- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.794
- 133
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #17.561
Sag ol canm inşallah tutar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag ol canm inşallah tutar
benim tam bu süreçte tutmuştu hissetmiştim inşallah canımmSag ol canm inşallah tutar![]()

Amin cnm insallah hepimiz saglicakla kucagimiza alirizMaşallah canım çok sevindim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
Hee iyi o zamankız bi kere işiyon bi kere de kan veriyon tüp tüp almayacaklar merak etme![]()
Valla merak etmiyorum... benim icin saglikli olup olmamamsi onemli onuda doktor soyluyor.Ayy nasıl meraktan ölmüyorsunngerçi dinlemek iyi değilmiş bebek korkuyormuş.
ayyy kız sen yeter ki hamiş kal ben sana anlatırım her bi şeyi. insan içine girmeden anlamıyo zaten göründüğü kadar karışık değilHee iyi o zaman![]()
ayyy kız sen yeter ki hamiş kal ben sana anlatırım her bi şeyi. insan içine girmeden anlamıyo zaten göründüğü kadar karışık değil![]()

Seni yerim yerim sen pomçik sinhatun bir bakarmısın 1743.sayfa hemen altında valla ben masumum![]()
![]()
İnşallah tez zamanda kavusursun canım benimİyiyim bende şükür bacım ya oğlanı ayağımda sallıyorum yarım saattir öğle uykusuna daha yeni yattı
Durumum aynı beklediğimize kavuşuruz inşâllah![]()
Kaç aylık tı oğlunİyiyim bende şükür bacım ya oğlanı ayağımda sallıyorum yarım saattir öğle uykusuna daha yeni yattı
Durumum aynı beklediğimize kavuşuruz inşâllah![]()
ayyy kız sen yeter ki hamiş kal ben sana anlatırım her bi şeyi. insan içine girmeden anlamıyo zaten göründüğü kadar karışık değil![]()
Yaaa inşallah inşallah. Canımsınız siz benimmmmmkürklü şanslısın bak seni senden fazla düşünüyoruz
İnşallah tez zamanda kavusursun canım benim![]()
Bende sağlık ocağına gittim kilom 75 olmus bana almamam gerektiğini söyledi ebeekmeği tatlıyı kesıoruz bugün itibariyle günde üç dört dilim buğday ekmeği yiyebilirim artık sadece yağlıda yasak
![]()