Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yıldızım dusuk bunun farkındayım anladım teşekkürler canım mantıklı inanmak gerek evet yoksa taksan bile fayda etmez onu da duymuştum

Çok haklısın canım. Mâşallah ne güzel sen bilinçli olarak güzel bi doğum yapmışsın en azından keşkesiz... Ama sen sanırım orda yaptın yurtdışında zaten normal doğuma öncelik veriyolar. Burdaki doktorlar pısırık ve rahatına düşkün azıcık risk görseler hemen yelkenleri indiriyolar. Her doğumun zaten riski vardır bizim doktorlar bu konuda yetersiz bilgisiz ... Zoru görünce kaçıyorlar ve olan benim gibilere oluyor işte. Benim gerçekten bi problemim olsaydı kesinlikle düşünmezdim böyle tabiki o zaman bende sezeryanı kabul ederdim ama işin aslı öyle değil işte... Ne bende ne bebeğimde sorun yoktu sadece zamanı gelmemişti. Bana göre dediğim gibi 41 haftalık bile değildi. O hastaneye gittiğime çok pişmanım doktor başından beri normal yapabilirsin diyodu kandırdı heralde beni iyi taktik... tek dertleri para
Bana doğumdan sonra sonda bile takmadılar
Anamı ağlattılar... Yürümeye çalışırken karnıma resmen bıçaklar saplanıyordu, milim milim yürüyordum, eğilip kalkmak ,yatmak, doğrulmak, öksürmek, hapşurmak, çocuğu kucağıma almak hepsi işkenceydi zaten yatamazdım oturarak uyumaya çalışırdım onada uyumak denirse. Malesef annemde yanımda yoktu rahatsızdı o zaman kaynanam 10 gün yanımdaydı ve bana zerre kadar faydası dokunmadı bi çorbamı yapmadı onada ayrı gıcık oldum. Zamanım çoğunlukla aç geçerdi boyna süt sağmakla uğraşırdım ve çok strese girerdim sütüm erken kesildi Rabbim 2.de doya doya emzirmemi ve keşkesiz bi doğum yaşamamı nasip etsin

guzelgunler2019 valla tebrik ederim kuzum.
Mavi Boncugumm hastaneden ziyade doktoru iyi takip etmek gerekiyor.
benim müthiş doktorum var ya hani o da normal doğumdan yana.
çok çok zor sezeryana alıyor
doğum öncesi sempozyumlar veriyor hastalarına.
önceliği kesinlikle hastaları.
tatile gitmeyi bırak gece 3’te bile foto paylaşıyor
yastığı falan var odasında kalıyormuş çoğunlukla.
adam bezmeden ben de bir doğursam ya

Canım ben Türkiyede doğurdum.
Gebeliğimin 5. Ayına kadar yurt dışına taşınma niyetimiz dahi yoktu bizim. Ben doğurup evde nakliyecilere eşya paketlemeye başlamıştım.
Doktorum da ekibim de türktü.
Keşkesiz dopum merkesi nişantaşında.
Çok geçmiş olsun sana canım ama şükür ki sağlıkla kucağına almışsın.
İnşallah gönlünde kalanları iki numaranda doyasıya yaşarsın canım.

Canım ben burda isim vermeyeceğim ama ben de öyle çok ünlü bi doktorla gebeliğimin başını takip etmiştim. Sonra bigün sordum normal doğumu savunuyo da, yüzde kaçmış normal doğum oranı diye, yüzde 40 demez mi
Dedi ki bi de ama senle gibi niyetli değillerdi normal doğuma. Sonra bi arkadasımla konuştum,3 arkadaşı da bu doktorda 38. Haftaya kadar normal diye gitmiş. Sonra hop sezeryana döndğrmüş.
Bi sonraki randevuda dedim ki ben suda doğum istiyorum, ay beni uğraştırma su mu ne suyu dedi yolları ayırdık.
Amasüper bi doktordur, çok da ünlüdür. Geçen geldiğimde türkiyeye yine ona gttim yani çok güvenirim.

Böyle işini aşkla yapan hastasına her türlü değeri özeni gösteren bi doktora malesef ömrüm boyunca rastlayamadım

İnşallah canım çok teşekkür ederim amin
Benim aslında imkanım olsaydı ablamın doktoruna gitmeyi çok isterdim çok ilgili güleryüzlü sevecen ve normal doğum yanlısıydı ablamda normal doğum yaptı. Ama o hastanenin fiyatları yüksek diye malesef gidemedim bu tür konularda para konuşuyor malesef paran yoksa kötüsüne bile razı olmak zorunda kalıyosun. Allah hayırlısıyla karşılaştırsın bundan sonra

Kizlar buda simdiki test sanki rengi acilmaya basladi. en son dün öglen iliski oldu.

Yok canim nerdeee tonton öksürüyoruz. Sanki karda yattik.

Fena yakalanmışsınız. Öksürüğe çörekotu yağı iyi geliyor benim ablam geçen kış bi ara acayip öksürüğü vardı ne yaptıysa geçmedi sonra ona çörekotu yağı verdim 1 günde öksürüğü azaldı ve geçti . bide udi hindi var aktarda toz olarak balla karıştırıp yenince o da öksürüğe iyi geliyomuş Allah şifanızı versin canım

Su gibi akıntı hamileykende oluyor kuzum uyku basması, baş dönmesi ...hayrolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…