Ah leylam  seni en iyi anlayan benim ggaliba.ilk evlenirken  eşim kredi çekti düğüne  hiç katkıları  olmadı. Bana 1 dal bilezik  taktilar  onun parasini  bile eşim  vermiş. Evlendikten 2hafta sonra hergün arayıp para istemeler  yok erken evlendin  demeler.biz bu yüzden evlendikten ve 1 sene boyunca  kavga ettik cicim aylarımız  olmadı boşanmaya  bile kalktım. Sonra eşim abileri  için zorlama ile kredi çekti odeyemedik  50binlik  borç oldu 80bin  şuanda  bebeğimiz  olcak ve biz hiçbir  hazırlık  yapamıyoruz çünkü yiyecek almaya  bile para kalmıyor  maastan  ama ne ailesi ne abileri  arayipta  alın şu  parayida  borcunuzu  ödeyin  demediler. Eltim  sağolsun  elinden  geldiğince  yardım  ettirmeye  çalışıyor benim ailem  karşılıyor  bebeğin  tüm  masraflarını.şimdi  askerliğini  yapmayan  polisleri  askere alicaklarmis  6 ay maaş yok para yok o borçlar  nolacak  bide onun stresi  var.devleti de  allah bildiği  gibi yapsın. Kalirdiklari  yasayı  tekrar  koyuyorlar  serefsizler. Hiç bizleri  dusunmuyorlar  Rabbim yardımcımız  olsun inş. Ay ne yazdım be kusura bakmayın  başınızı  şisirdim