• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç moralini bozma doğru dürüst görmemiş keseyi nasıl şekilsiz goruyor anlamadım bence takma onu değerlerin güzel çok şükür tamam mi canım hafta ligi soyledi mi peki

Tamam canım Allah razı olsunn ❤️ yok demedi en başta vajinal bakmak istedi istemedim. O zaman karnından sadece kese görebilirim dedi o kadar. Sat sordu sadece.

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm @Hatun93 Hayal Kocak Hayal Kocak kızlaar sizde de yemek yerken bazen kasık ağrısı oluyor mu?

Bir de azcık yediğim halde rahatsız oluyorum :110:
Benim bazen olur ama yiyemiyorum ki sadece beyaz leblebi belki guleceksiniz bir tek dondurma istiyor canım başka hiç bişey yiyemem😂😂😂😂😂😂
Kasik ağrısi yeni başındayız o yüzden olur sonraki zamanlarda geçecek inşallah

İşin aslı biz bahane arıyoruz zaten denemek için, o kadar ki dün iki sefer denedik 🤭🤭🤭🤣devamı da gelir 😁🤣, deneme süremize gelince 4-5 aydır istiyoruz deniyoruz aslında, doktorlar her şey sıkıntısız dedi ikimize de, deneyin dediler 8aya kadar, deniyoruz 😂😎

Çok şükür bi sıkıntı yokmuş olsa o daha uğraştırıyor moral bozuyor
Allah Ol deyince olacak zamanı belli
o zaman gelince korunanlar bile hamile kalıyor 🤭

Benim bazen olur ama yiyemiyorum ki sadece beyaz leblebi belki guleceksiniz bir tek dondurma istiyor canım başka hiç bişey yiyemem😂😂😂😂😂😂
Kasik ağrısi yeni başındayız o yüzden olur sonraki zamanlarda geçecek inşallah

Ayyy sen tam gebe modundasın Allah yardımcın olsunnn 🤗🤗🤗🤗🤗🤣

Bende ekşi şeylere dadandım. Eşimde ye ekşiyi çıkar Aişe'yi mi oluyor yoksaa diyo 🤣🤣🤣🤣

Maşallah canım değerin cok güzel çıkmış gözünaydın :KK9::nazar::KK200:
Aaa hayırlı olsun maşaAllah 😍 Kaçıncı gündesin adet gecikmen oldu mu
Ooooo maaşallah gözün aydın canım inşaallah sağlıkla yükselir değerin😍
Gayet iyi adetinin kaçıncı günü yaptırdın bilmiyorum ama gayet güzel😊
tebrik ederim :KK200:ne güzel ya herkes teker teker hamiş kalıyo :) allah kucağına almayı nasip etsin cnm.
Kızlarrr amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize 💕🤲🏻 Bugün gecikmemin 3.günüydü 28günde bir adet olurum normalde. 4aydır istiyorduk bu ay nasipmişsin inşallah çok şükür ☺️ İnşallah Pazartesi’ye de değerim yükselir 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah 💕

Kızlarrr amin inşallah çok teşekkür ederim hepinize 💕🤲🏻 Bugün gecikmemin 3.günüydü 28günde bir adet olurum normalde. 4aydır istiyorduk bu ay nasipmişsin inşallah çok şükür ☺ İnşallah Pazartesi’ye de değerim yükselir 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah 💕

Ooo çok güzel değerin o zamann maşaAllah 😍 benim gecikmemin 3.günü 211 olmuştu. Şimdi ise 4428 💞 Çok güzel artacak seninde inşaAllah 🤗💞

Kızlar ben bir hafta önce çatlatma ignesi oldum belim bacaklarim agriyor adet olacakmisim gibi yani igneden 36 saat sonra iliski oldu bir kere oldu bidaha olmadi sizce tek iliskiyle hamile kalabilir miyim :KK43:

Kızlar ben bir hafta önce çatlatma ignesi oldum belim bacaklarim agriyor adet olacakmisim gibi yani igneden 36 saat sonra iliski oldu bir kere oldu bidaha olmadi sizce tek iliskiyle hamile kalabilir miyim :KK43:

Yumurtanın çatladığı ana denk geldiyse neden olmasın 🤗

Ben 7-8 senedir devlet hastanesine gitmedim canım işin aslı, pek bilmem.dediğin gibiyse bol bol zahmete giriliyordur maalesef.kokay gelsin.bu arada senin bebişin de hayırlı olsun 🥰🤩

Evet baya zorlamışlardı beni 🤗🤗 Hamdolsun geçti o günler.

Allah razı olsun yaaa. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 💞🤗

Back
X