• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kasıklarım 1haftadan beri toparlanıyomuş gibi oluyor hamilelikdeki gibi batıyor eşim içinde sağlık ocağına yazdıysam mı antibiyotik acaba

Enfeksiyondan olur o ağrılar ama geçecek
Eşin tahlil yaptırsa daha iyi olmazmı canım sonuca göre varsa kullanır şimdi böyle bilmeden antibiyotik kullanması iyi olmaz
Belki yoktur zaten olmayabilirde
Hani ben tedbir amaçlı dedim

Kızlar sanki durdukça belirginleti emin olmadan eşime demek istemiyorum

Eklentiler

• IMG_20190413_101831.webp
    IMG_20190413_101831.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 67
Çizgi fotodan bile net görünüyor. Adetiniz geçti mi eğer bulunduğunuz yer müsaitse özelde kan tahlili yaptırın ona göre eşinize haber verin :)
Canım adetin 1 gün geçti bat 12 siydi bugün sabah titreyerek uyanınca bu üşütme nedir dedim nöbetci eczaneden Bi ateş düşürücü alıp geleyim diye gidip test aldım :olamaz: ilk yaptığımda cok silik ti durdukça belirginleti suan acilde yapabilirler sanırım degil mi yaaa eşim gelmeden hızlıca gitsem ne kadar sürede çıkar

Kızlar bu arada gecen hafta biz doktora gittik ve doktor bana senin cpcugun normal şartlarda olmaz demişti şimdi acile gidiyorum burada özel Bi hastaneye yakın evim acilinden eğer kan değerinde yüksekse ne yapayım ben o doktoru sabahlara kadar agladım

Canım adetin 1 gün geçti bat 12 siydi bugün sabah titreyerek uyanınca bu üşütme nedir dedim nöbetci eczaneden Bi ateş düşürücü alıp geleyim diye gidip test aldım :olamaz: ilk yaptığımda cok silik ti durdukça belirginleti suan acilde yapabilirler sanırım degil mi yaaa eşim gelmeden hızlıca gitsem ne kadar sürede çıkar

Ben özelde akşam yaptırmıştım yaklaşık 1,5 saate çıkar dediler sonucu mail adresime atarmısınız dedim attılar bida gitmek zorunda kalmadım kendim baktım sonucum 170 çıkmıştı 😊

Ben özelde akşam yaptırmıştım yaklaşık 1,5 saate çıkar dediler sonucu mail adresime atarmısınız dedim attılar bida gitmek zorunda kalmadım kendim baktım sonucum 170 çıkmıştı 😊
Eşime yakalanmadan verip eve gelirsem sonucu ararda öğrenirim valla bu stresle olan hamilelikte çıkmıcak daha agzıma lokmada koymadım eşimde sabah diyor ki diyette misin :KK48:

Kızlar bu arada gecen hafta biz doktora gittik ve doktor bana senin cpcugun normal şartlarda olmaz demişti şimdi acile gidiyorum burada özel Bi hastaneye yakın evim acilinden eğer kan değerinde yüksekse ne yapayım ben o doktoru sabahlara kadar agladım

Çizgi ilk 5 dakika içinde belirdi dimi? Hani öyle saatler geçmedi?
Allah Ol deyince her türlü olur
O doktorun demesiyle değil

Çizgi ilk 5 dakika içinde belirdi dimi? Hani öyle saatler geçmedi?
Allah Ol deyince her türlü olur
O doktorun demesiyle değil
Canım diyorum ya idrarı damlattım elimi yıkıyorum baktım ikinci hayalet Bi çizgi çıktı 1 dk içinde sonra durdukça belirgenlişti elime almadım testi hiç çizgiyi yok ederim diye bu arada hastaneye geldim kızlar kan vericem şimdi dualarınızı eksik etmeyin o doktora sonucu götürmek istiyorum ama en iyisi Allaha havale etmek

