- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #23.521
Kızçeler iki gündür hastanedeydik. Yüksek tansiyon dan. Sancım da vardı. Şükür Allaha düzeldik bana ve kızıma dua edın lütfen biraz daha beklesin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hsyirli olsun.Var mı sizce ama t çizgisi önce cıktı
Bende bi oncesi 36
Cnm cok gecmis olsun. Ins sikinti olmaz zamanda bebisi kucagina alirsin.Kızçeler iki gündür hastanedeydik. Yüksek tansiyon dan. Sancım da vardı. Şükür Allaha düzeldik bana ve kızıma dua edın lütfen biraz daha beklesin![]()
Ben eşime ben bebek istiom diye beyin yemeye başlasam o ay benle ilişkiye giremez yahuevvel mevla nasip etti diyip baslayayim adet im biter bitmez basladim esime habire bebek diyip durmaya adet bitimi 12. 14.16 şeklinde düzenli calismalarimiz oldu ondan once de folik asit takviyesi falan almistik yeni adet gelinceye kadar 2 gune bir calismalar yapildi..cok sukur sonuc guzel oldu veren rabbime hamdolsun bunda nasil olur bilmem cok beklemez buda insallah
sen daha önce hamile kaldın mı? Bilmiyordum bunu ben?bat bugündü kuzu yine olmadım ama sancılar akıntılar sardı
hani regl oldum sanarsın ya o cinsten.
aman kendi kendime olayım da yeter ki başka bir şey istemiyorum şu an.
çünkü hamile olmadığım yüzde bin beş yüz belli ☹
geçen sene bu ay içi boş kesem vardı![]()
Çok geçmiş olsun. İnşallah 36 yı içerde tamamlayabilirsinizKızçeler iki gündür hastanedeydik. Yüksek tansiyon dan. Sancım da vardı. Şükür Allaha düzeldik bana ve kızıma dua edın lütfen biraz daha beklesin![]()
Kızçeler iki gündür hastanedeydik. Yüksek tansiyon dan. Sancım da vardı. Şükür Allaha düzeldik bana ve kızıma dua edın lütfen biraz daha beklesin![]()
bat bugündü kuzu yine olmadım ama sancılar akıntılar sardı
hani regl oldum sanarsın ya o cinsten.
aman kendi kendime olayım da yeter ki başka bir şey istemiyorum şu an.
çünkü hamile olmadığım yüzde bin beş yüz belli ☹
geçen sene bu ay içi boş kesem vardı![]()
Teşekkür ederim canım rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitteCnm hsyirli olsun.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah esinle bir macun yapıp yedik demiştiniz sizdiniz dimi nasıldır karışım hazırladınız tarifini alabilir miyiz miktar olarak ne kadar aldınız günde yazarsanız sevinirizTeşekkür ederim canım rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitte![]()
Amin cnm isteyipte olmayan herkese rabbim versin...Teşekkür ederim canım rabbim sizlere de nasip etsin tez vakitte![]()
Inşallah canım aminn evet bendimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah esinle bir macun yapıp yedik demiştiniz sizdiniz dimi nasıldır karışım hazırladınız tarifini alabilir miyiz miktar olarak ne kadar aldınız günde yazarsanız seviniriz
Amin tsk ederim canım benimCnm cok gecmis olsun. Ins sikinti olmaz zamanda bebisi kucagina alirsin.
Bendede bas ağrısı titreme ile kendini gösterdi inşallah oda zamanında doğumunu yapar canım Allah yardımcımız olsunAllah yardımcın olsun canım dikkat et kendine
Yat dinlen karanlıkta uyu
Benim ablamında tansiyonu yüksek çıktı baş ağrısı var bu aralar o 18 haftalık
Hersey yolundaydı ne güzel sorma bebeimsiHayhatun kızzz nazarlara mı geldinn ☹ geçmiş olsun canım benim
Cnm tuzlu bisw yiyip icme. Bol bol su ic ve dinlen. Cok stres de yapma... cnm odem oldu mi sende.Amin tsk ederim canım benim![]()