- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.921
Allah seni kız ben de bir şey oldu sandımoglan uyuz etti.
Bitane daha uyuz edecek bicanli sahibi olmak cok da cezbedici gelmedi
ona daha cook var:)Allah seni kız ben de bir şey oldu sandımnormal süreç kuzum o belki bir kızın olur sana destek verecek
kacinci günün canim?Günaydınlarrr
Kızlar şu ovulasyonlar beni deli edecek size zahmet bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2548057
bu az önceki testim
Eki Görüntüle 2548058
Bunların da üstteki iki tanesi de düne ait alttaki bugün
12. Günüm aslında düzenli değildi ama son iki aydır düzene girmiş gibiydi 21 günde oldum son iki aykacinci günün canim?
bi de adetlerin duzenli mi? kac günde bir?
ona göre cvp yazicam.
Direksiyon mu yoksa elektronik sınav mı oldun canım bende dün elektronik sınavına girdim gerçekten stresli şimdi de direksiyon egıtımı ve sınavının stresi başladıAy ben de bat vericem siki durun:)
2-3 kasim :)
Mavi Boncugumm , ama bugün yine agrim oldu solda. Ben araba ehliyeti yuzunden cok gergindim, cok sukur sinav bu sabahti ve gectim. Gerginim stresliyim dedigim oydu.
terorileri haziranda yaptim, pratik sinavdi. simdi yilbasi sonrasi da motor kullanmam gerek sinav icin.Direksiyon mu yoksa elektronik sınav mı oldun canım bende dün elektronik sınavına girdim gerçekten stresli şimdi de direksiyon egıtımı ve sınavının stresi başladı
21 gün mü!! O mu düzen kiz:)12. Günüm aslında düzenli değildi ama son iki aydır düzene girmiş gibiydi 21 günde oldum son iki ay
Yaaa gerçekten mi?21 gün mü!! O mu düzen kiz:)
21 cok kisa süre, yorum yapamicam o zaman testlerie ben maalesfe;(
kiz yanlis diyosun o zamn :)Yaaa gerçekten mi?
ama bekarken de ben 21 günde 8 gün olurdum, normal diye biliyorum bu düzen
Kuzum vitamin takviyesi derken ne kullandın adetten hemen sonra çünkü doktor bana adetle gel dedi yumurta büyütecek ve çatlatacakmış kaliteli yumurta için çünkü yumurta her ay kaliteli olmuyormuş yanl her ay kaliteli yumurtlama olmazmışbence yeme canım onlar düşüğe de sebep oldukları için bu adetten hemen sonra tüketilmesi gerekiyor bu dönemde değil.
ben hiç regl olamayan biriydim.
vitamin takviyelerim işe yaradı resmen
canımKuzum vitamin takviyesi derken ne kullandın adetten hemen sonra çünkü doktor bana adetle gel dedi yumurta büyütecek ve çatlatacakmış kaliteli yumurta için çünkü yumurta her ay kaliteli olmuyormuş yanl her ay kaliteli yumurtlama olmazmış
Evet sanırım yanlış anlattımkiz yanlis diyosun o zamn :)
adet döngün 29 ahahhha:)
o zaman ortalama 15. gün civari catliyor yumurtan . bugun daha 12...
Pik degil testlerin daha, ama sen buraya foto atmaya devam et bu 4 gün daha minimum yap testlrini.
Anladım insallah geçeriz bunları da bakalım ben çok istiyorum ama ben hiç otomatik araba kullanmadım kullanmadan da girmek istemiyorum açıkcası heyecan yapacağım diye korkuyorum park yapmak özellikle geri parkterorileri haziranda yaptim, pratik sinavdi. simdi yilbasi sonrasi da motor kullanmam gerek sinav icin.
canim folik asidi gündüz ögle civarlari alsan daha iyi olur,canım
insan kendi kendinin doktoru oluyor bir süre sonra
şimdi ben fark ettim ki benim değerlerim normal hani şu adetliyken kan testi yapıyorlar ya süt troid vs.
tek sorunum şekere bağlı yumurtalık direnci
hamur işi ve özellikle mayalı hamur çok zarar veriyor onu kestim. -tabi aralarda kaçamaklar yapıyorum.
sonra d vitamini çok önemli her sabah kahvaltıda ekmeğe damlattım beş damla
sonra miyositol hap aldım içinde magnezyum, çinko, selezyum falan var hem de şekeri düzenliyor.
akşamları da folio içtim folik asit için.
ve inanamadım
kendiliğimden regli gördüm ve sonrasında da reglden ovüye kadar ada çayı demledim her gün bir bardak.
ovüde kestim.
şu an 24 mm di sanırım harika çatlamak üzere olan yumurtam vardı. bakalım bekliyorum sonucu
canım
insan kendi kendinin doktoru oluyor bir süre sonra
şimdi ben fark ettim ki benim değerlerim normal hani şu adetliyken kan testi yapıyorlar ya süt troid vs.
tek sorunum şekere bağlı yumurtalık direnci
hamur işi ve özellikle mayalı hamur çok zarar veriyor onu kestim. -tabi aralarda kaçamaklar yapıyorum.
sonra d vitamini çok önemli her sabah kahvaltıda ekmeğe damlattım beş damla
sonra miyositol hap aldım içinde magnezyum, çinko, selezyum falan var hem de şekeri düzenliyor.
akşamları da folio içtim folik asit için.
ve inanamadım
kendiliğimden regli gördüm ve sonrasında da reglden ovüye kadar ada çayı demledim her gün bir bardak.
ovüde kestim.
şu an 24 mm di sanırım harika çatlamak üzere olan yumurtam vardı. bakalım bekliyorum sonucu
anlamadim kiz ne otomatik arabasi?Anladım insallah geçeriz bunları da bakalım ben çok istiyorum ama ben hiç otomatik araba kullanmadım kullanmadan da girmek istemiyorum açıkcası heyecan yapacağım diye korkuyorum park yapmak özellikle geri park
canimEvet sanırım yanlış anlattım
Ama bir yanlışı daha düzelteyim bugün adet bitiminden sonraki 12. Gün adetle beraber 20. Gün o yüzden böyle stres oldum bide 2-3 gündür testlerim pik olacak gibi ama olamadı acaba bi sıkıntı mı var?
Doktora mı gitsem?
sabahki testimi tekrar atıyorum sence bugün yarın pik olur mu?
yada beklemeden doktora mı gideyim? Eki Görüntüle 2548110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?