• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahaaa aynen öyle aman ha tek başına kalkışma kuzum😄😁 hiç geldinmi bilmiyorum ama bak istanbulluyum diye demiyorum ama bi başka şehir gerçekten gezilecek görülecek o kadar yeri varki tarihi mimarisi dillere destan 😀 ben burda doğup büyüdüm ama bende bilmediğim bi yerine gitsem valla kaybolurum😄
%30'unu falan biliyorumdur 😒
Sen yeterki gel ben seni arabayla gelir alırım😄
Navigasyona baktım Kayseri sadece 754 km'cikmiş 😄 😳😒 en güzeli uçak hoop 🤗 K KurkmantoluS

Eki Görüntüle 2287872
Yaaa canını yerim seninnnn:KK36::KK36: eşimin amcaları İstanbulda ama nedense hiç gitmek istemedim. Gidip görmek istedğim bi çok şehir var İstanbul hiç ilgimi çekmedi nedense:KK48: ama sırf seni görmek senle yüz yüze tanışmak için bile gelmek isterdim inan ki:KK74:

Yaaa canını yerim seninnnn:KK36::KK36: eşimin amcaları İstanbulda ama nedense hiç gitmek istemedim. Gidip görmek istedğim bi çok şehir var İstanbul hiç ilgimi çekmedi nedense:KK48: ama sırf seni görmek senle yüz yüze tanışmak için bile gelmek isterdim inan ki:KK74:

Ayyyy çok içten çok tatlısın :KK19: bigün gelirsen misafirim olursan çok mutlu olurum nasip kısmet 🤗 gelip görsen buraları fikrin değişir bence ☺️ eşin hiç amcalarına gitmiyormu amca candır ya 😁

Ayyyy çok içten çok tatlısın :KK19: bigün gelirsen misafirim olursan çok mutlu olurum nasip kısmet 🤗 gelip görsen buraları fikrin değişir bence ☺ eşin hiç amcalarına gitmiyormu amca candır ya 😁
O senden kaynaklı çiçeğimmm herkese yakın olamam ben ama burda özellikle bu topikteki kişileri sanki senelerdir tanıyor gibi hissediyorum nedendir bilmem:confused: amca candır da hepside değil kız bazıları patlıcan:-)

O senden kaynaklı çiçeğimmm herkese yakın olamam ben ama burda özellikle bu topikteki kişileri sanki senelerdir tanıyor gibi hissediyorum nedendir bilmem:confused: amca candır da hepside değil kız bazıları patlıcan:-)

Hahahahaaaaaa patlıcan doğru doğru 😁👏Ya dimii bencede çünkü burdaki kişiler çok içtenler aile gibi kardeş gibi derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz burdaki sıcaklığı yakın çevremizdekilerin çoğu vermiyor:KK51:

Hahahahaaaaaa patlıcan doğru doğru 😁👏Ya dimii bencede çünkü burdaki kişiler çok içtenler aile gibi kardeş gibi derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz burdaki sıcaklığı yakın çevremizdekilerin çoğu vermiyor:KK51:
Aynen öyle. Bizzat benim iki gün önce anlattığım olay. Hala aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. İşte bu gibi amca teyze hala vs can değil patlıcan:KK71::KK71:

Back
X