• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız süper olur gerçekten 😍😍😍 nasip bakalım senin ihtimalin var ama ben regl oldum 🤓🤓🤓
inşallah Boncuğummmm😍😍😍 oğlan mı yoruyor seni bu kadar 🤓🤓

Doğru diyorsun bebiiiş. Rabbim büyük mucizeleri de çok 😍😍😍😍

Yoruyor tabi ablası hiç durmuyor sıpa gibi ordan oraya koşuyor bide bebek arabasındada oturmak istemiyor ayağa kalkıyor o şekilde gidiyoruz bazen🤭☺️

Kızlar bana acil yardımmm
Bu cuma eşim için devlet hastanesinden randevu almıştım ürolojiden sperm testi yaptıracak sabah saatleri randevular hep doluydu bende mecburen 16:20'ye aldım randevusunu o da zaten sabah izin alamam işyerinden demişti işine geldi ama şimdi düşündümde ya o saatte laboratuvar kapalıysa devlet hastanesi sonuçta off boşuna mı aldık yoksa bilgisi olan var mı bu konuda? 😟 Randevusunu değiştireyim dedim yok arkadaş dolu hep sabah saatleri

Bu cuma eşim için devlet hastanesinden randevu almıştım ürolojiden sperm testi yaptıracak sabah saatleri randevular hep doluydu bende mecburen 16:20'ye aldım randevusunu o da zaten sabah izin alamam işyerinden demişti işine geldi ama şimdi düşündümde ya o saatte laboratuvar kapalıysa devlet hastanesi sonuçta off boşuna mı aldık yoksa bilgisi olan var mı bu konuda? 😟 Randevusunu değiştireyim dedim yok arkadaş dolu hep sabah saatleri
Hiç bilmiyorum valla canım ben o işi🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Hastaneye sorsan ne için gittiğinizi, lab kabalı olup olmadığını.

Şuan İstanbul'da şarıl şarıl rahmet yağıyor bu mübarek yağmurun hürmetine Yâ Rabbi gönüllerimizdeki hayırlı muradlarımıza bu ay sağlıkla bizi kavuşturrrr amin🤲🤲🤲🤲🤲
Evet tabiki olmayanlarında inşÂllah tez zamanda olmasını bende gönülden diliyorum. Herkes kendi içinde yaşadığını bilir. Ben oğlumdan önce çok zorluklar yaşadım
bıçak altına yattım hayatımın şokuydu benim için ve psikolojim 2,5 sene boyunca hiç iyi değildi milyonda bir insanın başına gelen bişeyi yaşadım.
Çok şükür bin şükür herzaman. Sonrasında şu kürtajı yaşamamış olsaydım ve yaşım daha genç olsaydı ben böyle olmazdımki zaten şuan ama insanı yaşadıkları yönlendiriyor etkiliyor.
İnşâllah bu sene kalırız ya 😟
Sen,ben , kürklümüz, benibekleyin , fernur, umutumut hataylı, hepimize nasip olur inşâllah duam hepimiz için🤲🤲🤲🤲🤲🤲
3.günüm bugün geçeli ama korkuyorum kızlar test yapmadim sabırla bekliyorum halen 🥰🥰🙏🙏😇😇

Kızlar bilen yok mu ?? canım sıkıldı bu duruma
Eşim izin alıpda gidicez hastaneye boşuna gitmek istemiyorum 😟

Kozım senin bi çocugun var 2 ay önce gebe kaldın? Niye kocanı böyle strese sokuyosun ki kız?
Ben oğluma on ay gebe kalamadım lafını bile etmedim spermin. Yine on ay oldu. Türkiyedeki doktorum dedi ki sakın kocandan sperm testi fln isteme gerek yok dedi.

Kozım senin bi çocugun var 2 ay önce gebe kaldın? Niye kocanı böyle strese sokuyosun ki kız?
Ben oğluma on ay gebe kalamadım lafını bile etmedim spermin. Yine on ay oldu. Türkiyedeki doktorum dedi ki sakın kocandan sperm testi fln isteme gerek yok dedi.
2 aydediğimebakma saçma oldu biliyorum kürtaj olalı 3 ay geçti ama zaten 6 ay vucut normalde koruyor. Çoğu arkadaşım da öyle oldu.

Back
X