• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bnmde yarın adet günüm göğüs ağrısı bide gece karın guruldaması var acıkıyorum 3 4 gibi daha önce dış gebelik geçirip sol tüpüm alındı pekte belirgin bi belirtimi yok bana kalırsa bakalım kısmet

ALLAH sağlıklı evlat nasip etsin 🤲 nasipte varsa tek tüple de hamile kalan çok 💕

Hayırlı akşamlar bende geldim bugün ovulasyon testim pik oldu artık yarından sonra bekleme süreci benim için tahmini bat 8 Eylül bu heyecanı burada sizlerle paylaşmak isterim :dua::KK54:
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm

Hayırlı akşamlar canım hoşgeldin iyi yaptın burda hep beraber bekliyoruz zaten😍 seni de alayım o zaman listeye🤗 bence 3 gün daha dene neden diyecek olursan mesela benim geçen ay 2 gün pikti ertesi gün silikleşti ama adetim 16-17 gün sonra geldi yani tam olarak ne zaman çatladığını bilemediğimizden silikleştikten sonrada denemek lazım
Allah hepimizi sevindirsin inşÂllah sağlıkla çift çizgileri bu ay görürüz💕

bu ay da olmazsa ben vazgeciyorum eşim çok yıldırdi beni doktor gitmek de istemiyor doğal yolla olur dedi diye oda olmuyor ben de vazgeciyorum yok adet oldum du yok yumurta catladiydi falandi filandi amannn 😣
Kaç aydır deniyorsunuz canım

Yaa eşin neden gitmiyorki doktora. Bayağıda olmuş
En son Nisan ayin da gittik işte eşim de tahlil verdi morfoloji %1 çıktı işte doktora dedik hocam asilamami tüp bebek ikisini de gerek yok doğal yolla olur dedim eşim de bu lafı duyduya gitmiyor işte neymiş doktor olur demiş o ay da işte son klomen + çatlatma iğnesi oldum ama gebe kalamadim işte böyle

En son Nisan ayin da gittik işte eşim de tahlil verdi morfoloji %1 çıktı işte doktora dedik hocam asilamami tüp bebek ikisini de gerek yok doğal yolla olur dedim eşim de bu lafı duyduya gitmiyor işte neymiş doktor olur demiş o ay da işte son klomen + çatlatma iğnesi oldum ama gebe kalamadim işte böyle
%1 iyi mi kötü mü canımm. Zaman gerek demekki. Bazen erkekler fazla umursamaz olabiliyor

Back
X