- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.586
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #23.461
Alman zor bulunuyormuş benim gittiğim yerde sanayi bölgesi kuzeye gitmiştim.ADAM AYNEN 5 AVRO BACIM mi dedi :)hahahah
hayırlısı artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alman zor bulunuyormuş benim gittiğim yerde sanayi bölgesi kuzeye gitmiştim.ADAM AYNEN 5 AVRO BACIM mi dedi :)hahahah
bendeki klasik her ay adet olmadan önceki belirtileri yasamissin yani:)Birde çok üşüdüm hala üşüyorum karnım davul gibi şişiyordu diyet yaptığım halde hazımsızlık çok oldu birde ağızda pas kokusu gibi ayağa kalkınca göz kararması birde kipriklerin birbirine karışması bendeki belirtiler
bas dönmesi ve mide bulantisi bende yumurtlamadan önce ve adetten önce de oluyor.benim de kaç gündür başım fena dönüyor ama testler negatif![]()
O konuda pek emin değilim ben genelde çocuk doğunca buralara girilmiyor☺
İllaki eskisi kadar sık girilemez ama yinede istedikten sonra zor değil misal ben 3,5 senedir buralardayım tek başıma çocuk büyütmeme rağmen isteyince girilir yani☺
Yine ilaçla mı regl olacaksın?
Kizlar uzaklasmayi bebek fikrini kafamdan silmeyi beceremedim. Bugün reglinin 25.günü dün ve bugun ovulasyon testi yaptim pik olmus. Ama 2 gündür ayni koyulukta catlarmi acaba. Bu arada 10gündur oglanda bende hem gribiz dunden beride mide bulantisi ishal basladi. Bugün misafirlerim geldi 1 hafta bizdeler. Ben bu ögleni degerlendirebildim. Bu arada tam iliski sırasinda bir hapsirdim icimde ne varsa fışkırdı insallah işe yararEki Görüntüle 2546287
Kizlar;
5 saat idrar bekletip yaptim testi, gayet acilmis, demek ki dün aksam acilmaya basladi,
yani Pik 12-24 saat icinde oluyor yaziyor, yumurta da 24 saate kadar yasiyor diyorlar.
Bu hesaplara göre, sperm de icerde yumurtaliklara maksimum 8 saatte ulasiyormus:)
yani bu gece bisi olursa bizde ihtimal var.
Ya var ya suan sey gibi oldum, hani bi kedi görseli vardi, önünde ücgenler denklemler, duvara atlayacak, o kadar hesap yapiyor, sonuc duvara tosluyor:)
iste o kedi gibim hissettim kendimi ahahah:
Eki Görüntüle 2546267
resmen silinmis di mi kizlar?
Mavi Boncugumm ?
ya bir de su pahali elektronik gülen yüzlü test var ya, o bende hic pik göstermiyo ben bu isi de anlamadim gitti.
Kullanan var mi hic ondan?
ona kalsa son 1 senedir 1 kere yumurtlamadim yani.
Sabah idrarina bile hayir diyor:)
Geçmiş olsun canım ya bu hasta halinizle ne diye gelmişler onu anlamadım
Bol limonlu ıhlamur için kuşburnu da çok iyidir bol c vitamini içerir. Evet T daha koyu 25.gününde geç olmuş daha önceden bu kadar geç yumurtlama oluyomuydu?
Bence bu akşam gece veya yarın sabaha çatlar
Benim de öyle oluyo canım ya, 21-27 arasında oluyo pikim. Oğlum 27. Günkü yumurtlamadan olmuş işte. Çok da takmamak lazım kaçıncı gün olduğunuGecen ayda 26. Gunde pik oldu canim. Annemler geldi hastayiz diye 15 günü gecti iyilesemedik.
Senin pik de pikmiş bacım baksana kopkoyu. Bende sdce bikaç saat koyu çıkıyo. Gerci ben artık ovuyu hissettiğimde yapıyorum testi, ama şuan çakamadım çatladı mı yumurta çatlamadı mı bilmiyorum yani. Son 2 ay saatine kadar hissetmiştim.Kizlar uzaklasmayi bebek fikrini kafamdan silmeyi beceremedim. Bugün reglinin 25.günü dün ve bugun ovulasyon testi yaptim pik olmus. Ama 2 gündür ayni koyulukta catlarmi acaba. Bu arada 10gündur oglanda bende hem gribiz dunden beride mide bulantisi ishal basladi. Bugün misafirlerim geldi 1 hafta bizdeler. Ben bu ögleni degerlendirebildim. Bu arada tam iliski sırasinda bir hapsirdim icimde ne varsa fışkırdı insallah işe yararEki Görüntüle 2546287
Gecen ayda 26. Gunde pik oldu canim. Annemler geldi hastayiz diye 15 günü gecti iyilesemedik.
Piki 27 de olursa baya baya 41 e gelir adet. Benim de işte şu aralar pik 25 civarı adet de 38-39Çok uzun sürmüş inşallah düzelirsiniz
Demekki senin yumurtlaman geç oluyor canım döngün 35 falandı yanlış hatırlamıyosam
Benim de öyle oluyo canım ya, 21-27 arasında oluyo pikim. Oğlum 27. Günkü yumurtlamadan olmuş işte. Çok da takmamak lazım kaçıncı gün olduğunu
Çok uzun sürmüş inşallah düzelirsiniz
Demekki senin yumurtlaman geç oluyor canım döngün 35 falandı yanlış hatırlamıyosam
Piki 27 de olursa baya baya 41 e gelir adet. Benim de işte şu aralar pik 25 civarı adet de 38-39
Senin pik de pikmiş bacım baksana kopkoyu. Bende sdce bikaç saat koyu çıkıyo. Gerci ben artık ovuyu hissettiğimde yapıyorum testi, ama şuan çakamadım çatladı mı yumurta çatlamadı mı bilmiyorum yani. Son 2 ay saatine kadar hissetmiştim.
Niye kız?Valla ovulasyon testine gömuyorum parayi
Ya canım benim tam 14 gün sora ufak bi leke geliyo, ciddi adetim 3 gün sora oluyo. Ama o zaman hersey 3 gün sarkıyo, ben de onu fark ettim bu ay. 3 gün ekstra mola gibi oluyor. Ama canım beni biliyosun bi kere 73 bi kere 53günde oldum ya, 37 de ya da 40 da olsam aradaki 3 gün derdim değil. Bazen sökülmesi bi iki gün sürebilio oluyo öyle şeylerAdetin gelirse tabi☺ ya benim 2 ay önce silikleşen günden 16 gün sonra adetim gelmişti. Geçen aydada silikleşen günden 15 gün sonra adet oldum acaba benim çatlamam o pikten sonraki silikleşen günde değilde daha sonrasında mı oluyor öyle bişey olabilirmi sence?Hani çatlamadan 14 gün sonra adet gelme muhabbeti varya 15'de 16'da da gelebilirmi
Bende de işte diyorum ya, akıntı bitiyo kuruluk başlıyo, adet ağrısı gibi ağrı. O sırada oluyo pik. Acaba ıslaklık olmadığından mı olmuyo bu iş dicem de, bizde o dönem ilişki de olmadığından susuyorum bu konudaBende gecen 2 ay hissettim catladigini
bu ay 7 8 gün once akintim vardi. Hehh dedim yumurtluyorum.ama testler negatif cikti. Bugünlerdede hic akinti yok ama test pik oldu.