• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken değil mi cnm? Doktorun o tarihi mi verdi? Bende o tarihlerde gitmek istiyorum ama herkes 22 den önce gitme vs dedi. Cinsiyet için netleşsin istiyorum biran önce detaylıya girip 🙈
Bilmiyorum ki.canim diger doktorumda 20de cagirmisti ona gidemedim ama. Gayet netti valla cinsiyeti 😂 demesede gorduk

Cnm gunaydin. Bende 19+6 da gitmistim . Zaten 18 - 22 arasi bakiliyor. Cinsiyetini anca ogrenebilmistim. Vajinal muayneyi ilk kez duydum. Genel tarama gobekten bakiliyor diye biliyorum.

Yaa bende anlamadım. Devletteki doktorum söyledi şaşırdım. Zaten iyi bi doktor değil daha önce çok hatalı şeyler söyledi. Bende 18-22 arası biliyordum bu doktor 22 den sonra gideceksin dedi. Ama bende 19 veya 20 de gitmeyi düşünüyorum özele. Tşk ederm cnm.

Bilmiyorum ki.canim diger doktorumda 20de cagirmisti ona gidemedim ama. Gayet netti valla cinsiyeti 😂 demesede gorduk

Aynen demekki 20. Hafta gayet zamanı. Bende 13 haftalıkken gösterdi cinsiyeti kesin gibi bişey ama yinede işte detaylıyı bekliyorum eşya alışverişi için nolur nolmaz 🙈😅

Arkadaşlar merhaba.. perşembe günü 40 günün ardından regl oldum 2. Günü doktora gittim doktor rahmi kalın ölçtü regl geç geldiği için veya polip den olabilir dedi adet bitimi tekrar bakacak.. bende korkuyorum inşallah adet geç geldiği için kalındır sizce neden olmuştur.. bu arada ara kanamada yaşamıştım sanırım polip ara kanama yaparmış 😔

Arkadaşlar merhaba.. perşembe günü 40 günün ardından regl oldum 2. Günü doktora gittim doktor rahmi kalın ölçtü regl geç geldiği için veya polip den olabilir dedi adet bitimi tekrar bakacak.. bende korkuyorum inşallah adet geç geldiği için kalındır sizce neden olmuştur.. bu arada ara kanamada yaşamıştım sanırım polip ara kanama yaparmış 😔
Cnm insallah gec reglo olmaktan kaynaklaniyordur. Polipler kisiden kisiye degisiyor. Bazilarinda asiri kanama ile kendini gosteriyor. Bir ay filan kanama yapabiliyor. Bazi kisilerde ise hic belirti vermeyebiliyor. Icini rahat birak. Insallah kotu bise uoktur.

Cnm insallah gec reglo olmaktan kaynaklaniyordur. Polipler kisiden kisiye degisiyor. Bazilarinda asiri kanama ile kendini gosteriyor. Bir ay filan kanama yapabiliyor. Bazi kisilerde ise hic belirti vermeyebiliyor. Icini rahat birak. Insallah kotu bise uoktur.
İnşallah canım sağolsın inşallah kötü bişey olmaz

Günaydin kizlarrr sonunda evime yerlestim. Ama canim cikti. Eylul ayi dolu dizgin geciyor.
Benim bu ay catlama günlerinde iliski olmadigindan bebis yok.regliye 4 5 gün kaldi.regli olunca sonkez asilama denisem diyordum.ama ekimdede kendim deneyip kasim ayinda yaptiricam.

Benim doktorum da beni 22. Haftada çağırmış.
Açıklaması işe şuydu,
Tüm kalp kapakçıkları 21. Haftadansonra tamamen oluşmuş oluyor, erken gelirsen bi detay atlayabiliriz belki demişti. O sebeple yani..
çünkü bu kontrol gebelikte bi kez yapılıyo.
Cinsiyetin ne önemi var , biraccuk daha sabredin bi sıkıntı varsa müdahale edilebilir olsun.

Yaa bende anlamadım. Devletteki doktorum söyledi şaşırdım. Zaten iyi bi doktor değil daha önce çok hatalı şeyler söyledi. Bende 18-22 arası biliyordum bu doktor 22 den sonra gideceksin dedi. Ama bende 19 veya 20 de gitmeyi düşünüyorum özele. Tşk ederm cnm.

