• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye kız?
Hissetmiyo musun?
Ben valla artık 5 li paket alıyorum,
Hissediyorum. Akıntı geliyo, 2 gün içinde meme ağrısı başlıyo, ardından da yumurtalıklar geriliyo, o zaman yapıyorum, bigün koyu bigün açık çıkıyor. Son 3 turdur böyle oldu. 2 tane testle dönemi bitiriyorum. Yoksa bi de psikolojim bozuluyo hep negatif göre göre o da insanı geriyo.
Ama ben biliosun sdce adetimi bilmek için takip ediyorum, ovu oldu ilişki yaşadık gibi bi durum olmadı daha. Hatta gecen ay on gün lişki olmadı o dönem😂 karı kocasavaşlarıııı🤣🤣

Benim reglim ekimin 2 si gibi bitti gün asiri yada 2 günde bir degerlendirdim.bıkkınlık geldi. cogu zaman tam yumurtlama gunlerinde bugün misafir geldi. Bu öglenki iliskiyle olursa olucak. Yoksa 1 hafta iliski imkansiz.

Bende de işte diyorum ya, akıntı bitiyo kuruluk başlıyo, adet ağrısı gibi ağrı. O sırada oluyo pik. Acaba ıslaklık olmadığından mı olmuyo bu iş dicem de, bizde o dönem ilişki de olmadığından susuyorum bu konuda

Canim ben gecen 2 ayda regli biter bitmez günasiri iliski yaptim regliye kadar yinede olmadi. Nasip olmayinca amudada kalksak olmuyor

Benim reglim ekimin 2 si gibi bitti gün asiri yada 2 günde bir degerlendirdim.bıkkınlık geldi. cogu zaman tam yumurtlama gunlerinde bugün misafir geldi. Bu öglenki iliskiyle olursa olucak. Yoksa 1 hafta iliski imkansiz.
Biz işte o dönem farklı olaylara girdik 😂
Erotik shop alternatif oyuncak fln, hayatımıza renk getirdik biraz. Ama eşim son iki haftadırbiş seyahatinde işte, az önce geldi. Şimdi oğlanın gönlünü yapıyor, biraz da hasta, öküz gibi öksürüyor ayıptır söylemesi 😂
Bizde kimse öyle iki günde bi olayına fln girmez sanmıyorum 🤣

Caydırma kız beni bi doktor senin çocuğun olmaz dedim 2 tane var 1tanede düşügüm var dedim şaşırdı polikistik var sende dedi boşuna korunmuşsun diye kilo vermen gerek dedi bende şaşırdım Bakalim bu ayda çok ümidim yok ama 4 gün geçti bekliyorum
Nasıl hissediliyo çatlayınca ben anlayamıyorum? 🙄
bende catladigi gunu tahminen biliyirum canim cok akinti ve kasik agrusi oluyor ve genelde adet in 13 14 15 .gunleri bunlari yasiyirum sonra kayboluyo bu belirtiler..

bende catladigi gunu tahminen biliyirum canim cok akinti ve kasik agrusi oluyor ve genelde adet in 13 14 15 .gunleri bunlari yasiyirum sonra kayboluyo bu belirtiler..

Ay bendeki akıntılar ayrı zamanlarda sürekli geldiği için çatlama zamanını tam kestiremiyorum 🙄

kasikta agri ates basmasi sinirlilik vs bende o donemlerde cok oluyor bide.onlarda mi yok sende cnm

Şöyle canım mesela şeffaf akıntım oluyo ama yumurtlamadan önce mi sonra mı onu anlamıyorum kasıklarımada bişeyler oluyo ama ovulasyonda silikleşen günden birkaç gün sonra falan oluyo acaba o zaman mı çatlıyo bilemiyorum

Acaba bizde akıntıyla yumurta çatlamadığı için mi gebelik bi türlü oluşmuyır?
Akıntıdan 4-5 gün sonra çatlayınca o akıntı bi işe yaramıyo haliyle. Biliyosunuzdur o akıntı spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlıyo, yoksa rahim ve vajinada hızlıca ölüyormuş spermler.

