Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende iki hamileligim dışında adet duzenimin bozuldugunu hic hatirlamiyorum ayrica iki hamileligi de adettn 6 gun once test yapıp ogrenmistim planli gebelik ti cunku bekliyordum acikcasi:)) bakalim bunu da kasım araluk gibi bekliyorum insallah esim istemiyor tabi o ayri muammaa:)))

Ah ne güzel ya
İki gebeliğiniz de planlı olmuş.
Benim hayatta herseyim o denli planlıdır, cuk oturmuştur, çok çalışıp çabalayıp neyi istediysem elde etmişimdir.
Gel gelelim çocuk konusunda tam tersi.
İstesem düşünsem olmuyor arkadaş
Nasıl bu kadar emin oldunuz? Nası oldu nası yaptın yaa?
Yani kafan mı çok rahattı ?
Ben az bi özen göstermeye kalksam ay ya adetim direk gelmiyor ya da yumurtlama olmuyor, ya da eşim ilişkiye girmiyor hersey terse gidiveriyor

2 oğlun mu var

Bebek kıyafeti mi yani? İçine kız mı doğdu?
Hayırlısı olur inşallah
Senin 2 oğlunmu vardı demiştin daha önce ama unuttum kusura bakma

evvel mevla nasip etti diyip baslayayim adet im biter bitmez basladim esime habire bebek diyip durmaya adet bitimi 12. 14.16 şeklinde düzenli calismalarimiz oldu ondan once de folik asit takviyesi falan almistik yeni adet gelinceye kadar 2 gune bir calismalar yapildi..cok sukur sonuc guzel oldu veren rabbime hamdolsun bunda nasil olur bilmem cok beklemez buda insallah

Ben eşime ben bebek istiom diye beyin yemeye başlasam o ay benle ilişkiye giremez yahu herkesin karakteri farklı işte

Bebek kıyafeti mi yani? İçine kız mı doğdu?
Hayırlısı olur inşallah
Senin 2 oğlunmu vardı demiştin daha önce ama unuttum kusura bakma
evet cnm iki oglum var evet evet delirdim galiba kiz bebis elbisesi aldim kiz olmaz yada hic bebegim olmaz sa hediye ederim birine diye düşündüm

oyle mi masallah kacinci düşünüyor arkadaşımız ilk mi?

Malesef hiç çocuğu yok eşi şehir dışında çalıştığı için biraraya gelemiyolar yumurtlama günlerinde kader işte onunda imtihanı böyle...
Ama o kadar güzel bakıyorki mâşallah hiç umudunu kesmez ve nasibinin birgün inşâllah tecelli olacağına yürekten inanıyor

insallah rabbim tez zamanda onunda istediğini verir de kucagini doldurur insallah..biz tevekkul edelim taktir elbette Allah tan.

bat bugündü kuzu yine olmadım ama sancılar akıntılar sardı
hani regl oldum sanarsın ya o cinsten.
aman kendi kendime olayım da yeter ki başka bir şey istemiyorum şu an.
çünkü hamile olmadığım yüzde bin beş yüz belli
geçen sene bu ay içi boş kesem vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…