Aynen demekki 20. Hafta gayet zamanı. Bende 13 haftalıkken gösterdi cinsiyeti kesin gibi bişey ama yinede işte detaylıyı bekliyorum eşya alışverişi için nolur nolmaz 🙈😅
Az önce yazdım neden 22. Hafta civarı yapılması gerektiğini. Aslen en güzeli o

Benim doktorum da beni 22. Haftada çağırmış.
Açıklaması işe şuydu,
Tüm kalp kapakçıkları 21. Haftadansonra tamamen oluşmuş oluyor, erken gelirsen bi detay atlayabiliriz belki demişti. O sebeple yani..
çünkü bu kontrol gebelikte bi kez yapılıyo.
Cinsiyetin ne önemi var , biraccuk daha sabredin bi sıkıntı varsa müdahale edilebilir olsun.
Ben cinsiyeti zaten biliyodum onun icin gitmedim genel kontrolum bu haftadaydi . Ve bana 20. Hafta dendi

Kızlaaar günaydın
Nasılsınız?
Benim adetime 2 günden az kaldı
2 gündür içim dışım mide bulantısı 🤢 bu sebeple diyorum ki yine olmadı bariz😞
Ama kokulara acaip bi hassasiyetim var,
Bu da bana böyle gebelikte olmuştu sadece diyorum
Sonra diyorum bak gögüs agrım cok cok azaldı, adet olana kadar hafiflemeden artardı. Bu da acabagebe miyim ki diye bi düşünce doğuruyo..
ama bu aydan çok ümitsizim.
Ve sanırım birdaha da çocuk fikrini eşimle konuşmıycaz..
kendisi iki gündür depresyonda.
Umarım iyice depresyona düşüp aramızı bozmaz..
gebeysem bile söylemekten çekinirim yani.
Sanki sorunumuz oğlum gibi.
Gece de düzgün uyutmuyo
Gündüz de sürekli ağlıyo
Sürekli bi bişeyleri yapmasın etmesin diye anlatış halindeyiz, ve sürekli ağlama krizinde.
Ben de artık tutamıyorum kendimi. Senin kadar çok ağlayan bi çocuk görmedim ben diye isyan ettim bugün.
Sabahki ilk krizinin sebebi neden ilk ben giyinmişim de o değilmiş? Olayı geri saramazsın, değiştiremezsin...20 dakika aralıksız buna ağlayacak ...
ardından bundan 1 ya da iki tane daha yaptı, yok o çaydan içmek istemiyomuş da ben niye yapmışım..
yok o pantlonu giymek istemiyomuş, iyi kendin seç dedim. Benim diktiğim kalın polar pantolonu seçti.. hava bugün 27 derece🙈🙈
Neyse ki pantol krizi büyümeden çözüldü..
Bazdn diyorum bunun gibi iki tane olsa ben huni takarım benim ikinci neyime diye..

Okudum cnm bilmiyordum onu. Ee tabiki bekleriz öyleyse en iyi şekilde incelesinler.
Yani bişey çıkacağından deil tabii de. Hani için rahat olur.
Ayrıca bi problem varsa sırf ilaç alarak bile çözülebilio. Bi arkadasım ikizlere gebrydi, bu kontrolde birinin kalbinde sorun çıktı.
İlaçlarını aldı, doğumda ekip tedbirliydi işte . Hayat boyu kalp hastası olacak dediler çocuk için..
duydum ki 5 yaşına geçmeden tamamen iyileşmiş 🙏🏻🙏🏻

Kızlar günaydın benimde bat 13 yada 14 ekim ❤❤buay 2.denememiz olacak ovulasyon testleriyle deneme yapıyorum onun haricinde 3 günde bir falan oluyo..zaten doktrlarda sperm kaltesi içn 2 3 günde biri öneriyolar bakalım ekimde inşallah güzel haberler alırız...bugün adetimin 9.günü haftaya yumurtlama dönemine giriyorum ❤❤❤

Kurklucum ya senle konuştuk bu hayıt otunu almıcam dedim ama inan çekilir gibi değil şuanki durumum. Tüm gece midem bulandı...
son 3 adettir böyle oluyor 🤢
3 gün midem bulanıyor, kusma, migren..
hayıt otu bu etkileri yok ediyor.
Ben adetten son sabredip 3 ay kullancam şu hayıt otunu sanırım.3 ay düzenli kullanımla etkisi kalıcı oluyomuş.
Bu çekilir durum değil yani.
K KurkmantoluS

Merhaba Arkadaslar,

PCOS hastasiyim ve yumurtaliklarim tembel, 2-3 aya bir adet oluyorum kendiligimden doktorum bu ay klomen verdi. Böyle olupta Ilk ayinda hamile kalan var mi?

Back
X