- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.621
Kizlar 3gundur testler pik galiba yine yumurtam catlamadi. Eki Görüntüle 2546545 Eki Görüntüle 2546546 Eki Görüntüle 2546547
Sezeryanın derdi çok evet.
Ben doğurdum kalktım gittim yani.
Ertesi gün hastaneden yürüyerek çıkmıştım elimde pusetle. Hiç yatmadım , ama sezeryanlılar 2 hafta gaz kesi sıkıntısı.. çocuk mu bakacaksın kendine mi.. çok zor valla, bi aksilik yoksa normal doğum en tatlısı.
kafamda bir ağırlıkSu gibi akıntı hamileykende oluyor kuzum uyku basması, baş dönmesi ...hayrolsun inşallah
Kız sezeryan ne kadar acı verici bilsenguzelgunler2019 hahahah
benim de bir arkadaş sezeryanla doğum yapıp
ay çok zor doğurdum canım çıktı diye anlatıyordu
millet de sanıyor ki bağıra bağıra doğurdu
Sezeryan olunca hapsırmamak ve öküsürmemek İÇİN Allaha dua edıor insanguzelgunler2019 valla tebrik ederim kuzum.
Mavi Boncugumm hastaneden ziyade doktoru iyi takip etmek gerekiyor.
benim müthiş doktorum var ya hani o da normal doğumdan yana.
çok çok zor sezeryana alıyor
doğum öncesi sempozyumlar veriyor hastalarına.
önceliği kesinlikle hastaları.
tatile gitmeyi bırak gece 3’te bile foto paylaşıyor
yastığı falan var odasında kalıyormuş çoğunlukla.
adam bezmeden ben de bir doğursam ya
Testi adete kaç gün kala yaptın canım?kafamda bir ağırlık
tansiyonum çıkmış gibi iki gündür
sürekli yer ayağımdan kayıyor
ara ara da birden vuran mide bulantısı
ev kokuyor diye bulandı mesela demin ama aynı ev şu an kokmuyor gibi
çok çok yorgunum
regli belirtileri de olabilir.
ama karnım gergin duruyorken -uzanırken kasıklarım acıyor.
cam açık don atlet yatıyorum ateş basıyor.
tam hamile belirtileri ama yok
Ay neyse bu kadar öldürmeyelim kızlarSezeryan olunca hapsırmamak ve öküsürmemek İÇİN Allaha dua edıor insan
Bence kastettiği doğumu o yapmadı, doğum sonrası zor geçmiştir demek.Kız sezeryan ne kadar acı verici bilsen
Merakla bekliyorumHayırlı akşamlar kuzum gelmedi düzensiz benim sen nasılsın ne var ne yok:)
Merakla bekliyorumiyiyim bende.. ikinci kez adet olunca ovulasyonu bekliyorum bende.. sen hiç doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdın mı canım?
20 eylülde kendiliğimden regl olup çok çok sevinmiştim.Testi adete kaç gün kala yaptın canım?
Bi de ovu takibi yaptın mı?
Ya da benim gibi hissettin mi ovu şu gündü diyebilio musun?
Ben hamile kaldığım ay, eger hamile olmasaymışım adet olacağım dönem hiç bişi hissetmemiştim. Bu kokudan tiksinme belirtileri adet tarihim 1 hafta geçtikten sonra başlamıştı.
Ama işte 73 gün adet olmamanın üzerine 35 lik bi adet döngüsünde gebe kaldığım için, bu belirtisizliği adete daha var demek ki diyerek önemsememiştim.
Ovu testinde zaten pik i görüyorsan canım genelde aynı.Yok malesef testler negatif
Her adet günlerinde çöküş.. bi sonraki yumurtlamaya kadar keyifsizlik dönemim başladıben doktor kontrolünde yaptırmadım kuzum ovulasyon testi kullanıyorum zaten istesemde doktora sürekli gidemem uzak yer çocuk küçük olduğu için gidememki sürekli
20 eylülden önceki adetin ne zamandı ki canım?20 eylülde kendiliğimden regl olup çok çok sevinmiştim.
bugün 20 ekim 30 gün oldu hala gelen giden yok. testleri 27 ve 29. günlerde yaptım
koşuşturma içinde ovü yapamadım anlamadım da ne zamandı geçen hafta da olabilir 3 hafta önce de.
o yüzden umudum yok ama regli için bu yaşadıklarım da fazla
Bence kastettiği doğumu o yapmadı, doğum sonrası zor geçmiştir demek.
Yani sezeryanda doğurmuyorsun sonuçta, karnını kesip içinden bebeği çıkarıyorlar. Sen yatıyorsun. Ben 9 saat boyunca her sancıda squat yapmalıydım, spor yapmalıydım, ayakta dolanmalıydım mesela, her sancı 2 dakikada bir 20 saniye oluyordu, gerçekten çok yorucuydu.
Veya gercekten ıkınarak çocugunu kendin doğuruyorsun, doktor ebe hiçbişi yapmıyor, tam ıkınma ortasında, bebeğinin yarısı çıkmışken kesik kesik nefesler alıp ıkınmayı durdurmazsan bebek fırlıyor, vajinan yırtılıyor mesela. O noktada bebeğin yarısını içerde yarısını dışarda tutman gerekiyor, ben bunu neyse ki yaptım, hem yırtıgım olmadı, hem de boynunda üç tur kordon varmış işte, fırlatsam boynu kırılabilirdi.
Normal doğum da yan geldin yattın çocuk doğdu olmuyor ondan anlattım. Biraz detaylı gacılar.
Öyle ya da böyle isteyen herkes yaşasın diyorum
Ovu testinde zaten pik i görüyorsan canım genelde aynı.
Ama hani belki doktor der ki bu ay bi yumurtan var, ya da kaliteli yumurtan yok bu ay fln.
Çatlamış bugün de olmalıKizlar buda simdiki test sanki rengi acilmaya basladi. en son dün öglen iliski oldu. Eki Görüntüle 2546646
Geceler geceler var denemeye değer onlar odasında olmuyor mu ayrı odalarda yatırıysanız neden olmasın kiCanim annemler bizde bu hafta iliski imkansiz. Dün öglen son iliski oldu artik nasipte varsa olur. Olmazsa önümuzdeki aylara bakicaz
Geceler geceler var denemeye değer onlar odasında olmuyor mu ayrı odalarda yatırıysanız neden olmasın ki
Fena yakalanmışsınız. Öksürüğe çörekotu yağı iyi geliyor benim ablam geçen kış bi ara acayip öksürüğü vardı ne yaptıysa geçmedi sonra ona çörekotu yağı verdim 1 günde öksürüğü azaldı ve geçti . bide udi hindi var aktarda toz olarak balla karıştırıp yenince o da öksürüğe iyi geliyomuş Allah şifanızı versin canım
Geceler geceler var denemeye değer onlar odasında olmuyor mu ayrı odalarda yatırıysanız neden olmasın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?