- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #4.601
Canım doktor rapor verdi çalışmıyorum çok şükür.Rabbim şifa versin ya ☹ çalışmıyosundur inşallah bol bol dinlenmeye çalış
Testte çıkmadıysa yumurtlaman yakın değildir o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktor rapor verdi çalışmıyorum çok şükür.Rabbim şifa versin ya ☹ çalışmıyosundur inşallah bol bol dinlenmeye çalış
Testte çıkmadıysa yumurtlaman yakın değildir o zaman![]()
İnternetten sipariş ver daha uyguna geliyor canım2. Yı yaptım tesk cızgı cıktı demekkı ilki bozukmus 25 TL alıyorlar bırı bozuk cıkıyor helal olsun
Kızlar ilk kez ovulasyon testi kullandım onu da beceremedim sanırım hıc cızgı cıkmadı neden olabilir acaba tek cızgı ye alısmıs tim da hıc olmaması
Bilmiyorum ki belki benim vücudumda LH hep vardıBnm 2. De tek cızgı cıktı o da mı bozuk ilki bozuktu
Canım bi daha netten al 30 tanesini 30 lu bi şeye almıştım ben net hatırlamıyorumda. Yazık 25 tl ye insanları kazıklıyorlarEvet tek eczane olunca orda da 1 adet kalmıs
2. Yı yaptım tesk cızgı cıktı demekkı ilki bozukmus 25 TL alıyorlar bırı bozuk cıkıyor helal olsun
Belkide o yüzden öyle olmuştur. En az 2 saat öncesi sıvı almaman gerekiyorİlk kez kullandığım ıcın fazla bilgi sahibi degılım sıvı alımı normaldi fazla degil
O zaman saat 9 gibi tekrar deniyim hiç birşey içmiyim bakalım. O zaman su içmiştim 1.5 saat sonra falan yapmıştım. Şimdi son idrarımın üzerine hiç su içmemiş olcam bakalım birde böyle deniyim.Canım senindemi test bozuk acaba. Çünkü ben 30 tane ovu testi yaptım 2 ay. Mutlaka silikte olsa ikinci cizgi çıktı. Benimkide laboquikti
Tamam canım bide öyle yap bakalım. Ama sadece su değil çay içeçek vs de içmeO zaman saat 9 gibi tekrar deniyim hiç birşey içmiyim bakalım. O zaman su içmiştim 1.5 saat sonra falan yapmıştım. Şimdi son idrarımın üzerine hiç su içmemiş olcam bakalım birde böyle deniyim.
Evet canım bak o dogru sıvı alımı diyince sen ben su ıcmem gerekiyormus demekkı diye dusundumBelkide o yüzden öyle olmuştur. En az 2 saat öncesi sıvı almaman gerekiyor
Tamam kuzum içmeyelim bakalım. Birde öyle deniyim. Stres oldum ya yumurtlamıyor muyum acaba hiç :) ilk defa yapıyorum birde vesvese geliypr sürekli çıldırıcam :)Tamam canım bide öyle yap bakalım. Ama sadece su değil çay içeçek vs de içme![]()
Gerçi bayağıda geçmiş aradan yaEvet canım bak o dogru sıvı alımı diyince sen ben su ıcmem gerekiyormus demekkı diye dusundumben en son oglen ıctım su cay da 1 de testi de 6 da yaptım
Yok canım benim regl oluyorsa yumurtluyorsundurTamam kuzum içmeyelim bakalım. Birde öyle deniyim. Stres oldum ya yumurtlamıyor muyum acaba hiç :) ilk defa yapıyorum birde vesvese geliypr sürekli çıldırıcam :)
Doğru dimiYok canım benim regl oluyorsa yumurtluyorsundurendişe etme
Bir şey sorabilir miyim?
ilk bebek düşündüğümde Eylül ayında doktor bana FOLIC IOD vermişti kullanmam için. bende bikaç ay kullandım. sonra bebek olmayınca bıraktım içmeyi olmuyor diyeyeniden başlasam mı. onun bi etkisi var mı acaba bebek olmasında
![]()
Birkaç ay kullanmışsın zaten zannetmiyorum canım ben hamilelikten önce kullanmadım şimdide kullanmıyorum kan değerlerimde eksiklik yok diye doktor kullan demedi sen kan değerlerine baktırdınmı baktırıp ona göre kullan bence
Canım folik asit için hangi kan değerine bakılıyor
Folat diye yazıyor canım sen mesela sağlık ocağına gittin kan değerlerime folik asite baktırmak istiyorum diyorsun kan veriyosun öyle bakıyolar