Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aynen dediğin gibi hissediyorum şuan. Çok daha iyim. Bakalım inşallah kalırız tez zamanda sağlıcakla öpüyorum seni

Arkadaşlar ben gebelik düşünüyorum 1 yıldır. Hiç çocuğum yok bu ay çok umutluydum belirtiler vardı bende sabah bulantısı bel. Ağrısı göğüs hassasiyeti ama maalesef hasta oldum ama aşırı. Ağrılı ve pembemsi geldi. Kanamam 1 gün sürdü şuan leke halinde yani. Kafam çok karıştı. Lütfen bana yardımci olun

Test yaptınmı canım

Kanamanın 1 gün sürmesi normal değil belki yerleşme kanamasıdır ama test yapmadan bilemezsin hamile olma ihtimalin var böyle strese gireceğine yapsana test

Kanamanın 1 gün sürmesi normal değil belki yerleşme kanamasıdır ama test yapmadan bilemezsin hamile olma ihtimalin var böyle strese gireceğine yapsana test
Ya kanamam da pembe kırmızı karışık ama açık renk zaten aşırı ağrım oldu ayağa bile kalkamadım bide su gibi affedersin ama değişik bir kanamaydi

Ya kanamam da pembe kırmızı karışık ama açık renk zaten aşırı ağrım oldu ayağa bile kalkamadım bide su gibi affedersin ama değişik bir kanamaydi

Adetinin kaçıncı günü bugün
Ama devamı gelmemesi de kafa karıştırıcı
Biraz daha bekle olmazsan bi test daha yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…