• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün internetten ateşölçer siparişi verdim temassız alından ölçenlerden
Diğerleri doğru sonuç vermiyomuş
Bi çok marka araştırdım bilinen markalar bile yanlış sonuç verebiliyomuş yorumlarda onu gördüm ama bu aldığımla ilgili tek bir olumsuz yorum görmedim kullananlar çok hassas olduğunu memnun kaldıklarını söylüyolar inşÂllah öyledir. Xiaomi marka benim telefonumun markası 😎 japon bu nede olsa teknolojide öndeler😊
3 takside böldürdüm çok bi para değil ben daha önceleri hani çubuk gibi olan dijital den kullanıyordum ama bozuldu gitti zaten güvenilir değil onlar. Özellikle çocuklu aileler için termometre şart. Ama kendinizede kullanabiliyosunuz tabi. Gelsinde ben şimdi kendi ateşini de ölçücem inşallah ateşim normalin üstünde çıkar 🤭😀

Bi çok marka araştırdım bilinen markalar bile yanlış sonuç verebiliyomuş yorumlarda onu gördüm ama bu aldığımla ilgili tek bir olumsuz yorum görmedim kullananlar çok hassas olduğunu memnun kaldıklarını söylüyolar inşÂllah öyledir. Xiaomi marka benim telefonumun markası japon bu nede olsa teknolojide öndeler😊
3 takside böldürdüm çok bi para değil ben daha önceleri hani çubuk gibi olan dijital den kullanıyordum ama bozuldu gitti zaten güvenilir değil onlar. Özellikle çocuklu aileler için termometre şart. Ama kendinizede kullanabiliyosunuz tabi. Gelsinde ben şimdi kendi ateşini de ölçücem inşallah ateşim normalin üstünde çıkar 🤭😀
Kaçaymış ki kuzum 😂

Kızlar ben şu pressed jel aldım ama kullanmadım ya. O çekmecede duruyor. Bozulmaz demi ya dolaba ne koymama gerek var mı😂😂

Oo hadi hayırlısı🤭 internetten mi aldın ne kadara? Üstünde tarihi yazar kuzum oraya bak tarihi geçmediği sürece sıkıntı yok
Dolapta durmasına gerek yok bence ağzı kapalı nasıl olsa aşırı sıcak ortamdada değil

Oo hadi hayırlısı🤭 internetten mi aldın ne kadara? Üstünde tarihi yazar kuzum oraya bak tarihi geçmediği sürece sıkıntı yok
Dolapta durmasına gerek yok bence ağzı kapalı nasıl olsa aşırı sıcak ortamdada değil
Kuzum çok oldu kız ben alalı 105 liraydı sanırım yani 2 ay olcek nerdeyse. Doktor daha korunun dedi ya kullanamadım. Du bi bakayımm ana healde 2022 idi

Bi çok marka araştırdım bilinen markalar bile yanlış sonuç verebiliyomuş yorumlarda onu gördüm ama bu aldığımla ilgili tek bir olumsuz yorum görmedim kullananlar çok hassas olduğunu memnun kaldıklarını söylüyolar inşÂllah öyledir. Xiaomi marka benim telefonumun markası japon bu nede olsa teknolojide öndeler😊

Canim keske alindan olceni almasaydin.benim oglum 2yasindayken alindan ates ölcer kullandigim halde hemde iyi marka atesli havale gecirdi. Doktor en iyisi kulaktan ates olcer dedi. Ama en en garantili dogru sonuc vereni eczanelerde ucuz ates ölcer varya onlar.

Şaka kız şaka😂 300 liradan 168'e düşmüş alırken -11 lira da indirim oldu yani 157 lira😄
3 takside böldüm ayda 50 küsür ödeyecez
En iyi sonucu temassızlar veriyo hastanelerdede ondan kullanıyolar
ay iyi bari yüreğime iniyorsu😂
Kızlaar ben bugün yine test yaptım betam 159 olmuş. 2 katından fazla artmış umarım fazla artması kötünün habercisi değildir. Bana dua edin lütfen :)
Yoo en kötü ikizdir 😂😂 hayırlısı olsun 😍

Canim keske alindan olceni almasaydin.benim oglum 2yasindayken alindan ates ölcer kullandigim halde hemde iyi marka atesli havale gecirdi. Doktor en iyisi kulaktan ates olcer dedi. Ama en en garantili dogru sonuc vereni eczanelerde ucuz ates ölcer varya onlar.

Allah Allah 😕 ama ben hastanelerde hep alından ölçeni görüyorum
Yorumlara baktım kullananlar çok memnun tabi kullandıktan sonra bakıcam ama ne bileyim aldım işte bende eczanedekilerden kullanıyodum ama bozuldu attım bide koltukaltından ölçmek zor oluyo bekliyosun falan bu 1 saniyede ölçüyomuş
Doktorlar bile ayrı konuşuyo

Bi çok marka araştırdım bilinen markalar bile yanlış sonuç verebiliyomuş yorumlarda onu gördüm ama bu aldığımla ilgili tek bir olumsuz yorum görmedim kullananlar çok hassas olduğunu memnun kaldıklarını söylüyolar inşÂllah öyledir. Xiaomi marka benim telefonumun markası 😎 japon bu nede olsa teknolojide öndeler😊
Cnm bende dijital alindan olecer aldim. Weewell den aldim . Suanda sikinti gorunmuyor. Insallah sikinti yasamam. Xinominin icin ii diyolar urunlerini. Bende akilli sattini kullaniyorum gayet memnumum insallah sende sorun yasamazsin.

Back
X