• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar sızın bir konuda görüşünüzü almak. İstiyorum ben 10 aydır korunmadan gebelik istiyorum bu geçen ay adetim çok erken geldi ve 1 gün sürdü bu ay yani Ekim ayında da baya erken geldi 18 ekimde ve kanamam su gibi çok açık renkte ayağa kalktığımda kanama oluyor kan testi yaptım bisey çıkmadı sizce gebelikte bu tür olaylar olabiliyor mu hani rahim çocuk arıyor felan deniliyor lütfen beni. Bilgilendirir misiniz kafam çok karıştı 😔

Çok takılma Bosver boşuna kafana takıyosun he de geç 💃😁
Ay zaten yurt dışındayım gördüğüm yok da. Ayda yılda bi insan içinde görünce böyle konuşuyo. Ya ben de hiç gelemem yalana ama kavgaya da gelemem. Hiç sevmem kimseyle tartışmayı. Susup geçiyorum . Da bugün annem yine inatla yok inmiş bebek yukarı çıkmış yine geç doğum olacak heralde fln gibi cümleler kurunca teaalllaaam dedim. İçimde kendimle konuşacağıma şuraya yazıp rahatlıyım

Kizlar 3gundur testler pik galiba yine yumurtam catlamadi. 20191018_130515.webp 20191017_185012.webp 20191019_182433.webp

Kızlar ben ne okudum eğer kist varsa çift çizgi çıkarmış benim ki de ya öyleyse batıyor ya🤔
Kız olur mu öyle şey bu basbaya gebelik rahat olsun için. Ne kadar çok kadının kisti var testler negatif. Benim de oğluma gebeliğimden önce bi kistim vardı, çatır çatır negatifti testler

Y Yazgele kız bendeki kistler burdan aya yol olur daha hiç silik milik çıkmadı
hatta çatlatma iğnesinden sonra 15. gün regl olmayınca tuttu sandıydım hamile sandım kendimi yine negatif çıktı meğer 3 cm kist olmuş.

guzelgunler2019 guzelgunler2019 hahahah
benim de bir arkadaş sezeryanla doğum yapıp
ay çok zor doğurdum canım çıktı diye anlatıyordu 😂
millet de sanıyor ki bağıra bağıra doğurdu 😂
Öyle deme kız sezeryan bence daha zor.
Bi de epidural alıp doğum yapıp kendini epiduralsız normal doğuranlarla aynı kefeye koyanlar var

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm myositol dışında hiçbiri fayda etmedi bana kuzum inofolic gereksiz büyütüp direncini arttırmıştı yumurtaların
haliyle çatlamamışlardı.
ben şimdi regli bekliyorum çok yorgun hissediyorum su gibi şeffaf akıntım var fena halde. uykum var deli gibi.
yoksa geç döllenmemi oluyor acep ☺️
test yapmasam hamilelik belirtisi diyeceğim
baş dönmem de çok var ama guzelgunler2019 guzelgunler2019 un dediği gibi regl öncesi baş dönmesi de olabilir.
regli olunca doktora gideceğim bu ay ciddi denemeyi düşünüyorum artık.

Bi de epidural alıp doğum yapıp kendini epiduralsız normal doğuranlarla aynı kefeye koyanlar var
kız buna genel anestezi verdiler
bir şeyi yoktu
iki arkadaşım var ikisi de normal doğum yaptı
hiç korkutmuyorlar valla bir gün hamile kalabilirsem şayet ben de çok isterim normal doğum yapmayı

Y Yazgele kız bendeki kistler burdan aya yol olur daha hiç silik milik çıkmadı
hatta çatlatma iğnesinden sonra 15. gün regl olmayınca tuttu sandıydım hamile sandım kendimi yine negatif çıktı meğer 3 cm kist olmuş.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda sende sevinceksin benim 6 ci hissim kuvvetli bence akışına bırak bak gelicek🤲

Birde bana hoca demişti pazarla pazartesi gecesi birde perşembe cuma bağlayan gece birlikde olun diye diğer günler korunduk illaki vardır bir hikmeti birde benim ümmü subyansız durmuyor çocuğum her ay adete yakın korkutuyolar sübyan yaptı bu ay hemen oldu diğer çocuklarımda ümmü subyan taktigim ay oldu😊

Bir tane çocukların arasında kalbi durdu hoca direk dedi boğmuşlar sıcak su mu döktün dedi lavobadan bildi yanı ümmü subyan yaptırmamıştım 3 ay bitiyodu hafif hareketi bile vardı nasibi yokmuş 2 ay önce de tutunamadı yani subyansız durmuyor kızım 9 yaşında 19 ay bekledim taktigim ay hamile kaldım yengem de 5 sene olmadı düşük bile yaşamadı sübyanı taktığı ay hamile kaldı🤲

Kız bu nası oluyo hayret bi konu ya?
Lh da mı sorun var sende? Bende resmen sdce bikaç saat koyuluk oluyo somradaha açık gidiyor.
Sen prolaktinine fln baktırdın mı?

Gecen reglide hepsine bakildi canim hepsi cok iyi cikti.benim yumurtam gelisiyor catlamiyor kist oluyor oyüzden lh gec düsuyor sanirim. 3 saat sonra testi tekrarlicam.

Soğan kürü yapsana canım inşallah en kısa zamanda rabbim sevindirsin🤲

Canim daha once sogan kürü denedim. Daha dogrusu denemedigim kalmadi. Rabbim zamani var o yüzden bekletiyor herhalde. Yasta 36 oldu. Kurban oldugum Allah im biran once versede yüzumüz gulse

Valla ben sezeryanla dogum yaptim. Dogum sirasinda tansiyorum düstü zor dengelediler. Sonrasindada 3 gün bagira bagira agladim. benimle ayni gun Normal dogum yapanlar koridorlarda oda oda gezerken ben deli gibi bagirdim.

Back
X