurtlaman geçti sonuçta daha olmaması lazım 🤔 yakın zamanda doktora gittinmi kist falan yoktur inşallah
Bu arada bütün dualarına amiiin mübarek yağmur yağıyor şuan🤲💗
Gecen ay gittigimde tertemiz demisti doktor kist vs yoktu ama bi yerde catlamadan sonra bu sekilde oluyormuş diye okudum ama. Emin olamadim. O yuzden tedirgin oldum

hayırlı cumalar fındığım yeni gördüim 😍😍
benim bilgim yok ama yine de yazam dedim 😍😍🤭
test yaptın mı canım evde. Belki yerleşme falandır.
kuzum iki ihtimal var.
ya geç döllenmedir yeni yeni yükseliyordur.
yada kimyasaldır değer düşüyordur 🙄🙄
Banada çok düşük geldi ama 🙄

Back
X