Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm benimm yaaa ever var bir degisiklik tup bebege basliycaz zaman kaybetmeden insallahh 10 gun sonra falan

Rabbim hayırla sonuçlandırsın çabalarının karşılığını en güzel şekilde almanı nasip etsin kuzum hadi hayırlısı inşâAllah beni de haberdar et

Moral olarak çöküş içindeyim adete 8 gün var ama herşey normal yani hamilelik belirtisi yok övü testi yaptım negatif bariz bu ayda tutmadı ☹

O üzülmeyi bende her ay yaşıyorum anlıyorum o yüzden seni ama pes etmicez
hem belki vardır daha çok erken zaten varsa bile hissedemezsinki adet gününde bile belirti olmayabilir

Dualarını esirgeme mavisim dert ortağım oldun inan ki...

Allah ragzi olsun bana dua ederseniz en güzel.iyiligi yapmış olacaksini şu sıralar bebeğimi düşünmekten başka bişey yapmak istemiyorum cnm

Yaaaa çok sevindim canım.benim.iyi ki geldinnn İnsllah güzel.haberlerde vereceksin bizlere inanıyorum dualarimdasin hepll

Dualarını esirgeme mavisim dert ortağım oldun inan ki...

Duamdasın canım benim Allah'ın izniyle geçecek bugünlerde atlatacaksın
Ne geçmiyorki şu hayatta? Sefası da fani
cefası da.... İnşÂllah o cennet yüzlü yavrunu kucağına aldığın zaman hele o mis kokusunu içine çektiğin zaman hiçbişey umrunda bile olmayacak mutluluktan kanatlanacaksın Allah bütün isteyenlere yaşatsın

Denemelere devam ediyor musun, afacan oğlun nasıl?

Ediyorum canım ama tutmuyo nasip
İyi şükür ama öyle yaramazki bütün gün burnumdan getiriyo çıldırtıyo bazen
sıkılgan tek başına olunca mutfakta tencere tava ne varsa alıp alıp içeri götürüyo sonra bi güzel içlerine tükürüyo koltuklara yerlere döktüğü şeyleri ve dağıttığı yerleri söylemiyim

Yaa canımmm Allah razııı olsun inşaAllah sende çok güzel haberler vereceksin inanıyorum

Ay adına yetişemiyorum yahu:)) kürklü yap en iyisi sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…