- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi The Calender
-
- #7.181
ben 5 yıl orada okudum vee istanbuldaki yıllarım en güsel yıllarımdı çogu arkadaşım orda onları da çok özlüyorummmmnedense beğenen burada değilben hiç sevmezdim mersinden geldim buray
cnm meslek sahibisin ama evdemisin yani okudun çalışmadınmı yoksa çalıştın eve mi terfi ettin?ben 5 yıl orada okudum vee istanbuldaki yıllarım en güsel yıllarımdı çogu arkadaşım orda onları da çok özlüyorummmmbeni yds ingilizce çalışmam gerekiyo ama içime ingilizce aşkı gelmiyo bu aralar yaaa napcammm offfffff
ayyy evet çalışıyodum evlenmeden önce ama sonra eşimin işi nedeniyle gümüşhaneye taşındık sonra orda işsizlik sıkıntı oldu yani kimsenin dedim yüksek lisansa başlıyım bari ünv. bende öğretim görevlisi olurum dedim herşey tamam ales okul puanı felan bide şimdi dil ingilizce çıktıcnm meslek sahibisin ama evdemisin yani okudun çalışmadınmı yoksa çalıştın eve mi terfi ettin?
ama ezel hamileyken seni düşünemiyorum ankaranın en güzel hamilesi olursun hazal duymasın:))))))
tam aklımdan geçiyordu valla içelim......bende direksiyon hocasıyım 10 yıl çalıştım benim herif sağolsun istanbula gelince çalışma dedi normalde ofistede muhasebeye ve bilgi işleme bakıyordum sürücü kursund uzun zaman çalıştım ama şimdi eve terfiayyy evet çalışıyodum evlenmeden önce ama sonra eşimin işi nedeniyle gümüşhaneye taşındık sonra orda işsizlik sıkıntı oldu yani kimsenin dedim yüksek lisansa başlıyım bari ünv. bende öğretim görevlisi olurum dedim herşey tamam ales okul puanı felan bide şimdi dil ingilizce çıktıeşim yüzünden işsizimmmmmmmmmm neyse gel kahve içelimmm leylammm
kuzum sen şımar hakkın var da hazala yakalandım valla şimdi zılgıt yiyecem dur hazırlanayım bari:)))))ayyy şımarırım ama bak bennnnn
ama ezelciğim ankaranın en güzel hamilesi demedimki hamile adayı dedim dimihazal beklio zaten laf atınca cıkıo ortaya
hep bölesi zamanlarda yakala beni zati sinsi
Meyve doğruyorum yandın kızım sen işim bitsin ben sana göstericemkuzum sen şımar hakkın var da hazala yakalandım valla şimdi zılgıt yiyecem dur hazırlanayım bari:)))))
ye kuzum ye afiyet olsunMeyve doğruyorum yandın kızım sen işim bitsin ben sana göstericem
çokk sinir bozucu dimii ben çok sıkılıyorum bütün gün kendimi böle tuhaf hissediyorum alışamadım bir türlüü yaaaatam aklımdan geçiyordu valla içelim......bende direksiyon hocasıyım 10 yıl çalıştım benim herif sağolsun istanbula gelince çalışma dedi normalde ofistede muhasebeye ve bilgi işleme bakıyordum sürücü kursund uzun zaman çalıştım ama şimdi eve terfi
yaniii aday dedi sen aday deilsinki hamilesin zatenama ezelciğim ankaranın en güzel hamilesi demedimki hamile adayı dedim dimi
ahh bende o günleri iple çekiyorummçokk sinir bozucu dimii ben çok sıkılıyorum bütün gün kendimi böle tuhaf hissediyorum alışamadım bir türlüü yaaaa
konuş kız öpüyorum seniyaniii aday dedi sen aday deilsinki hamilesin zaten
valla sinir bozucuydu ama sanki alıştım arada kızıyom kendime ama parasal olarak valla kadın için şart:=)
hiçtee öle diil ezelimm emin olabilirsinn ilk başta cazip geliyo ama sonrasında bunalıma girionahh bende o günleri iple çekiyorumm
ezele dinlenmek şarttı farz oldu biraz dinlense iyi olur çok yoğun çalışıyo....hiçtee öle diil ezelimm emin olabilirsinn ilk başta cazip geliyo ama sonrasında bunalıma girion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?