- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #17.461
yaaa benim midemi yakıyo biber dolması tühh yaBiber dolması yaptım yinni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa benim midemi yakıyo biber dolması tühh yaBiber dolması yaptım yinni![]()
elde açılanYaa tüh yakmasa gelir yerdin yaniyaaa benim midemi yakıyo biber dolması tühh ya![]()
![]()
Mantı dolapta var gel pişiremmmhani sizin oranın nesi meşhur onu yap bana ben biliyorum ondan isterimelde açılan
sen yap ben yerim sıkıntı yokYaa tüh yakmasa gelir yerdin yani![]()
Ee yaptım diyom işteeeesen yap ben yerim sıkıntı yok![]()
suyunu ocağa koy geliyorumMantı dolapta var gel pişiremmm![]()
valla bende acıktım gidiyorum yemek yemeğecok acim ben coook! daha saat 11 ama burger king ucuyor gözlerimde:)))
burda saat 11 ama ve ben kocaman bi sandwich yedim en az 1000 kaloriydivalla bende acıktım gidiyorum yemek yemeğe
Mantı dolapta var gel pişiremmm![]()
ye canım ye boşver ölümlü dünya aman ben hiç kalori falan takılmam huyum kurumasınburda saat 11 ama ve ben kocaman bi sandwich yedim en az 1000 kaloriydiay uzun zamandir adet öncesi yemegin dibine düsmelerim bittiydi yine olmaya basladi sanirim _:)))
kız sarımsakda benden olsun nede olsa meşhuruzAyyyy Kayseri mantısı offfffff bol sarımsaklı![]()
burda saat 11 ama ve ben kocaman bi sandwich yedim en az 1000 kaloriydiay uzun zamandir adet öncesi yemegin dibine düsmelerim bittiydi yine olmaya basladi sanirim _:)))
kız sarımsakda benden olsun nede olsa meşhuruz![]()
Kastamonu mu? Oyyyy ne de güzel olur oranın sarımsağı bende bulursam hep ondan alırım sarımsak soğansız bir hayat düşünemiyorum![]()
şimdi yemekten geldim üstüne çıttt çıttt birde çay ohh mis