Canım diyorum ya idrarı damlattım elimi yıkıyorum baktım ikinci hayalet Bi çizgi çıktı 1 dk içinde sonra durdukça belirgenlişti elime almadım testi hiç çizgiyi yok ederim diye bu arada hastaneye geldim kızlar kan vericem şimdi dualarınızı eksik etmeyin o doktora sonucu götürmek istiyorum ama en iyisi Allaha havale etmek
Canım cok sevindim o fotoda bariz ikinci çizgi var insallah kan sonucunda güzel güzel çıkar darısı tüm isteyenlerin başına sana neden doktor normal yolla cocugun olmaz dedi ki

Bence değerin 50'nin üstündedir😊
İdrar testlerinin saptama oranı 20-50 ml arası
markasına göre değişiyor

Kızlar kanı verdim 1 saate çıkar numaralarını aldım arayıp bilgi alcam oradaki hemşirelere gösterdim idrar tahlilinini gebelik var ama adet geçince daha koyu çıkardı ya geç döllenme ya da kimyasal olabilir dedi :110:

Canım cok sevindim o fotoda bariz ikinci çizgi var insallah kan sonucunda güzel güzel çıkar darısı tüm isteyenlerin başına sana neden doktor normal yolla cocugun olmaz dedi ki

Doktorlar bazen çocuğu Allah'ın verdiğini unutuyorlar o da unutmuş belliki😊

Kızlar kanı verdim 1 saate çıkar numaralarını aldım arayıp bilgi alcam oradaki hemşirelere gösterdim idrar tahlilinini gebelik var ama adet geçince daha koyu çıkardı ya geç döllenme ya da kimyasal olabilir dedi :110:

Adetin daha yeni geçmiş zaten aradan günler geçmediki öyle bile olup günler sonra öğrenenler var boşver sen onlara aldırma.
Ne olduğunu bilmeden konuşuyolar

Adetin daha yeni geçmiş zaten aradan günler geçmediki öyle bile olup günler sonra öğrenenler var boşver sen onlara aldırma.
Ne olduğunu bilmeden konuşuyolar
Canım ne kadar destek veriyorsun bana cok saol ya vallahi iyi hissediyorum mesajını oluyounca Mervecixx94 Mervecixx94 canım biz 1 yıllık evliyiz 9 aydır deniyoruz doktor rahmimde sorun oldugunu söyledi ben o moralle ne olduğunu sormadım o ay akışına bıraktım ama her gece agladım eşime cpcugum olmazsa beni bırak bile dedim

Canım ne kadar destek veriyorsun bana cok saol ya vallahi iyi hissediyorum mesajını oluyounca Mervecixx94 Mervecixx94 canım biz 1 yıllık evliyiz 9 aydır deniyoruz doktor rahmimde sorun oldugunu söyledi ben o moralle ne olduğunu sormadım o ay akışına bıraktım ama her gece agladım eşime cpcugum olmazsa beni bırak bile dedim

Sende sağol canım sizlere yardımcı olmak için burdayım 😊 inşaallah Rabbim nasip ederde o doktora da kapak olur😊
Eşinle imza atarken hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye söz vermedinizmi? O halde bu durumda eşin seni bırakırsa kalleşlik olur böyle bişeyi istememelisin ondan.
Onun bi sağlık sorunu olsa sen bırakırmıydın? Çocuğu veren Allah ne zaman nasip edeceğini kimse bilemez Allah kullarını sınar
Bize düşen tevekkül etmek sabretmek
Nice imkansız denen durumlarda Allah mucizelerini yollar Allah için imkansızlık yokturki ... İnsanlar çocuk sahibi olmak için yıllarca bekliyor ama yinede yılmıyorlar
Sen daha 9 aydır deniyorsun bu kadar karamsar olma 😉

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm sanki dakikalar geçmiyor canım sanki yüreğim yerinden çıkacak rabbim en hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın kimsenin Allahım sen yücesinn :KK36:

Rabbim umduğuna beklediğine kavuştursun 🥰 bende burda ne zaman birinden haber alsam çok seviniyorum sendende güzel haber gelirde inşaallah seviniriz😌

Back
X