- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.021
Burdaağğğğ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaağğğğ
Ya niye öyle diyorsunOh iyi sevindim kuzum. Yok çıkmadı. Valla bende çok dua ettim ama şimdi anlıyorum neden olmadığını. Gerçekten daha anne baba olacak olgunlukta değiliz. İyiki olmamış. Zamanını iyi biliyor Rabbim. Herkesten herşeyden soğudum eşimden bile
Güzelmiş ismi uslu mu oğlun bariOğlumun adı umut kerem![]()
Valla bebeğim bilmiyorum ki anlatacak pek bişeyde yok ama canım sıkılıyo. Eşimle de az tartıştık gibi oldu gerçi tekrar barıştık ama ben böyle olayları pek büyütürüm onla alakalı bi durum sanırım şuanYa niye öyle diyorsunBirşey mi oldu niye soğudun anlat bakiyim.
Evet canım uslu cok da akıllıGüzelmiş ismi uslu mu oğlun bari![]()
Ay yeni gelin aliiverisi mi en sevdiğim m keşkem bende yapsamKızlar napıyonuz. Bugün gelinimize bohça alışverişine çıktık. Öldüm ya valla şimdiki kızlarda hiç acıma kalmamış. İliğine kadar sömürüyorlar![]()
Erken dahaKızlar hepinize iyi akşamlarumarım herkes pozitif sonuçlar alır
şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım
ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi
![]()
Testi tekrarlamanı tercih ederim pek belli değil ne olduğuHayırlı akşamlar . bayanlar ben yeni katıldım dün bir test yaptım ama umutlanmak istemem ama şizede bir sorayım dedim .yeni evliyim .acaba hamile olma şansım varmı .![]()
Cnm hayirli geceler. Belitiler kisiden kisiye degisebiliyor. Bazen belirti oluyor bazen olmayabiliyor.Kızlar hepinize iyi akşamlarumarım herkes pozitif sonuçlar alır
şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım
ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi
![]()
Bende de öyle oluyor ainirden nefret ediyorum swnden bile diyorum bazen eşimeValla bebeğim bilmiyorum ki anlatacak pek bişeyde yok ama canım sıkılıyo. Eşimle de az tartıştık gibi oldu gerçi tekrar barıştık ama ben böyle olayları pek büyütürüm onla alakalı bi durum sanırım şuançünkü dün öyle diyordum bugün soğumadım seviyorum diyorum
ahahhh sinirdrn sanırım
Maşallah canımmEvet canım uslu cok da akıllıherkes pek sevıyor
Annemw siyorum ben bir daha mı çıksam hiç birşey aldırmamıştım kıyamadığımdanAy yeni gelin aliiverisi mi en sevdiğim m keşkem bende yapsam![]()
Teşekkür ederim. Çok sağolun .Testi tekrarlamanı tercih ederim pek belli değil ne olduğu![]()