- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.501
bende iki hamileligim dışında adet duzenimin bozuldugunu hic hatirlamiyorum ayrica iki hamileligi de adettn 6 gun once test yapıp ogrenmistim planli gebelik ti cunku bekliyordum acikcasi:)) bakalim bunu da kasım araluk gibi bekliyorum insallah esim istemiyor tabi o ayri muammaa:)))Adetin ilk başladığı gün dçngünün ilk günü sayılıyo.
Benim arada düzen bozuluyo,
Bi kere evlenirken 3 ay adet olmadım
Bi kere 2016 da çok çocuk istediğimde 73 gün olmadım
Bi de bu sene çok çocuk istediğimde 63 gün olmadım
Onun dışında 37-42 arası
29 da bi kere adet olmuştum bu ne ya diyip korkmuştum hahhahaga
Abaküs hahaha
aynen cnm güzel topik te bulusmusuz hersryin hayirlisi olsun insallah bugun carsida gezerken cok cici bi kiz elbisesi aldim kocam görmesin diye de gelir gelmez sakladım yoksa delirdi diyecek amaaann ben niyet ettim rabbim hayirlisiyla verir insallah
Ah ne güzel yabende iki hamileligim dışında adet duzenimin bozuldugunu hic hatirlamiyorum ayrica iki hamileligi de adettn 6 gun once test yapıp ogrenmistim planli gebelik ti cunku bekliyordum acikcasi:)) bakalim bunu da kasım araluk gibi bekliyorum insallah esim istemiyor tabi o ayri muammaa:)))
2 oğlun mu varaynen cnm güzel topik te bulusmusuz hersryin hayirlisi olsun insallah bugun carsida gezerken cok cici bi kiz elbisesi aldim kocam görmesin diye de gelir gelmez sakladım yoksa delirdi diyecek amaaann ben niyet ettim rabbim hayirlisiyla verir insallah
aynen cnm güzel topik te bulusmusuz hersryin hayirlisi olsun insallah bugun carsida gezerken cok cici bi kiz elbisesi aldim kocam görmesin diye de gelir gelmez sakladım yoksa delirdi diyecek amaaann ben niyet ettim rabbim hayirlisiyla verir insallah
evvel mevla nasip etti diyip baslayayim adet im biter bitmez basladim esime habire bebek diyip durmaya adet bitimi 12. 14.16 şeklinde düzenli calismalarimiz oldu ondan once de folik asit takviyesi falan almistik yeni adet gelinceye kadar 2 gune bir calismalar yapildi..cok sukur sonuc guzel oldu veren rabbime hamdolsun bunda nasil olur bilmem cok beklemez buda insallahAh ne güzel ya
İki gebeliğiniz de planlı olmuş.
Benim hayatta herseyim o denli planlıdır, cuk oturmuştur, çok çalışıp çabalayıp neyi istediysem elde etmişimdir.
Gel gelelim çocuk konusunda tam tersi.
İstesem düşünsem olmuyor arkadaş
Nasıl bu kadar emin oldunuz? Nası oldu nası yaptın yaa?
Yani kafan mı çok rahattı ?
Ben az bi özen göstermeye kalksam ay ya adetim direk gelmiyor ya da yumurtlama olmuyor, ya da eşim ilişkiye girmiyor hersey terse gidiveriyor
aynen cnm iki oglum var.2 oğlun mu var
Ben eşime ben bebek istiom diye beyin yemeye başlasam o ay benle ilişkiye giremez yahuevvel mevla nasip etti diyip baslayayim adet im biter bitmez basladim esime habire bebek diyip durmaya adet bitimi 12. 14.16 şeklinde düzenli calismalarimiz oldu ondan once de folik asit takviyesi falan almistik yeni adet gelinceye kadar 2 gune bir calismalar yapildi..cok sukur sonuc guzel oldu veren rabbime hamdolsun bunda nasil olur bilmem cok beklemez buda insallah
evet cnm iki oglum var evet evet delirdim galiba kiz bebis elbisesi aldim kiz olmaz yada hic bebegim olmaz sa hediye ederim birine diye düşündümBebek kıyafeti mi yani? İçine kız mı doğdu?
Hayırlısı olur inşallah
Senin 2 oğlunmu vardı demiştin daha önce ama unuttum kusura bakma
yok cnm benim kide bunda pek niyeti yok galiba isim biraz zor :)) düzen muzen yumurtalama gunu takip vs yapamiycam galiba kandircaz artikBen eşime ben bebek istiom diye beyin yemeye başlasam o ay benle ilişkiye giremez yahuherkesin karakteri farklı işte
Abaküs hahaha
29-28-27-26 lar da yazsın eklesin kendini bizim ardımıza lütfeynn
oyle mi masallah kacinci düşünüyor arkadaşımız ilk mi?
evet cnm iki oglum var evet evet delirdim galiba kiz bebis elbisesi aldim kiz olmaz yada hic bebegim olmaz sa hediye ederim birine diye düşündüm
oyle mi masallah kacinci düşünüyor arkadaşımız ilk mi?
hayirlisiyla insallah cnm hep birlikte hayallerimizi yaşarız insallah ben benimkiler i uyutayim grsrz hayirli geceler hepinize:)
insallah rabbim tez zamanda onunda istediğini verir de kucagini doldurur insallah..biz tevekkul edelim taktir elbette Allah tan.Malesef hiç çocuğu yokeşi şehir dışında çalıştığı için biraraya gelemiyolar yumurtlama günlerinde kader işte onunda imtihanı böyle...
Ama o kadar güzel bakıyorki mâşallah hiç umudunu kesmez ve nasibinin birgün inşâllah tecelli olacağına yürekten inanıyor
Allah razı olsun Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin duan içininsallah rabbim tez zamanda onunda istediğini verir de kucagini doldurur insallah..biz tevekkul edelim taktir elbette Allah tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?