- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
- #7.161
kuzum olmaz olmaz hiiiiiiiiç belli olmaz valla doktoru git öp kız sıpa doğuncada vur totosuna olsun bitsin:))))))))ahhh ahhh umutt işteee kıl tüyden umut kapıcazzz hayır öle bişide olursa çok gülerim gider o dr da bogarımm ehehehehehehe böle antika şeler beni mi bulur acaba die düşünüorum evet benim bulurrrrrr
Evet orasını biliyorum söktürücüyü kullanmıyorum zaten hiç sağlıklı bulmadığım için yani endişelerim var ondan dolayı bakalım bekliycemcanım hamilelik yoktur çünkü öyle bi şüphe olduğunda söktürücü wermezler kolay kolay kese hemen görünmüo tabi testte de cıkmıosa rahim duvarına bakıolar eğer hamilelik oldugundaki gibi kalınsa bekletiolar
kuzu şurda hayal kuruyoz işte yaaaa.........bakarsın hepimiz hamişiz:)))))canım hamilelik yoktur çünkü öyle bi şüphe olduğunda söktürücü wermezler kolay kolay kese hemen görünmüo tabi testte de cıkmıosa rahim duvarına bakıolar eğer hamilelik oldugundaki gibi kalınsa bekletiolar
tabii canımm hele bir brbiş gelsinnn totosuna vurup durcam zaten :)çok bekletti sıpammkuzum olmaz olmaz hiiiiiiiiç belli olmaz valla doktoru git öp kız sıpa doğuncada vur totosuna olsun bitsin:))))))))
evett bi bakarsınn hepimizzz hamişmişizzz aaaaa ne süper olur dimi ama bakk hayalı bilee güzell ayyy leyla şuan aptal bir gülümsemem oldu suratımdaaakuzu şurda hayal kuruyoz işte yaaaa.........bakarsın hepimiz hamişiz:)))))
yani hakettiler ama ne diyeyim totosuna yavaştan vururuz olur biter:))))tabii canımm hele bir brbiş gelsinnn totosuna vurup durcam zaten :)çok bekletti sıpamm
evett bide şu dizilerde son dönemde herkes bi hamilee herkes bir bebek müjdesi eşime diorum diziler bile benle dalgamı geçiyo ne bu yaaa dedim benim damarıma damarıma basıyolaryani hakettiler ama ne diyeyim totosuna yavaştan vururuz olur biter:))))
geçen annemlere gittim şehir dışına iki yengemde hamile ortasında benevett bide şu dizilerde son dönemde herkes bi hamilee herkes bir bebek müjdesi eşime diorum diziler bile benle dalgamı geçiyo ne bu yaaa dedim benim damarıma damarıma basıyolar
odaaa senden gelecek inşallahh hiçç üzülmek yok yolaaa devammm :) :) bizimde olacak ben inanıyorummmgeçen annemlere gittim şehir dışına iki yengemde hamile ortasında bensonra bana gelene kadar gına geldi doktor ultrason cinsiyet zıbın patik kundak bebek yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırasım geldi ama bağıramadım yiğenimin ikiside kız şimdi bunlara bir oğlan gerek ama
annem sağlıklı olsunlarda bekleriz napalım dimi ama .......bende inanıyorum o bebelerin totosu acıyacak:)))))odaaa senden gelecek inşallahh hiçç üzülmek yok yolaaa devammm :) :) bizimde olacak ben inanıyorummm
ama ezel hamileyken seni düşünemiyorum ankaranın en güzel hamilesi olursun hazal duymasın:))))))ya kuzular şuna eminim zaten hepimz bakcaz hamişiz ama gerçekleri bilioken de umut etmek sonradan canını yakıo insanın bunu yapmıyorum ben artıkk
evet kesinlikle sabırlaaa bekliycezzz artık yapcak bişi yokkk :)annem sağlıklı olsunlarda bekleriz napalım dimi ama .......bende inanıyorum o bebelerin totosu acıyacak:)))))
nerdesin sen kuzu şehir nere?evet kesinlikle sabırlaaa bekliycezzz artık yapcak bişi yokkk :)
trabzonnn :)nerdesin sen kuzu şehir nere?
istanbul yakın sayılırız kuzu:)))trabzonnn :)
evett bir uçağa bakar kuzumm ayy istanbulda olsam keske her imkanı çok iyi çok güzel yaaaaistanbul yakın sayılırız kuzu:)))
yemeğe gitmiştir belki ezel çalışıyodu dimii senle ben mi ev kedisiyiz ehehehehbu ankaranın en güzel hamiş adayı nereye gitti?
nedense beğenen burada değilevett bir uçağa bakar kuzumm ayy istanbulda olsam keske her imkanı çok iyi çok güzel yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?