- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.261
Bende hiç bilmiyorum bu olayları. Bal tarçın çörekotu yaptın mı hiçKötü bir iyisi 100 tane de bir tane sağlık sperm demek sanırım bilmiyorum da tam olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç bilmiyorum bu olayları. Bal tarçın çörekotu yaptın mı hiçKötü bir iyisi 100 tane de bir tane sağlık sperm demek sanırım bilmiyorum da tam olarak
Yok hiç yapmadımBende hiç bilmiyorum bu olayları. Bal tarçın çörekotu yaptın mı hiç
Bence bi dene canım. Belki senin yumurtaların daha kaliteli olması gerekiyordurYok hiç yapmadım
Belki de olabilir nasıl yapmam gerekiyor acaba ☺Bence bi dene canım. Belki senin yumurtaların daha kaliteli olması gerekiyordur![]()
Dur canım topiğe etiket edeyimBelki de olabilir nasıl yapmam gerekiyor acaba ☺
Tamam teşekkür ederimDur canım topiğe etiket edeyim
Rica ederim canım. Sebep olur inşallahTamam teşekkür ederim
Aboooo. Bilmiyorum yapar mı ama ürkütücüüüüYa evde küçük Bi kertenkele gördüm kızlar yok oldu tekrar acaba camdan geri mi gitti bişi yapar mı![]()
Ben etiketi göremedimRica ederim canım. Sebep olur inşallah
Kayboldu şimdide bizim çocuğu ısırmasın da yaaAboooo. Bilmiyorum yapar mı ama ürkütücüüüü☹☹☹
Ay Allah korusun kızzzKayboldu şimdide bizim çocuğu ısırmasın da yaa![]()
Ay kız benim de bebem varAy Allah korusun kızzzısıracaksa seni ısırsın
![]()

Şaka yaptım kuzum. Allah korusunAy kız benim de bebem var ☺![]()
Günaydın kzuucummmmGünaydın dostlarnapıyosunuz bakalım pazar sabahı çalışanlar yatıyodur heralde
Dream1988 son durumun ne canım?
Günaydın kzuucummmm
Yok kuzum kv de de yattık da. Sanırımmm o şuan hazırlıyor sesler geliyor ama duymazdan geliyorumNapıyosun fıstık kahvaltını yaptınmı?
Ben daha yapmadım yatakta oturmakda pek güzel oluyo![]()