- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
- #7.141
yumurta takibi içinmi?inşallah canımmm doktor adetimn 9. gününden itibaren hergün çağıracak ya napcam ben zaten izin sorun
zor tabi işyerinden izin almak üffffffff bu sıkıntıların sonu selamet:)ewet canımm
Canim sen basarisizliklar yuzunden yipratmissin kendini evet haklisin zor bir surec Allahim herkese sabir versin kendini toplmaya calis esinle oln sorun benimki gibi ailesi yuzundense hic huzurunu onlar icin bozma esin ozunde iyi biri olmsaydi sanirim onu secmez evlenmezdin kuzum sen kafani dagit esinle uiyi seyler konusup guzel vakit gecirip atlatacaksin insallahhhcanım sanırım bu tedavi süreci yıprattı beni duygusala bağladım eşime söylüyorum aslında ama ne bileyim hep aynı düzelme yok gibi geliyor ama bugün daha iyiyim düne göre inşallah düzelir 1 haftaya arada gelirler bana böyle
keske balim tek seferde cikarsak ama koymuyolar istee yaaa ama koysalar ne suer olur ama bide dogduktn sonra bkimi var ustesinden gelebilecekmisin leylmmmgünaydın cnm sevindim 3 tane 5 tane olsun
bakarım bakarım 3 5 hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunlar ayyyyyyyyyyy ne güzel olur:))))))keske balim tek seferde cikarsak ama koymuyolar istee yaaa ama koysalar ne suer olur ama bide dogduktn sonra bkimi var ustesinden gelebilecekmisin leylmmm
cnm sen geçmi yumurtluyorsun yoksa anlamadımki ya da adete kaç gün var demişsin anlamadım?Kizlar ben bi tuhafim haaa yumurta yok onu anladim tamam dr iki kez soledi :)ama bir haftadir goguslerim cok sis kasik batmalarim var dunden beride sari akintim geliyo bayagi bayagi namaz kilarken surekli camasir ped degistiriyorum sizce neden ? Sogan suyu diycem son r gun kaldi akinti oondansa gosgusler neden fora ezelim sende boole oldumu
yok kuzum yumurtanin y si yok dedi dr dun yine gittim baktirdim acaba mi diye ama yok kizim yumurta sokturucuyu ic dedi ama soramadim erken yumurtlamis olabilirmiuyim bu suan belli olurmu diye utandim soramdimcnm sen geçmi yumurtluyorsun yoksa anlamadımki ya da adete kaç gün var demişsin anlamadım?
bALIM BENİMDE BAZI AYLAR YUMURTLAMA GÜNLERİNDE GÖĞSÜM ŞİŞER BAK ŞİMDİ AKLIMA KURT DÜŞTÜ ACABA BÖYLESİ AYLARDA YUMURTLAMIYOZMUKİyok kuzum yumurtanin y si yok dedi dr dun yine gittim baktirdim acaba mi diye ama yok kizim yumurta sokturucuyu ic dedi ama soramadim erken yumurtlamis olabilirmiuyim bu suan belli olurmu diye utandim soramdimbende kendimi cozemedim leylam normalde 20 aralik ama dr daha gec adete benzer bir belirti yok dedi
ewet canım adet belirtilerini yaşıorum ama bişe yok benmde akıntım çok akıntı olunca insan acaba dio dimi :)Kizlar ben bi tuhafim haaa yumurta yok onu anladim tamam dr iki kez soledi :)ama bir haftadir goguslerim cok sis kasik batmalarim var dunden beride sari akintim geliyo bayagi bayagi namaz kilarken surekli camasir ped degistiriyorum sizce neden ? Sogan suyu diycem son r gun kaldi akinti oondansa gosgusler neden fora ezelim sende boole oldumu
ayy hiçç bilmiyorum yaaa ama geçen haftada yazmıştım yumurtlama sanmıştım ne bilim gögüslerim çok şişti ve ağırıyo anlamadım yok canım sizde öle bi problem yoktur inşallah benim vücut tuhaftır ondandır büyük bir ihtimalbALIM BENİMDE BAZI AYLAR YUMURTLAMA GÜNLERİNDE GÖĞSÜM ŞİŞER BAK ŞİMDİ AKLIMA KURT DÜŞTÜ ACABA BÖYLESİ AYLARDA YUMURTLAMIYOZMUKİ
evet ayy bir tuhafım bende kendimi çözemedim akıntı var gögüsler fora ama yumoş yok nasıl bir tuhafım yaaa umut değilde vücudumun oyun oynamasından sıkıldım artıkınnnewet canım adet belirtilerini yaşıorum ama bişe yok benmde akıntım çok akıntı olunca insan acaba dio dimi :)
kuruntulu olduk iyice üfffffffayy hiçç bilmiyorum yaaa ama geçen haftada yazmıştım yumurtlama sanmıştım ne bilim gögüslerim çok şişti ve ağırıyo anlamadım yok canım sizde öle bi problem yoktur inşallah benim vücut tuhaftır ondandır büyük bir ihtimal
aynenn kuruntulu herşeyden nem kapan hatunlar olduk walla sen bence hiç endişelenme asıl bende bir anormalliktir gidiyorum hayırlısıkuruntulu olduk iyice üfffffff
ALLAH sonun hayır etsin belki de hamişsindir kuzum hiç belli olmaz ulrasonda bazen yanıltanbiliyor bu sıpalar saklanıyorlar çok duyduk:)aynenn kuruntulu herşeyden nem kapan hatunlar olduk walla sen bence hiç endişelenme asıl bende bir anormalliktir gidiyorum hayırlısı
yok artıkk öle bir umut olduğunu sanmam ama tabi pazartesi bir test yaparım yanii bağımlılık yaptı nede olsaaaALLAH sonun hayır etsin belki de hamişsindir kuzum hiç belli olmaz ulrasonda bazen yanıltanbiliyor bu sıpalar saklanıyorlar çok duyduk:)
yok artıkk öle bir umut olduğunu sanmam ama tabi pazartesi bir test yaparım yanii bağımlılık yaptı nede olsaaadöllenen yumoş varsada tüplerdedi yani rahme inmemiştir keseyi felan göremez sonuçta
ahhh ahhh umutt işteee kıl tüyden umut kapıcazzz hayır öle bişide olursa çok gülerim gider o dr da bogarımm ehehehehehehe böle antika şeler beni mi bulur acaba die düşünüorum evet benim bulurrrrrrvalla bir de olurmuş ayy uçarım vallahi........çok mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?