• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eneaciz Eneaciz
@Hatun93
Whitechocolate-2020 Whitechocolate-2020
@EceCigdem
@Hayal Kocak

Hamişlerim nasılsınız? Nasıl belirtiler
Bende göğüs ağrısı falanda yok aynıyım🤗
Sağol canım benim
Bende de aynı
Ufacık değişiklik yok
düşük dozda anttidepresan kullandığım ve hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktığım için onun gerginliği oluyor sadece ama abartılacak birşey değil
Normalde o ilaca ihtiyacım var ama mecburen bıraktım
Hamilelikten değil anlayacağın

Kızlar belki lazım olur diye paylaşayım dedim 😊. Ramazan Bayramı'nın ilk günü eşimin doğum gününe denk gelmiş 🤗

IMG-20190412-WA0011.webp

Kızlar merhaba bende bugün yıkandım bakalım inşallah bu ay bende hamile kalabilirim kızlar sizin ekstra dikkat ettiğiniz Bi yöntem var ben yumurtlama günümü Bi programdan takip edecektim ama program yanıltıyor diyen cok var sizler nasıl tahmin ediyorsunuz acaba

Sağol canım benim
Bende de aynı
Ufacık değişiklik yok
düşük dozda anttidepresan kullandığım ve hamileliğimi öğrenir öğrenmez bıraktığım için onun gerginliği oluyor sadece ama abartılacak birşey değil
Normalde o ilaca ihtiyacım var ama mecburen bıraktım
Hamilelikten değil anlayacağın

Maaşallah ikimizede o zaman 🤗👩‍❤️‍👩

Kızlar merhaba bende bugün yıkandım bakalım inşallah bu ay bende hamile kalabilirim kızlar sizin ekstra dikkat ettiğiniz Bi yöntem var ben yumurtlama günümü Bi programdan takip edecektim ama program yanıltıyor diyen cok var sizler nasıl tahmin ediyorsunuz acaba

Merhaba o programlar ezbere çalışır otomatik bişey ama bizim hormonlarımız otomatik değil sonuçta yumurtlama günlerimiz bazen değişiklik gösterebilir
Bence en güzeli insanın kendini takip etmesi akıntı takibi ve adetden itibaren gün sayarak yumurtlama tespit edilebilir eğer akıntıyla anlaşılmazsa ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin ben mesela hiçbirini kullanmadım sadece günlerimi saydım bide yoğun akıntı gelmişti adetimin 15.gününde
O günü ve 18.günü değerlendirdik🤭 çok şükür tutmuş hamdolsun... Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Ama şu var bide herkesin döngüsü aynı olmadığı için yumurtlama günleri değişebilir

Merhaba o programlar ezbere çalışır otomatik bişey ama bizim hormonlarımız otomatik değil sonuçta yumurtlama günlerimiz bazen değişiklik gösterebilir
Bence en güzeli insanın kendini takip etmesi akıntı takibi ve adetden itibaren gün sayarak yumurtlama tespit edilebilir eğer akıntıyla anlaşılmaz da ovulasyon testlerinden yararlanabilirsin ben mesela hiçbirini kullanmadım sadece günlerini saydım bide yoğun akıntı gelmişti adetimin 15.gününde
O günü ve 18.günü değerlendirdik🤭 çok şükür tutmuş hamdolsun... Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Ama şu var bide herkesin döngüsü aynı olmadığı için yumurtlama günleri değişebilir
Aynen canım Bi okuyorum adetten hemen sonra kaldım Bi okuyorum adete yakın kaldım demekki cok okumamak akışına bırakmak lazım bende doktora gittim eğer istiyorsan gün aşırı birliktelik olsun dedi ama benim eşim biraz erken kalktığı için dikkat edebilir miyiz bilmiyorum yalnız bu özeli de anneme anlatamazken burdan yazmam ben baya istiyorum sanırım 😂

Eneaciz Eneaciz Bak canım bu benim tahlil sonucumdu folat diye yazıyor 21.1 çıkmış
Referans değerine 3.1-19.9 diye yazıyor
Yani normali bu değerler arasıymış
Ben aslında hamileliğimi öğrenince kullanacaktım ama aile hekimi kan tahlilinden sonra gerek olursa kullanırsın dedi bu sonuca göre kullanmana gerek yok dedi

Eki Görüntüle 2257999

Yaa dün sekreter her şeye baktırmam gerek dedi e niye folik asite baktırmamış ki hayret bir şey ya🤔

Yaa dün sekreter her şeye baktırmam gerek dedi e niye folik asite baktırmamış ki hayret bir şey ya🤔

Bunlar böyle illa söyleyeceksin tek tek anca öyle bakıyolar yoksa unutuyolar yada önemsemiyolar halbuki biz demeden onların bakması gerekir hamileler için bu değerler önemli sonuçta. Bende daha önceden hepsine baktırmak istediğimi söylerdim tamam derlerdi ama hepsine bakmazlardı sinir olurdum o yüzden artık kendim diyorum neye bakmalarını istiyosam mesela diyorumki d vitamini b12 demir ve folik asitime baktırmak istiyorum diyorum öyle bakıyolar sende üstüne basarak söyle hatta şöyle dersen mecbur hissederler kendilerini
Deki daha önceden folik asitim d vitaminim düşüktü baktırmak istiyorum şimdi ne durumda de

Doğru dimi :KK70: biyoloji terkim şuan stresten :KK70: yumurtlaması ayrı adet gününe kalan zaman ayrı :KK70: Rabbim bizlere hayırlısıyla çocuk verse bizde rahatlasak :KK70:
Yani ben yanlış bilmiyorsam eğer yumurtlamada atılan yumurtalardan dolayı kanama oluyor 🤪🤪yanlışsam aydınlatın hanımlar 🙊

Ben programla 3 ay denedim olmadı. Bu ay ovülasyon testiyle deniyorum canım bakalım.

