• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun kız manyak 😂
her şeyin ilerisi kanser artık günümüzde bee
Herşeyin google ı kanser gacılar...
Oğlumun boynunda bi beze var, yeni fark ettim baya kuru fasulye tanesi kadar. Küçükken bende de olurdu kansermiyim ölcem mi diye düşünürdüm. O sebeple google a bakmadım, 3 yaş kontrolünde sorcam

3 ay sonra 25 olcam kız 😂
yok ben goggleye sormadım 😂😂😂😂
Ben 25 yaşındayken çocuk fikri daha yoktu bende. Gezeyim tozayım paramı kazanayım diyodum.
28 de istemeye başladım.

Seb öncelikle tedavini ol canım,
Rahmindeki sorunlar bitmeden gebe kalırsan düşme ihtimali yüksek sanırım. Acısı tasası yine sana..

Ben 25 yaşındayken çocuk fikri daha yoktu bende. Gezeyim tozayım paramı kazanayım diyodum.
28 de istemeye başladım.

Rahmindeki sorunlar bitmeden gebe kalırsan düşme ihtimali yüksek sanırım. Acısı tasası yine sana..
kesinlikle katılıyorum 25 yaşında ulan evlenmesem mi acaba vaz mı geçsem dünyayı mı dolaşsam diye düşünüyordum 22 yaşında anne olan arkadaşım vardı
hayatım bitti diyordu kız hala da diyor bize özeniyordu gezip eğleniyoruz saatlerce uyuyoruz diye alıngan bir şey olmuştu

28 de istemeye başladım.

Yok ben gayet şuan çocuk için normal olduğunu düşünüyorum yaşımın. Bunun yaşlılığı var ilerde.

Yok ben gayet şuan çocuk için normal olduğunu düşünüyorum yaşımın. Bunun yaşlılığı var ilerde.
evet haklısın normal bir yaş gebelik için.
ama dediğim gibi senin gebelikle ilgili bir sıkıntın yok çok şükür kuzum
şu ascus bir iyileşse istediğin kadar doğur önünde upuzun yıllar var 😂

kesinlikle katılıyorum 25 yaşında ulan evlenmesem mi acaba vaz mı geçsem dünyayı mı dolaşsam diye düşünüyordum 22 yaşında anne olan arkadaşım vardı
hayatım bitti diyordu kız hala da diyor bize özeniyordu gezip eğleniyoruz saatlerce uyuyoruz diye alıngan bir şey olmuştu
Ben 20 de wvlendim fKat çocuk konusunu biraz geçe bırakmışız. Ah ama çok güzel gezdik hiç içimde kalmadı valla 🙏🏻🙏🏻
Ama bazen diyorum istesem boyumca çocugum olurdu diye. Sonra diyorum kocayla kesin boşanmış olurduk.

Yok ona laf yok da, önce şu rahm sorunu kalksın ortadan onu diyorum. Sonra düşük olur yer eder hep düşer herşey olabilir..
bak bende sorun yok sözde, herseyim normal yumurta rezervim iyi, ona rağmen yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum gebe kalırsam da düşerse diye geriliyorum.
Yani önce rahmin sağlıklı olmalı onu diyorum.
Umarım bir an önce geçer şu rahatsızlıkların .
Daha denenediniz bile siz niye bu kadar stres oluyorsun .

Sen kaçlıydın canım? Geçen gün yazmıştın da unuttum

Kız sende mi başladın diyete hahahaha😂😂
evet😂😂😂
Yok ona laf yok da, önce şu rahm sorunu kalksın ortadan onu diyorum. Sonra düşük olur yer eder hep düşer herşey olabilir..
bak bende sorun yok sözde, herseyim normal yumurta rezervim iyi, ona rağmen yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum gebe kalırsam da düşerse diye geriliyorum.
Yani önce rahmin sağlıklı olmalı onu diyorum.
Umarım bir an önce geçer şu rahatsızlıkların .
Daha denenediniz bile siz niye bu kadar stres oluyorsun .
Kız biz denemedik mi hiç😱😱😱 10 ay oldu nerdeyse

Ya ama keşke bu ay burdan çok aktif şekilde aylardır üzülen

Benibekleyin
Maviboncuğum
Kurkmantolum
Umumut82
Eminehataylı

Fıstıkların pozitif haberini alsak..
Nisandan beri burlardayım,
Hep burdasınız..
benim önce olmasa dz olur,
Özellikle benibekleyin yavrusuns kavuşsa , onun daha hiç yok..

Kürkmantolum sen daha gençsin, az bi daha bekleyebilirsin 😂 senden önce de umutumıt82 kavuşsa ikinci yavrusuna?

Mavi boncuğum sen de çok üzüldün biliyorum da, biz belki yine bi sene daha bekleyebiliriz, çocuklar ufak ..
şurda sabah sabH kendime sıralama yaptım😂😂😂

Adet olcam ya ya bugün ya yarın. Kendimi rahatlatma taktikleri, böyle söylenerek olmuyor çünkü.. ilk 4-5 ay gıkım çıkmadı. Eylül -mart arası hiç üzülmedim ama mart temmuz arası çok yıprandım.
Yoruldum, üzülmek istemiyorum ya

Şuan İstanbul'da şarıl şarıl rahmet yağıyor bu mübarek yağmurun hürmetine Yâ Rabbi gönüllerimizdeki hayırlı muradlarımıza bu ay sağlıkla bizi kavuşturrrr amin🤲🤲🤲🤲🤲
Evet tabiki olmayanlarında inşÂllah tez zamanda olmasını bende gönülden diliyorum. Herkes kendi içinde yaşadığını bilir. Ben oğlumdan önce çok zorluklar yaşadım
bıçak altına yattım hayatımın şokuydu benim için ve psikolojim 2,5 sene boyunca hiç iyi değildi milyonda bir insanın başına gelen bişeyi yaşadım.
Çok şükür bin şükür herzaman. Sonrasında şu kürtajı yaşamamış olsaydım ve yaşım daha genç olsaydı ben böyle olmazdımki zaten şuan ama insanı yaşadıkları yönlendiriyor etkiliyor.
İnşâllah bu sene kalırız ya 😟
Sen,ben , kürklümüz, benibekleyin , fernur, umutumut hataylı, hepimize nasip olur inşâllah duam hepimiz için🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Son düzenleme:
Back
X