Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçeler iki gündür hastanedeydik. Yüksek tansiyon dan. Sancım da vardı. Şükür Allaha düzeldik bana ve kızıma dua edın lütfen biraz daha beklesin

Ben eşime ben bebek istiom diye beyin yemeye başlasam o ay benle ilişkiye giremez yahu herkesin karakteri farklı işte
sen daha önce hamile kaldın mı? Bilmiyordum bunu ben?

Kızçeler iki gündür hastanedeydik. Yüksek tansiyon dan. Sancım da vardı. Şükür Allaha düzeldik bana ve kızıma dua edın lütfen biraz daha beklesin

Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine
Yat dinlen karanlıkta uyu
Benim ablamında tansiyonu yüksek çıktı baş ağrısı var bu aralar o 18 haftalık

Sen hamile miydin kuzum hani çift çizgi hiç görmedim demiştinya

Teşekkür ederim canım rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitte
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah esinle bir macun yapıp yedik demiştiniz sizdiniz dimi nasıldır karışım hazırladınız tarifini alabilir miyiz miktar olarak ne kadar aldınız günde yazarsanız seviniriz

Inşallah canım aminn evet bendim
Biz kendimiz yaptık miktar olarak göz kararı fındık ceviz arı balı biraz fazla koyduk çörek otu susam haşhaş ezmesi ne bulduysak kattık yarım kilo oldu baharatları 1 yemek kaşığı sanırım tadı güzel bişey oldu sabah akşam 1 yemek kaşığı yedik bide ilişkiden 1 saat önce eşime biraz acı türk kahvesi büyük fincan ıcirdim birde kabak çekirdeği tükettik

hemen konuya açıklık getireyim guzelgunler2019 Mavi Boncugumm
geçen sene ilk klomen tedavisinde ben test mest yapmadım hiç zaten 3 5 gün arayla doktora gidiyordum
o demişti bir kese olmuş ama içi boş diye sonra adetle atmıştım.
hiç hamileliğe yormadım ki onu

Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine
Yat dinlen karanlıkta uyu
Benim ablamında tansiyonu yüksek çıktı baş ağrısı var bu aralar o 18 haftalık
Bendede bas ağrısı titreme ile kendini gösterdi inşallah oda zamanında doğumunu yapar canım Allah yardımcımız olsun

Kızçeler günaydın.
Hayhatun um dikkat et kendine, oğlan yerlerde sürünse de kaldırma
Sanırsam tuz en dikkat edilmesi gereken şey.
Mavi Boncugumm benim yumurta çatlamadı canım ya, hissediyorum, bi ovu testim daha yok bakmayacağım ama dün ilişki sırasında anladım çatlamamış. Hala da gerginliği üzerimde. Röntgen fln çektirdim ya, bi de çok stresli bu ay bana, başkasebepler var. Buay galiba yumurta bozuldu
Neyse o dert değil biz sağlıklı olalım da önümüzde başka aylar da var. Adetim 40 ı geçmesin başka şey istemem .
benibekleyin canım hiç anlatmamıştın bu hikayeyi. Demek ki bak yumurta varsa gebe kalabiliyorsun. Neolur içinirahatlat. Yogaya fln başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…