Yani ben yanlış bilmiyorsam eğer yumurtlamada atılan yumurtalardan dolayı kanama oluyor 🤪🤪yanlışsam aydınlatın hanımlar 🙊
Canım tekrar test yaptım silik çizgi çıktı çok şükür içim rahatladı. Bu çizgiye göre daha 2 3 günüm var sanırsam.

Eklentiler

• IMG_20190412_200314.webp
    IMG_20190412_200314.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 54
Bunlar böyle illa söyleyeceksin tek tek anca öyle bakıyolar yoksa unutuyolar yada önemsemiyolar halbuki biz demeden onların bakması gerekir hamileler için bu değerler önemli sonuçta. Bende daha önceden hepsine baktırmak istediğimi söylerdim tamam derlerdi ama hepsine bakmazlardı sinir olurdum o yüzden artık kendim diyorum neye bakmalarını istiyosam mesela diyorumki d vitamini b12 demir ve folik asitime baktırmak istiyorum diyorum öyle bakıyolar sende üstüne basarak söyle hatta şöyle dersen mecbur hissederler kendilerini
Deki daha önceden folik asitim d vitaminim düşüktü baktırmak istiyorum şimdi ne durumda de

Harikasınnnnn yaaaa. Kesinlikle yapacağımmm son dediğiniii. Gerçekten öyleee. Dün sekreter doktor gelmeden kanına baktırayım öğlene kalmasın dedi. Tamam dedik iyi kızmış hemen bakacak. Her şeyi isticem dedi. İdrar tahlili bile istedi. Sonuçlar çıktı internetten bakıyorum hcg yok. Haydaaaaa!

Hani her şeye bakacaktı. Hani ilk gidişte zorunluydu. Bir de gebeyim dedim muayene de gebelik için. İnsan hcg bakmaz mı. Tekrar kan verdim onun yüzünden. Doktor da baya azarladı. Rencide oldu üzüldüm kıza ama yani bu kadar da olmaz. Gebeyim diye gerek duymamış.

Canım tekrar test yaptım silik çizgi çıktı çok şükür içim rahatladı. Bu çizgiye göre daha 2 3 günüm var sanırsam.
Acaba bende alsammı canım ovulasyon testini ya doktorum da bu insanı geriyor falan dedi ama bana da cok mantıklı geliyor ne zamandan itibaren yapılıyor canım bide eczaneden mi aldınız

Acaba bende alsammı canım ovulasyon testini ya doktorum da bu insanı geriyor falan dedi ama bana da cok mantıklı geliyor ne zamandan itibaren yapılıyor canım bide eczaneden mi aldınız
Yok canım eczanede pahalı. İnternette 30lu setleri satılıyor. Labquick marka aldım ben genelde herkes bunu kullanıyormuş. Gebelik testide gönderyorlar hem. Yani bana bu yöntem daha mantıklı geldi en azından ne zaman yumurtladığını bilebiliyorsun. Düzensiz adetin var ise adet bitiminden hemen sonra başlanıyor. Yoksa 6-7gün sonra başlayabilirsin bana bu şekilde söylendi.

Harikasınnnnn yaaaa. Kesinlikle yapacağımmm son dediğiniii. Gerçekten öyleee. Dün sekreter doktor gelmeden kanına baktırayım öğlene kalmasın dedi. Tamam dedik iyi kızmış hemen bakacak. Her şeyi isticem dedi. İdrar tahlili bile istedi. Sonuçlar çıktı internetten bakıyorum hcg yok. Haydaaaaa!

Hani her şeye bakacaktı. Hani ilk gidişte zorunluydu. Bir de gebeyim dedim muayene de gebelik için. İnsan hcg bakmaz mı. Tekrar kan verdim onun yüzünden. Doktor da baya azarladı. Rencide oldu üzüldüm kıza ama yani bu kadar da olmaz. Gebeyim diye gerek duymamış.

Haketmiş ama o da adam gibi işini yapsın
Bedavaya çalışmıyorlar.... Sen değerlerim düşüktü dersen mecbur bakarlar zaten kuzum🤭 geçen ay oğlumu devlet Hastanesi'ne kontrole götürmüştük doktor baktı etti sonra bıngıldağına baktı kapanmamış d vitaminine bakalım dedi iyi olur dedim uzun zamandır d vitamini vermiyodum zaten.... Sonra çocuğumdan kan aldılar birkaç gün sonra internetten sonuçlarına baktım eeee d vitamini yok yazmıyo😡 sonuç için gittik doktora dedim d vitamini nasıl diye
Ona bakılmamış dedi.... Sonra kıvırmaya başladı o önemli değil kalsiyum fosfor ve tsh daha önemli onlar normal falan dedi
Be kadın sen kendi ağzınla d vitaminine bakalım dedin çocuğumun canını yaktınız boşuna. D vitamini önemli olmaz olurmu kemik sağlığı için çok önemli çocuklarda doğduktan sonra hemen veriyolar önemli olmasa kullan derlermi aman bacım böyleler işte

Back
X