• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim çok şükür. Teşekkür ederim ilgin için 🤗 bende antibiyotikten dolayı gecikti biliyorum. Ama 43 gün geçti ister istemez artık gerginlik oluyor stres sinir artıyor. Sanki regl olsam bu gerginlik üzerimden kalkacak gibi

Haklısın o olamama stresini iyi bilirim🙁 benim o ay 50.günde adetim gelmişti
Sabır canım gelecek inşallah olursan zaten gerginliğin gider rahatlarsın

heyyooo 😂
fer_nur fer_nur kürklü çok ban yemekten bıktı 😂
boncuğum bu arada benim batım tahmini 18 ekim.
gerçi bilemeyeceğim bu durumda hangisi hayırlı olur benim için ama.
boşanmayacağıma göre çocuk olsa iyi olur bakalım 14. güne kadar çatladıysam var bir ihtimal yine de.
belki Lostinparadise Lostinparadise ın kaderini yaşarım kim bilir 😂

heyyooo 😂
fer_nur fer_nur kürklü çok ban yemekten bıktı 😂
boncuğum bu arada benim batım tahmini 18 ekim.
gerçi bilemeyeceğim bu durumda hangisi hayırlı olur benim için ama.
boşanmayacağıma göre çocuk olsa iyi olur bakalım 14. güne kadar çatladıysam var bir ihtimal yine de.
belki Lostinparadise Lostinparadise ın kaderini yaşarım kim bilir 😂
İnşallah kuzum ya dua ediyorum çok rabbim en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Napıyorsunuz naısl gidiyor?

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Eklentiler

• 20191005_234811.webp
    20191005_234811.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 20191005_234747.webp
    20191005_234747.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 34
Benimde ayaklarımda aşırı bir üşüme mevcut bu bir kac gundur adetim 4 gun erkek geldi adet olmak denirse 1 gun sürdü kesildi sonrasindada değişik belirtilerin arasinda buda eklendi kan tahlili yaptırmaya korkuyorum gecen aydan kimyalsal gebeligim mevcut buda acaba yine bedenimin bana oynadiqi bir oyunmu diye dusunuyorum

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Kesenin görünmesi için çok erken değerin en az 1500 olduğunda alttan kese görünür
3000'i geçtiğindede karından görünür ama sen alttan baktırma şimdi birkaç gün bekle kan testini tekrarla ki düzenli artış varmı onu anlayalım 2 günde 2 kat artış olması lazım

hayirli gunler merhabalar hanimlar cok konu karistirdim ama en sicak samimi kendime uygun burayi buldum sanirim bende burdayim artik ekim kasım gibi hamilelik düşünüyorum insallah esimi ikna edebilirsem.yas 31 2 oğlum var hayirlisi ike bi kiz evlat icin 3.ye niyetlendim bende rabbim nasip ederse.

varmi aramizda 3. bebis i düşünen kafam biraz karisik aslinda yapabilirmiyim kiz olurmu vs aslinda ama rabbimden hayirlisi 2 ay sonra denemelere başlama karari aldim zaten hemen olurmu bilmiyirum??

hayirli gunler merhabalar hanimlar cok konu karistirdim ama en sicak samimi kendime uygun burayi buldum sanirim bende burdayim artik ekim kasım gibi hamilelik düşünüyorum insallah esimi ikna edebilirsem.yas 31 2 oğlum var hayirlisi ike bi kiz evlat icin 3.ye niyetlendim bende rabbim nasip ederse.

Hoşgeldin canım😊🌹 oo mâşallah Allah bağışlasın yavrularını🤲 benimde 1 tane oğlum var bende kız istiyorum☺️ ama eskisi kadar cinsiyeti düşünmüyorum çünkü 5 ay önce kürtaj oldum Rabbim sağlıklısı hangisiyse hayırlısını nasip etsin inşÂllah
Eşin 3.yü istemiyormu? Çocukların kaç yaşlarında?

Hoşgeldin canım😊🌹 oo mâşallah Allah bağışlasın yavrularını🤲 benimde 1 tane oğlum var bende kız istiyorum☺ ama eskisi kadar cinsiyeti düşünmüyorum çünkü 5 ay önce kürtaj oldum Rabbim sağlıklısı hangisiyse hayırlısını nasip etsin inşÂllah
esim pek istemiyor acikcasi cocuklarim biri 6 yasinda bu sene 1.sinifa başladı digeri 3 yaşında.

Hoşgeldin canım😊🌹 oo mâşallah Allah bağışlasın yavrularını🤲 benimde 1 tane oğlum var bende kız istiyorum☺ ama eskisi kadar cinsiyeti düşünmüyorum çünkü 5 ay önce kürtaj oldum Rabbim sağlıklısı hangisiyse hayırlısını nasip etsin inşÂllah
hosbulduk bu arada senin yas kac?ilk cocugun kac yaşında

varmi aramizda 3. bebis i düşünen kafam biraz karisik aslinda yapabilirmiyim kiz olurmu vs aslinda ama rabbimden hayirlisi 2 ay sonra denemelere başlama karari aldim zaten hemen olurmu bilmiyirum??

3.bebişi düşünen henüz yok burda ama 3 kızı olupda 4.yü erkek isteyen bi arkadaşımız var☺ 3 cicek annesi 3 cicek annesi Rabbim herkesin muradını gönlüne göre sağlıkla nasip etsin amin🤲

hosbulduk bu arada senin yas kac?ilk cocugun kac yaşında

Bende 33 oldum 4 ekim doğum günümdü☺️
Oğlum 2 yaşında (25 aylık). 18 aylıkken 2.ye hamile kalmıştım ama nasip olmadı hayırlısı böyleymiş. Tabi insan üzülüyor... Ben yaşım daha fazla ilerlemesin ve oğlumun kardeşi olsun diye istiyorum tek başına buralarda kimse yok. Henüz konuşmuyor bile... Tek olmasının dezavantajları... Nasip bakalım Rabbim nasip ederse...

Back
X