• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belimde karnım da ağrımıyor şükürler olsun. 🤓
Bugün araba sürdüm araba 🚗😍😍
Yaa burun tıkanması da çok zor ya ☹☹

Bende çayla şöyle biskrem falan olsada yesem ☹😍 3-4 aydır eve abur cubur almıyoruz. Dün canım çok çekti petibör varmış hiç sevmem bi dene yedim. Keşke bugün alsaymışım bak 😂😂

Sınav ne zaman? 😀

Merhaba kızlar bnmde yarın adet günüm göğüs ağrısı bide gece karın guruldaması var acıkıyorum 3 4 gibi daha önce dış gebelik geçirip sol tüpüm alındı pekte belirgin bi belirtimi yok bana kalırsa bakalım kısmet
Hamile misiniz

Çok düşüncelisin arkadaşım sağol almış kadar oldun😂
Ama benim oğlumun ağzında yer kalmadıki o 4 diş nereye sığacak? 🤔 gerçekten merak ediyorum yani baktım hepsi çıkmış hiç yer kalmamış ağzı küçücük zaten kuş ağızlı
Benimkide ilk dişini 11 aylıkken çıkardı en son azıları çıkardı o da fazla değil 2-3 ay önce falandı belki dediğin doğrudur ama o 4 diş düşündürücü😄
En arkada çıkıyor o dişler canım, insan çıkmadan inanamıyor nereye sığacaklar fln.
Ay bizde de diş konusu tam tersi ya 5.5 aylıkken başlamıştı iki diş patlamıştı bile, 7 aylıkken 7 dişi vardı. 14 aylıkken 16 dişi tamamlanmıştı. Biz dişten çok çektik ya, bi de aynı haftada 3-4 diş birden çıkarıyordu, ve tam eşimin olmadığı haftalardı. 11 aylıkken azıların hepsini eşim iş seyahatindeykem çıkarmıştı o benim yaşam tecrübem olmuştu hiç unutmam.
Heryerimde ısırma tırmalama izleri var zatan, bunu ilk dişini çıkarırken tırmalamıştı fln diye anlatıyorum izleri gösterip😂 sanki savaş gazisi savaş anısı anlatıyor🤣🤣

Back
X