- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.881
Köyde o kuzu. Bi kaç gün giremeyebilirüm dedi@benibekleyin kuzucuk nerelerdesin?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köyde o kuzu. Bi kaç gün giremeyebilirüm dedi@benibekleyin kuzucuk nerelerdesin?![]()
Bende tam kuzucuk dedim bak goruyonmu kuzu köydeKöyde o kuzu. Bi kaç gün giremeyebilirüm dedi
kız şero diye kedi mi olur Alladenpambuk olur pisi olur şero ne
![]()
@maviboncugum bu arada benim oğlan geçen bıraktı bezi. Öyle bi gecede devrim gibi bişi oldu , gece bezsiz yattı 12 saat çişe kaldırmadan tutabildi. Hiç kaçırmadı çiş kaka. 2.5 yaşında işte.
Belki de kararı çocuklara bırakınca hazır olduklarında hersey daha kolay oluyor.
Yuvada da tuvalete yapıyor topladım kaldırdım tüm bezleri. Sokaklarda yanımda bi çanta lazımlık taşıyorum.
Çok hikaye duydum 2 yaşında başlayıp 3 yaşında hala altına kaçırıyo diyen. Belki erken başlayınca çocuklar alışkanlık olarak yapıyo bunu..
tecrübemi paylaştım.
Yok yok ben kötü deeeğşlimKötü kedi şerafettin diye bi film vardı ama sen o olamazsınşero bana onu hatırlatıyo o yüzden şeri diyorum
![]()
Yok yok ben kötü deeeğşlim![]()
Ayyy canını yerimDeğilsin tabi sen bizim iyi yürekli minnoşumuzsun![]()
Kiz bi trend baslattin herkesi bi korku sardiSen niye adını değiştin gııı![]()
Yaaaa böyle olurrr kızlarrrKiz bi trend baslattin herkesi bi korku sardi![]()
Yaaaa böyle olurrr kızlarrrolsun iki atarız arkalarından yine değişiriz kız isimleri. 10 tane hak vermiş kk bize
![]()
Hee aman dikkat etbenim 8 kaldi biraz yavas salliyim barii
Ay sorma salak benHee aman dikkat etbide sen ilkinde soy adına kadar yazdıydın ya
![]()
Salak demeyek te iyi niyetli diyekAy sorma salak ben![]()
Salak demeyek te iyi niyetli diyek![]()
Pisicik kedi gibi 9 canın kaldiYaaaa böyle olurrr kızlarrrolsun iki atarız arkalarından yine değişiriz kız isimleri. 10 tane hak vermiş kk bize
![]()