• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar size bişey sorcam. Ben 12+5 teyim. 3 bitti işte 4 e girdik. Ama yürüyüşüm değişti. Zayıflamama rağmen göbeğim baya büyüdü. Böyle kasıklarım batıyor gibi ayaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibi 😅 sizde de oluyor mu? Doktor bi sıkıntı görmed ama bana anormal geliyor daha 4 aylıkken olur mu? 😕
Gazdır kız o bebek o haftada mümkün değil çıkmaz 😁

Kızlaar size bişey sorcam. Ben 12+5 teyim. 3 bitti işte 4 e girdik. Ama yürüyüşüm değişti. Zayıflamama rağmen göbeğim baya büyüdü. Böyle kasıklarım batıyor gibi ayaklarımı açarak yürüyorum pişik olmuş gibi 😅 sizde de oluyor mu? Doktor bi sıkıntı görmed ama bana anormal geliyor daha 4 aylıkken olur mu? 😕

Ben şuan hamile değilim canım hamileyken o ayda olmadı ama rahim büyümeye başlıyor artık batmalar olabilir normal :) bu arada seni bi konuda takip ediyordum bazı yazdıklarına koptum hani "Ay çen doktoy muçun" falan demiştinya😂😂 çok doğru şeyler dedin ama katılıyorum
👏👏 Rabbim tekrar banada yaşatsın o güzel duyguyu ve burdaki bütün isteyenlere inşÂllah
Anne olmak kadar güzel duygu var mı eşi benzeri yok onlar bize Allah'ın emaneti...
Senin miniğin cinsiyeti belli oldu mu

Back
X