Şöyle canım mesela şeffaf akıntım oluyo ama yumurtlamadan önce mi sonra mı onu anlamıyorum kasıklarımada bişeyler oluyo ama ovulasyonda silikleşen günden birkaç gün sonra falan oluyo acaba o zaman mı çatlıyo bilemiyorum
En koyu renk olduğu gün var ya, hani ertesi gün silikleşiyo ya, aslen o en koyu rwnk olduğu andan sonra 12-36 saat içinde çatlıyormuş yumurta.
Yani renginin açıldıgını ertesi gün görüyosun ya, o gördüğün sıralarda ortalama çatlıyo oluyo sanırım.
Bi de çatlayınca içindeki sıvı yumurtalığa akıyomuş ya, ordan da artık nereye akıyo onu hiç bilmiyorum. Ay bunu bidaha okuyup öğrenmeklazım ya. Çünkğ sanki yumurtalıkta çatlıyordu, ayh valla unuttum sanırım kızlaaar 😱 dersin sınavından kalıcam hahaha

Ay bendeki akıntılar ayrı zamanlarda sürekli geldiği için çatlama zamanını tam kestiremiyorum 🙄
Benim tüm ay kupkuru arkadaş, bitek o yumurtlamadan 4-5 gün önce gelip 2-3 gün süren yumurta akı akıntım oluyo. Ardından da çok hafif beyaz akıntı, ki anladığım o dönem yumurta çatlıyo. Bi de adetten 2-3 gün önce beyaz akıntım oluyo ama çok çok az.

En koyu renk olduğu gün var ya, hani ertesi gün silikleşiyo ya, aslen o en koyu rwnk olduğu andan sonra 12-36 saat içinde çatlıyormuş yumurta.
Yani renginin açıldıgını ertesi gün görüyosun ya, o gördüğün sıralarda ortalama çatlıyo oluyo sanırım.
Bi de çatlayınca içindeki sıvı yumurtalığa akıyomuş ya, ordan da artık nereye akıyo onu hiç bilmiyorum. Ay bunu bidaha okuyup öğrenmeklazım ya. Çünkğ sanki yumurtalıkta çatlıyordu, ayh valla unuttum sanırım kızlaaar 😱 dersin sınavından kalıcam hahaha

Bu gidişle bu konuda master yapıcaz 😂
Anladım yani pik en üst düzeyde olduktan sonraki 1-1,5 gün içinde çatlıyor yada bende 2 gün sonra🤔 yani öyle olmasa yumurtlamanın silikleştiği günden 16 gün sonra adet görmek normal mi

Acaba bizde akıntıyla yumurta çatlamadığı için mi gebelik bi türlü oluşmuyır?
Akıntıdan 4-5 gün sonra çatlayınca o akıntı bi işe yaramıyo haliyle. Biliyosunuzdur o akıntı spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlıyo, yoksa rahim ve vajinada hızlıca ölüyormuş spermler.
hmm bilemiycem ki cnm sonucta her kesin düzeni farklidur ama doktorum da bunu soylemisti ve yillardir bende boyle oluyo hatta agri icin dojtora gitmistim yumurtlama dönemimde oldugumu soylemisti ordan biliyorum

hmm bilemiycem ki cnm sonucta her kesin düzeni farklidur ama doktorum da bunu soylemisti ve yillardir bende boyle oluyo hatta agri icin dojtora gitmistim yumurtlama dönemimde oldugumu soylemisti ordan biliyorum
Ben daha bu ağrının yumurtlama ağrısı oldugunu 2 ay önce farkettim deswm 😂 benim adetim bi de 35-42 arasında geliyo, diyodum ki benim adet ağrılarım adetten 2 hafta önce başlıyo 🙈 ne kadan dacahilmişim 😱
32 yaşındayım
Bitane de oğlum var
Hiç bilememişim kendimi hiç 🤪🤪🤪😆

Ben daha bu ağrının yumurtlama ağrısı oldugunu 2 ay önce farkettim deswm 😂 benim adetim bi de 35-42 arasında geliyo, diyodum ki benim adet ağrılarım adetten 2 hafta önce başlıyo 🙈 ne kadan dacahilmişim 😱
32 yaşındayım
Bitane de oğlum var
Hiç bilememişim kendimi hiç 🤪🤪🤪😆
doktora gitmesem bende bilmeyecektim cnm ayrica bende 31 yaşındayım bende düzenli her ayin ayni gunu adet olurum bazen sassada düzenim bu.ayrica âdet im de 10 gun sürüyor kac gunde bir oluyorum anlamına geliyo:))

doktora gitmesem bende bilmeyecektim cnm ayrica bende 31 yaşındayım bende düzenli her ayin ayni gunu adet olurum bazen sassada düzenim bu.ayrica âdet im de 10 gun sürüyor kac gunde bir oluyorum anlamına geliyo:))
Adetin ilk başladığı gün dçngünün ilk günü sayılıyo.
Benim arada düzen bozuluyo,
Bi kere evlenirken 3 ay adet olmadım
Bi kere 2016 da çok çocuk istediğimde 73 gün olmadım
Bi de bu sene çok çocuk istediğimde 63 gün olmadım
Onun dışında 37-42 arası
29 da bi kere adet olmuştum bu ne ya diyip korkmuştum hahhahaga😂😂😂

Back
X