- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #20.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazdır kız o bebek o haftada mümkün değil çıkmazKızlaar size bişey sorcam. Ben 12+5 teyim. 3 bitti işte 4 e girdik. Ama yürüyüşüm değişti. Zayıflamama rağmen göbeğim baya büyüdü. Böyle kasıklarım batıyor gibi ayaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibisizde de oluyor mu? Doktor bi sıkıntı görmed ama bana anormal geliyor daha 4 aylıkken olur mu?
![]()
Kızlaar size bişey sorcam. Ben 12+5 teyim. 3 bitti işte 4 e girdik. Ama yürüyüşüm değişti. Zayıflamama rağmen göbeğim baya büyüdü. Böyle kasıklarım batıyor gibi ayaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibisizde de oluyor mu? Doktor bi sıkıntı görmed ama bana anormal geliyor daha 4 aylıkken olur mu?
![]()
Kardeşlerimmmm günaydınnnnn![]()
Bugün sol kolum açıkta kalmış ağrıyorHayırlı sabahlar kürklü çiçek ❤![]()
Seninle ayniyiz galibagünaydın herkeseeee
kimler benim gibi bat bekliyoooor![]()
Kürklüm kk geldiysen kapiyı 3 defa tıklatTık tık tık![]()
![]()
![]()
Kürklüm kk geldiysen kapiyı 3 defa tıklat

Keşke rapor alabilsenGünaydın kızlar. Uyumak istiyorumbacağıma kramp girdi yürüyemiyorum mutsuzum
Çalışmak istemiyorum ama işteyim. Bugün hiç keyfim yok
![]()
Evet kuzum masa başı çok şükür.Keşke rapor alabilsen ☹☹ masa başımıydı kuzu senin iş
Rabbim şifa versin kuzumEvet kuzum masa başı çok şükür.
Kardeşlerimmmm günaydınnnnn![]()
İnşallah kuşummm bekleyen herkeslerinGünaydınlar hayırlı sabahlar kürk güzelimçift çizgili günlerimiz bol olsun inşâAllah
![]()
İnşGünaydınlar hayırlı sabahlar kürk güzelimçift çizgili günlerimiz bol olsun inşâAllah
![]()