- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #21.981
Amin canım hepimizin inşAllahNiyeyse kiz oldugunu dusundum bianinsallah saglicakla buyur bebisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimizin inşAllahNiyeyse kiz oldugunu dusundum bianinsallah saglicakla buyur bebisin
Aynen oyle canim onemli olan oAmin canım hepimizin inşAllah☺ ben tam tersi erkek hissediyorum bakalım sağlıkla gelsinler de önemli değil artık.
Elde değil kiAynen oyle canim onemli olan oAma insan merak ediyor iste.
Elde değil ki ☺ rüyalarımda görüyorum sürekli ben ya emziriyorum ya yıkıyorum heyecanla bekliyorum bakalım
Atlas da 3 isimden biri, digerleri Almanca. oglumun ismi de almanca zaten.Neymiş diğer 3 isimAtlas kulağa hoş geliyor ama koymam
![]()
Mavi Boncugumm merhaba benim yeni adet tarihim 1 Ekim
İnşallah hayırlısı olsun ❤Hayırlısı inşÂllah Ekim'de nasip olur canım
İyiyim canım bende bi gelişme yokszfb nasılsın bat'ın çok eskide kalmış?
İyiyim canım bende bi gelişme yokyeni batı bekliyorum arada girip bakıyorum sizlere çok aktif değilim kusura bakma istersen çıkarabilirsin listeden
![]()
Kizlar nasilsinizzz
Çok sağol canım cümlemiz için hayırlısı olsunOlsun canım dursun kusurlu bişey yapmadın ben merak ettimde ondan sordum arada bi ses ver merakta kalmayalım
Hayırlısı inşÂllah olacak![]()
Çok sağol canım cümlemiz için hayırlısı olsunyeni bat 13 eylül ama yumurtlama kanaması yaşadım onun üstünden 14 gün geçti bilemedim bu ay nasıl olur
![]()
Şükür canım sen nasılsın son durumun ne?
Canim bu ay klomen verdi doktorum gunde 1 tane ictim dun kontrolum vardi 16mm ve 13mm iki yumurta varmis pazartesiyi bekleyelim buyusun catlatma ignesi ile gel dedi bakalim hayirlisi sen ne durumdasin?

Sadece 1 kez 2 yada 3 yıl önce yaşamıştım o zaman değerlendirmemiştik bu sefer değerlendirdik nasip de varsa inşallahHiç yaşamışmıydın peki? Hadi hayrolsun inşâllah canım![]()
Sağlıkla gelsinde bebikBen Enes, Kerem veya Umut istiyorum. Eşim hepsine yok bizim komşumuzun oğlunun adıydı hiç sevmezdim gibi şeyler sunuyor. Kendisinin bulduğu isimlerde benim hoşuma gitmiyor. Yok levent, furkan falan diyor ben de bunları sevmiyoeum. Bir tek Cihan önerisi hoşuma gitti şimdiye kadsr bakalım Cihan mı koyarız bilmiyorum![]()
Hayırlısı inşallah nasip olurbende denemelerdeyim canım
![]()