• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür daha başka bişey olmasında enfeksiyon her türlü halledilir inşallah atlatırsın kuzum antibiyotik inşallah fayda eder.Ayaklarını sıcak tut eğer kendine dikkat etmezsen müzminleşir en ufak bişeyde tekrarlar
Aynen kuzum inşallah fayda eder sen nasılsın

Çok teşekkür ederim canım dayanamadım gittim herşey yolunda o kadar hareketliydi ki çok korkmuştum bütün sinirlerim boşaldı görünce..

Aynen kuzum inşallah fayda eder sen nasılsın

Bu aralar rahatsızım önce oğlum hastaydı günlerce uğraştık doğum gününde fenaydı çok ağlıyodu acile gittik o gün hiç güzel geçmedi zaten. Sonra eşim rahatsızlandı şimdide ben
Ama Allah'a şükür yataklık değilim bide aynı anda hastalanmamamıza şükrediyorum o şekilde nolurdu halimiz... Sağlıktan önemli hiçbişey yok bende çocukla tekim bina 2 katlı üstte ev sahibi o da sürekli evde durmuyo ister istemez tedirgin oluyoruz
Allah'a emanetiz😟

Çok teşekkür ederim canım dayanamadım gittim herşey yolunda o kadar hareketliydi ki çok korkmuştum bütün sinirlerim boşaldı görünce..

İlerde hareketlerini hissettiğin zaman daha rahat edersin. Son aylarda belirli aralıklarla uyuyolar o zamanlardada tabi hareket etmeyince insan endişeye kapılıyor ama bi süre sonra tekmeliyolar. Sürekli gözlemlemek zorunda kalıyosun anne olmak zor

Bu aralar rahatsızım önce oğlum hastaydı günlerce uğraştık doğum gününde fenaydı çok ağlıyodu acile gittik o gün hiç güzel geçmedi zaten. Sonra eşim rahatsızlandı şimdide ben
Ama Allah'a şükür yataklık değilim bide aynı anda hastalanmamamıza şükrediyorum o şekilde nolurdu halimiz... Sağlıktan önemli hiçbişey yok bende çocukla tekim bina 2 katlı üstte ev sahibi o da sürekli evde durmuyo ister istemez tedirgin oluyoruz
Allah'a emanetiz😟
Rabbim sağlık sıhhat versin kuzum onla geçmiş olsun ♥️

İlerde hareketlerini hissettiğin zaman daha rahat edersin. Son aylarda belirli aralıklarla uyuyolar o zamanlardada tabi hareket etmeyince insan endişeye kapılıyor ama bi süre sonra tekmeliyolar. Sürekli gözlemlemek zorunda kalıyosun anne olmak zor
Zor ama çokta güzel dünyaları verseler bu kadar mutlu olamazdım heralde o hareket edişini görünce..çok teşekkür ederim canım

İnşallah ekimde sağlıkla nasip olur
Üzülme canım Allah bizimle 💗 sabırla bekleyelim gün doğmadan neler doğar
Vardır Rabbimizin bi bildiği ..
Evet napalım keşke elimizden bişey gelse ama Allahım dediği olur ya sabır
1569583111474.webp

Bu stresi yensek zaten en büyük mesele o galiba😟 ben geçen aydan beri folik asit bile kullanmıyorum. Geçen gün hsg çektirdim çok pahalı ama içimde kalmasın istedim çok rahat geçti hiç ağrı sızı olmadan kısacık işlem...
sırf şu kürtajdan dolayı aklıma takılıyodu tüplerim açıkmış çok şükür filmi henüz kadın doğum doktoruna göstermedim gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum sıkıldım bende

Canim rahim filminden sonra gebelik kolaylasiyor diyorlar. Ben rahim filmi cekildikten 1 ay sonra hamile kaldim. ama kimyasal oldu.

Canim rahim filminden sonra gebelik kolaylasiyor diyorlar. Ben rahim filmi cekildikten 1 ay sonra hamile kaldim. ama kimyasal oldu.

Evet öyle bi söylenti var canım çok yorumlar okudum hsg sonrasında hamile kalanları ama tek isteğim sağlıklı olması Allah sağlıklı olanı nasip etsin cümlemize . Sen hsg'den sonra belli bi süre korundunmu peki? Radyolog bana gerek yok korunmana demişti ama o gün zaten lekelenmen olmuştu daha henüz başlamadım

Evet öyle bi söylenti var canım çok yorumlar okudum hsg sonrasında hamile kalanları ama tek isteğim sağlıklı olması Allah sağlıklı olanı nasip etsin cümlemize . Sen hsg'den sonra belli bi süre korundunmu peki? Radyolog bana gerek yok korunmana demişti ama o gün zaten lekelenmen olmuştu daha henüz başlamadım

Canim ben korunma konusunu cok arastirdim hatta bazi arkadaslarin doktorlari korunma demis. Ama venim doktorum.sonuc olarak vucuduna kontrants madde veriyoruz ve ben bir kadin ve anne olarak bu riske kendim girmem hastalarimida sokmam dedi.sonucta birsey olsa acabami demektense 1 ay beklemek daha iyi.

Ay ben 14. Haftadan sonra hiç yaşamadım uzun süre tepiklememe olayını 😆
Çocuk benden az uyuyordu resmen🙈
Gece wc ye kalktığımda ışık açmıyordum sifon çekmiyordum, işerken sese de uyanmasın diye yamuk yumuk işiyodum 😂😂

Back
X