- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #24.941
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın hepinizi 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırdır tamam bekliyorum seni kuzucukcanlar benim biraz sorunlarım var.
döneceğim aranıza.
Valla canım inan avukatlara sormaya bile başladım velayei alabilir miyim diye bu kadar dönek biriyle şimdi yapan yaridna yapar düşüncesiyle baparim bilmiyorum bu çocuğu çok istedim çok ağladım şimdi onun benden koparirlar düşüncesi mahvediyor evliliğim oturdu diye düşünürken neler yaşatıyorlar evlat olunca daha farklı düşünüyor insanAh canım ne desem bilemedim doğumuna da az kaldı şimdi ne demek doğru olur
Aslında herşey eşine düşüyor ailesine gerekeni söylemiş olsaydı canını sıkan olmazdı. Senin kendi ailen nerdeler şuan?
Bende bu tarz şeyler yaşadım eşimin ailesine kv'ye kırgın olmama rağmen eşim zorla beni arattırırdı benim hakkımı savunmazdı
Geliniz diye sürekli herşeyi sineye çekmemizi bekliyolar. Ben hala zorla konuşuyorum kv ile
Ben geçen sene kürtaj olduğumda beni arayıp sormayan insanların yanına götürmek için o üzüntülü halimde eşim bana baskı ve trip atardı
Erkeklerin aklı gerçekten bazen basmıyor
Sen bu konuyu ciddi olarak eşinle konuş
"Eğer beni anlamazsan bazı şeyleri diretirsen seninde huzurun kalmayacak bunu bil, çocuğumuzun geleceğini düşün" de
Görüşmek istemiyosanda eşin seni zorlayamaz kendi gitsin
Sen şimdi bebeğine odaklan yemene içmene bak, hiç kimse çocuğundan daha önemli değil
Bazen umursamamak gerekiyo , bende neler yaşadım ama taka taka biz yıprandık
3 günlük dünya inan değmiyo....
Şimdi senin en mutlu olman gereken zamanlar bebeğine kavuşacaksın inşallah bütün günlerin onunla geçecek
Bu sevincine kimsenin gölge düşürmesine izin verme
Ben mesela bazı konularda takıntılı biriyim
Bazen düşündükçe bütün yaşam enerjim gidiyo ama eskisi kadar düşünmüyorum eğer sürekli düşünüp üzülürsem sinir hastası olurum ama oğlum herşeyden kıymetli , ona iyi bakabilmem için önce benim iyi olmam lazım
kürklümmmmmMerhaba bebeklerim ben geldimmmm
Hepinizi o kadar çok özledim ki, hiç düşünmemiştim bu kadar özleyeceğimi, gerçekten sanalda değil hakiki arkadaşlarım, ablalarım, kardeşlerim olmuşunuz
Daha açmayı düşünmüyordum çünkü güzel bi haberle dönemiyorum sizlereama yinede dayanamadım geldim
olsun nasip
Sık girdim ve okudum topiği, üzüldüğüm sevindiğim şeyler oldu. Atladıklarım görmediklerimde olmuş olabilir.
Monaezop kuzum senin için çok üzüldüm. Rabbim feraha kavuştursun inşallah.
benibekleyin çiçeğimmmm sorunların ne acaba seni çok özledim çok seviyorum
fer_nur bebeğimmmm ben geldim seni çok özledimmmmm
S SiriusBlackK yavru kuşum
Y Yazgele bebişimiz hayırlı olsun
Hayhatun minnoşşşş bebişimiz hoşgelmiş
Eneaciz kuzum gözün aydın
Mavi Boncugumm boncuğum sana bi miktar kırgınım, keşke hesabımı neden dondurduğumu soranlara cevap verirken beni eleştirmeseydin. Sonuçta herkesin derdi, sıkıntısı, yaşantısı farklı. Herkes iyi niyetle, güzel haberle gelir inşallah kürklü dediğinde amin deseydin en azından. Netice de biz buraya üye olurken sözleşme yapmıyoruz, kimseye söz senet vermiyoruz hiç gitmeyeceğiz diye. Topikte de böyle bi kural yoktu diye biliyorum. Öğreneceklerini öğrenenler gidiyorlar vs hoş kelimeler değildi. Benim için dememiş olsan bile ben söz konusuydum orada.
Her neyse canlarım güzel haberim yok ama hepinizi çok fazla seviyorum.
(Unuttuklarım varsa affola ☺)
kürklümmmmm![]()
Yaaa bende sizi çooook özledim valla yaaaakürklüm seni çok özledim iyiki geldin bak neşem yerime geldi![]()

aynı şükür iyiyiz sen nasılsın bitekimYaaa bende sizi çooook özledim valla yaaaanapıyon kuzummm ne var ne yok. Bebiş nasıl
![]()
Bende iyiyim hamdolsun kuşum. Öyle dünya telaşı geçinip gidiyoruzaynı şükür iyiyiz sen nasılsın bitekim![]()
evet bende arada bakıyorum yazıyorum bu aralar benim işler yoğun yıl sonu ama takipteyimBende iyiyim hamdolsun kuşum. Öyle dünya telaşı geçinip gidiyoruz
Bi kaç hamiş var gördüğüm kadarıyla çok sevindim![]()
evet bende arada bakıyorum yazıyorum bu aralar benim işler yoğun yıl sonu ama takipteyim
evet yalan olmasın dün mü önceki gün mü yazmış ben cvp yazdım ona ama özelden yazmadım sormadım en kısa zamanda aramıza dön kuzucuk yazdımbenibekleyin bebişin ne sıkıntısı var ya yazmış sorunlarım var diye
İnşallah ciddi bişey yoktur ya.evet yalan olmasın dün mü önceki gün mü yazmış ben cvp yazdım ona ama özelden yazmadım sormadım en kısa zamanda aramıza dön kuzucuk yazdım
inş.İnşallah ciddi bişey yoktur ya.