- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #15.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tansiyonumla alakalı velki de tuzlu ayran mı içsem kız?olabilir tatlım neden olmasın şu an tam tüplerden rahme inme zamanları beybilerin![]()
iç kuzum bitki çaylarından kekik ve fazla havuç tarçın tüketmeTansiyonumla alakalı velki de tuzlu ayran mı içsem kız?
ay inşallahhhh kuzum yaaaBirazdan test alcam dua edin kızlarrrr![]()
Test yapınca yazarım ama adet olacakmışım gibi hafiften ağrı varay inşallahhhh kuzum yaaa
Şimdi ölçtük dijitalle, 125-79 çıktı, tansiyon değil sanki ya, şimdi ayran da içip yükseltmeyeyimiç kuzum bitki çaylarından kekik ve fazla havuç tarçın tüketme
sen bir test mi yapsan acaba canısıŞimdi ölçtük dijitalle, 125-79 çıktı, tansiyon değil sanki ya, şimdi ayran da içip yükseltmeyeyim
Canım insAllah adetin düzene binsin olur insAllah. Sen su an adetsin sanırm
Ay yok bu sefer 5-6 gün geçmeden hiçbir şey yapmam canım, geçen ay üzüldüm biraz, daha artık kimyasalsa da bilmek istemiyorum.hayırlısı bakalım bekleyeyim.çok sağol ilgilendiğin içinsen bir test mi yapsan acaba canısı
Ya bence de ondan değil ama anlamadım, tansiyonum iyi çünkü, düşmemiş, hayırlısı bakalımCanım pek mümkün değil ama inşallah hamilesindir![]()
Kuzum şükür iyi diyelim iyi olalım. Tıkanmak yoruyor beni . Sen nasılsın?Umutlu Anne Bekleyiste nasıl oldun can?
Valla bizde daha hareketlenme yoook
Allah seni aklinada geliyo isim takmak3cm kistimle çok mutluyuz. isim takmayı düşünüyorum
sen nasılsın kuzum?
Mrb kızçeler nasılsınız?
aşırı bir gerginlik var üzerimde bugün