- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.141
Niye gızzz ne fenalığımı gördünBu kürklü çok fena evlerden ırak![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye gızzz ne fenalığımı gördünBu kürklü çok fena evlerden ırak![]()
![]()
![]()
Kız 100,üzerinden 100,puanNiye gızzz ne fenalığımı gördün![]()
Allah seni neetmesin emiAboooowww tutturdum o zamannnkırbaçmışşşş kızlaaaaar
işin sırrı kırbaçmışşşş
![]()
@benibekleyinfer_nur
Mavi Boncugumm
![]()
O zaman jeli macunu hapları mapları bırakıp kırbaç alıyoruzKız 100,üzerinden 100,puan![]()
![]()
Kız ver siparişi şimdidenO zaman jeli macunu hapları mapları bırakıp kırbaç alıyoruz![]()
Benim ascusu da tedavi eder mi olaKız ver siparişi şimdiden![]()
![]()
![]()
doktor doktor geziyosun birde boşuna ver parayı al işte
Deli kız
Yaaa açamıyorummmm
Yaaa açamıyorummmm
Yaaaa bunları sen mi hazırladın. Eşine mi verdin o ne tepki verdi anlatsana çok hoşş
Arkadaşım la hazırladım. Videoya aldim çok güzeldi. Hastaneye bir kadın geldi tras losyonu felan satiodu bende sana aldim al aç canım dedimYaaaa bunları sen mi hazırladın. Eşine mi verdin o ne tepki verdi anlatsana çok hoşş![]()
Eeee ne tepki berdiiiArkadaşım la hazırladım. Videoya aldim çok güzeldi. Hastaneye bir kadın geldi tras losyonu felan satiodu bende sana aldim al aç canım dedim
Günümün geçtiğini dememistim. Baktı. Gerçek mu dedi. Büyük kız baba onun içinde parfüm yok mu dedi ne var onun içinde dedi. Şaşkın şaşkın bakiosun dedi. Çok güzeldi. Rabbim size de tattirsin insAllahYaaaa bunları sen mi hazırladın. Eşine mi verdin o ne tepki verdi anlatsana çok hoşş![]()
Kalktık sarildik felan çok güzeldiEeee ne tepki berdiii
Yaaa gerçekten çok sevindim. İnşallah sağlıkla büyür doğrarGünümün geçtiğini dememistim. Baktı. Gerçek mu dedi. Büyük kız baba onun içinde parfüm yok mu dedi ne var onun içinde dedi. Şaşkın şaşkın bakiosun dedi. Çok güzeldi. Rabbim size de tattirsin insAllah
Abla sen kaç yaşındaydınnKalktık sarildik felan çok güzeldi
Nasib edecek. Kızlar gece namazinin etkisi de büyük. Rabbim gece namazında edilen duaları reddetmem diyorYaaa gerçekten çok sevindim. İnşallah sağlıkla büyür doğrarinşallah zamanı gelince bizlere de nasip olur
♥
Oh inşallah inşallahNasib edecek. Kızlar gece namazinin etkisi de büyük. Rabbim gece namazında edilen duaları reddetmem diyor![]()