- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.901
Kızlarr yarın ehliyet sınavım varrbana dua edinnn
❣
İnşallah sorunsuzca atlatırsın canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr yarın ehliyet sınavım varrbana dua edinnn
❣
İnşallah bebeğimİnşallah sorunsuzca atlatırsın canımmm![]()
Patoloji sonuclari belki nette gorulmez canim. Nerden biliyosun ciktiginiKızlar sonucunun biri çıkmış. Ama nette göremiyorum. Fakülte hastanesinin sonuçları gözükmez mi nette
Mesaj geldi bebeğimmPatoloji sonuclari belki nette gorulmez canim. Nerden biliyosun ciktigini
Hepsi cikmadan da doktor yorum yapmaz birineMesaj geldi bebeğimm
Evet kuzu zaten doktor hepsi çıkınca gel dedi. Dur e nabıza bakamHepsi cikmadan da doktor yorum yapmaz birinemecbur beklicen canim. E nabiza baktinmu
Orda da gözükmüyor kuzumHepsi cikmadan da doktor yorum yapmaz birinemecbur beklicen canim. E nabiza baktinmu
Oraya biraz gec dusuyor zaten . Beklicen artik kuzumOrda da gözükmüyor kuzum
Bekleyelim bakalım bebeğimOraya biraz gec dusuyor zaten . Beklicen artik kuzum![]()
Ya inan benim uykularım kaçıyodu, çünkü çok suviçiyodu ve derin uyuyodu, gece çişe kaldırırsam bidaha da uyumaz napıcam ben diye düşünüodum. 5 yaşına kadar gece bezlerim fln diye hesap yapıyodumMaşallah gözün aydın ya inşallah benimkide öyle olur gözüm çok korkuyo o konuda
Bizim için daha erken tabi seneye inşallah yaza doğru başlamayı düşünüyorum daha yeni 2 yaşına girdi altı pisken rahatsız bile olmuyo napalım beklicem
Ya inan benim uykularım kaçıyodu, çünkü çok suviçiyodu ve derin uyuyodu, gece çişe kaldırırsam bidaha da uyumaz napıcam ben diye düşünüodum. 5 yaşına kadar gece bezlerim fln diye hesap yapıyodum
Kakalı bezle olmaktan zevk alan bi yapıdaydı, o bezi değiştirtmiyodu son 4-5 aydır yaptığı gibi değiştirelim demeye başladı.
2 yaş civarı bi sinyal veriyolar anee çiş yapcam yapoorum ya da bunun gibi ama tam değil sanırım.
Ben tuvalet eğitimi vermedim, çocuk bana tuvalete ben böyle gidiyorum sen de buna alışacaksın anaaaa eğitimi verdi.
Çok rahat çok kebap oldu bana kaymağı kaldı
İyiki de 1.5 yaş civarı çişini kakasını yapmadan söylüyo bu nasılsa diyip elime kamçı alıp eğitmeye kalkmamışım valla
Şimdi bez yıkama kurutma yapma ritüellerimiz yok o yüzden buruğum biraz ama elbet alışırım![]()
Ben isim hakkımı kullanmamısım yaSen niye adını değiştin gııı![]()
Kac ayylıkkiMaşallah size imrendim şimdiben napacam bakalım.... Bu kadar çabuk bırakmasında kreşinde etkisi var sanırım
Benim oğlum susayınca suuuuu demeye başladı buna bile sevindim düşün
Bide al diyo sadece o kadar başka kelime yok
Sürekli konuşuyorum onunla anne demesini dört gözle bekliyorum
13 aylıkken bile ağzından anne enne çıkıyodu diyodu yani hatta sevinmiştim erken konuşacak diye ama yok aylardır demiyo
Kac ayylıkki
Konusur o zaman daha erken canım Allah bağışlasın2 yaşında artık haftaya doğum günü
Konusur o zaman daha erken canım Allah bağışlasın![]()
Kuzucuk ben seni hep sordum gezdin geldin demekselam bebitolar. bugün resmen türkiye turu yaptım arabayla şu an bitik haldeyim. yarın görüşürüz iyi geceler herkese