• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende tam 14 fix, acilmaya basladigi gun 1. gun. tam 14. gun kanama basliyor.
gerci ben son 5 yil icinde 3 kez falan testle gordum de söyluyorum

Merak ettim bu ay yine sayıcam bakalım 14 gün olacakmı
Geçen ay silikleşen gün dahil 16 gün sonra gelmişti adetim. Belkide silikleşen günden sonra çatladı bilemiyorum herkese göre de değişiyor sanırım

Ay canım yaa :) Aslında sana bişey diyeyim mi bu ay o kadar az ilişki yaşadık ki ben gerçekten hiç ümit etmiyordum. Ayrıca belki geç yumurtlaman olacak kafana takma bence. Bak ben sürekli birşeyler okuyordum bu konularla ilgili bebek mağazalarında geziyordum hem gerçekte hem nette. Ne zamanki tam anlamıyla gerçekten düşünmekten vazgeçtim o zaman oldu. Hatta eşim 21 inde askere gidiyor. Dedim ki bu ay tutmazsa zaten kafadan 2 ay atar dedim hem askerlikte hemde 5-6 kilo fazlam var spora giderim vs diye plan yapıyordum. İyi ki salona yazılmamışım :):) Ve bugün şunu bir kez daha anladım. Ne kadar plan yaparsan yap, Allah sanki şöyle birşey demek istiyor; sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman olacak der gibi. Aylardır bu konudan başka konu düşünemezken... Hala inanamıyorum :)
Benim ilk oğlan da aynen öyle oldu, bi ay düşünmeye ara vermiştim bi ilişkiyle olmuş işte hem de ovuden gayet 3-4 gün önceki ilişkiyle..
ama ben şimdi bunu biliyprum ya bu da bırakmamı önlüyor, ters psikoloji oluştu bende.
Bi de benim çocuk düşünmemek gibi bi ihtimalim yok, evdebi veletim var, 3 yaş altında. Yani ben hiç aramıyorum etmiyorum, veya şimdi gebe olsam ne zaman doğar fln diye bakmıyorum. Artık hesap yapmıyorum, eşim ilişkiye girmedi diye onunla kavga etmiyorum. Ama yine de adete son hafta hala takıyorum ya, travmaya dönüyor o kanamayı görene kadar.

Herkese merhaba kızlar şusn cok değişik bişey yaşıyorum adetim perşembe günğ bitmişti bildiğiniz çok yogun hatta yer yer pıhtılı kanama oldum, ama cuma gununden berı ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu ıkı gündür de şiddetli kasık agrım vardı ovulasyon testı yaptım dun ve bugun t asırı koyu cıktı bu akşam suphelendım ve hamilelik testi yaptım sonuç bu yani şimdi ben hamilemiyim ama nasıl adet oldum ve suan pozıtıf aklım ermıyor 😱😱😱

Eklentiler

• F09BD0FA-E9D9-4B3F-B299-11F9E11EFB73.webp
    F09BD0FA-E9D9-4B3F-B299-11F9E11EFB73.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 50
Herkese merhaba kızlar şusn cok değişik bişey yaşıyorum adetim perşembe günğ bitmişti bildiğiniz çok yogun hatta yer yer pıhtılı kanama oldum, ama cuma gununden berı ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu ıkı gündür de şiddetli kasık agrım vardı ovulasyon testı yaptım dun ve bugun t asırı koyu cıktı bu akşam suphelendım ve hamilelik testi yaptım sonuç bu yani şimdi ben hamilemiyim ama nasıl adet oldum ve suan pozıtıf aklım ermıyor 😱😱😱
Üstüne mi gördün acaba 🙄

Yo
Yoksa düşük mü yaptın

Korkutmak istemem ama düşük yapıyor olabilirsin. Adet zamanında pıhtılı yoğun kanaman olması ve şiddetli kasık ağrısı olması bana onu düşündürdü düşükten sonra bhcg hemen sıfırlanmadığı için testte çift çizgi görmen normal. Bir an önce doktora gitmelisin karnından baksın en azından bi
Adetin daha yeni bitmiş zaten hemen ardından lekelenmeler ve kasık ağrısı normal bişey değil. İnşallah yanılırız ama doktora git mutlaka

Ama suan boyle pozitif olmazdı dimi bence olsa perşembe gününden beri 😵
Düşükte on güne kadar değerlerin pozitif cıkar canım pıhtılı kanama ve ağrıda habercisi olur genelde umarım üstüne görmedir uzun sürelide olsa ama düşük gibi geliyor bana

Ayaklarını sıcak tut kuşum hatta sıcak su torbası koy tabanlarına o iyi gelir
Çorapla duruyorum boncuğum. Aslında 5-6 aydır ağrımazdı belim. Hacamat yaptırmıştım. Geçen dile getirdim hiç ağrımıyor diye. Ağrımaya başladı 🤨🤨

Eneaciz Eneaciz balliimmmm nere kayboldun yine?
Prenses nasıl çok tekmeliyomu annesini😍

Oyyy canımmm 🤗 Nasıl olayım hamdolsun diyelim buna şükür. Kuyruk sokumu ağrısından zorlanıyorum çokça. Onun dışında iyiyim.

Tekmelemeler arttı evet 🙈🙈

Sen nasılsın güzel yüreklimmmm

Oyyy canımmm 🤗 Nasıl olayım hamdolsun diyelim buna şükür. Kuyruk sokumu ağrısından zorlanıyorum çokça. Onun dışında iyiyim.

Tekmelemeler arttı evet 🙈🙈

Sen nasılsın güzel yüreklimmmm

7 aylıksın tabi şimdiden sonra artar ağrıların ama şaka maka doğuma az kaldı bak nasılda geçti zaman:) zaman benim gibi bekleyenlere zor geçiyo 😣 hamdolsun diyeyim bu cumartesi oğlumun doğum günü bende şimdiden hazırlıklara başladım öyle işte fıstığım

Back
X