- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #23.561
Cnm benm fialarum senin ve bebisin icin. Icini ferah tut hersey allahin izniyle ii olacak.Umarım inşallah öyle olur dua edin bana ve kızıma canım benim❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benm fialarum senin ve bebisin icin. Icini ferah tut hersey allahin izniyle ii olacak.Umarım inşallah öyle olur dua edin bana ve kızıma canım benim❤
Ay zaten yurt dışındayım gördüğüm yok da. Ayda yılda bi insan içinde görünce böyle konuşuyo. Ya ben de hiç gelemem yalana ama kavgaya da gelemem. Hiç sevmem kimseyle tartışmayı. Susup geçiyorum . Da bugün annem yine inatla yok inmiş bebek yukarı çıkmış yine geç doğum olacak heralde fln gibi cümleler kurunca teaalllaaam dedim. İçimde kendimle konuşacağıma şuraya yazıp rahatlıyımÇok takılma Bosver boşuna kafana takıyosun he de geç![]()
Kız olur mu öyle şey bu basbaya gebelik rahat olsun için. Ne kadar çok kadının kisti var testler negatif. Benim de oğluma gebeliğimden önce bi kistim vardı, çatır çatır negatifti testlerKızlar ben ne okudum eğer kist varsa çift çizgi çıkarmış benim ki de ya öyleyse batıyor ya![]()
Kız bu nası oluyo hayret bi konu ya?Kizlar 3gundur testler pik galiba yine yumurtam catlamadi. Eki Görüntüle 2546545 Eki Görüntüle 2546546 Eki Görüntüle 2546547
Neye bişey diyeceğiz?Lütfen biri bisey desin gerçekten kafam çok karıştı ve hic tecrübem de yok![]()
Öyle deme kız sezeryan bence daha zor.guzelgunler2019 hahahah
benim de bir arkadaş sezeryanla doğum yapıp
ay çok zor doğurdum canım çıktı diye anlatıyordu
millet de sanıyor ki bağıra bağıra doğurdu![]()
kız buna genel anestezi verdilerÖyle deme kız sezeryan bence daha zor.
Bi de epidural alıp doğum yapıp kendini epiduralsız normal doğuranlarla aynı kefeye koyanlar var
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda sende sevinceksin benim 6 ci hissim kuvvetli bence akışına bırak bak gelicek
Kız bu nası oluyo hayret bi konu ya?
Lh da mı sorun var sende? Bende resmen sdce bikaç saat koyuluk oluyo somradaha açık gidiyor.
Sen prolaktinine fln baktırdın mı?
Soğan kürü yapsana canım inşallah en kısa zamanda rabbim sevindirsinGecen reglide hepsine bakildi canim hepsi cok iyi cikti.benim yumurtam gelisiyor catlamiyor kist oluyor oyüzden lh gec düsuyor sanirim. 3 saat sonra testi tekrarlicam.
Soğan kürü yapsana canım inşallah en kısa zamanda rabbim sevindirsin![]()
Öyle deme kız sezeryan bence daha zor.
Bi de epidural alıp doğum yapıp kendini epiduralsız normal doğuranlarla aynı kefeye koyanlar var